20 / 04 / 2024

Aşçıoğlu Grubu projeleri

Aşçıoğlu Grubu projeleri

Aşçıoğlu Grubu, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club ile Özbekistan Cumhuriyeti’nin başkenti Taşkent’te inşa edilecek dev proje Tashkent City’nin “İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı” olarak seçildi. 

Selenium Ataköy’den sanata ve sanatçıya destek!

Selenium Ataköy’ün girişine “Showroom” adıyla bir sanat galerisi kurdu. Showroomun ilk etapta 13 sanatçının 40 eserinden oluşan bir sunumun sergilenecek.

Aşçıoğlu Grubu Ataköy'e yeni projeler için harekete geçiyor!

Aşçıoğlu Grubu, Ataköy'de hayata geçirdikleri Selenium Ataköy projesiyle yoğun talep aldı. Ataköy bölgesinde arsa sahiplerinin başvurularını değerlendiren grup, önümüzdeki dönemde yeni anlaşmalara da hazırlanıyor.

Aşçıoğlu Grubu, Kazlıçeşme arazisinde 1,5 milyar dolarlık proje hayata geçirmeyi planlıyor!

Emlak Konut'a ait Zeytinburnu Kazlıçeşme'deki arazi için teklif veren Aşçıoğlu Grubu ihaleyi kazanırsa burada otel, konut, ofis ve sosyal donatılar içeren 1,5 milyar dolarlık bir projeyi hayata geçirmeyi planlıyor...

Yaşar Aşçıoğlu kimdir?

Aşçıoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı olan Yaşar Aşçıoğlu kimdir? Yaşar Aşçıoğlu inşaat sektörüne ne zaman girdi? Yaşar Aşçıoğlu bugüne kadar sektörde hangi işlere imza attı?

Gençoğlu Grubu’ndan Fındıklı’ya 100 milyon dolarlık yeni otel!

Kapalıçarşı'dan çıkan Gençoğlu Grubu, kuyumculuk ve AVM yatırımlarından sonra şimdi de otel yatırımıyla adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Grup, 40 milyon dolara satın aldığı İstanbul Fındıklı’daki binayı yıkıp yerine otel inşa edecek...

Aşçıoğlu'na Gayrimenkul Geliştirme Ödülü!

İstanbul ve Dubai’de önemli projelere imza atan Aşçıoğlu, birbirinden başarılı projeleri ve iş modelleri ile Sektörü Geliştirme Ödülü'nü kazandı.

Aşçıoğlu Grubu, Kültür Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladı!

İstanbul Kültür Üniversitesi ve Aşçıoğlu Grubu arasında imzalanan protokol kapsamında üniversite, yeni nesil yaşam alanlarını sanatla buluşacak.

Aşçıoğlu Grubu, Se Club ile Tashkent City’nin İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı oldu!

Aşçıoğlu Grubu, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club ile Özbekistan Cumhuriyeti’nin başkenti Taşkent’te inşa edilecek dev proje Tashkent City’nin “İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı” olarak seçildi. 

Aşçıoğlu İnşaat'tan tam gaz yatırım!

Ataköy merkezli yatırımlarıyla bölgede büyük değer oluşturan Aşçıoğlu, yeni yatırımlarına da hız verdi. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda!

AVM yatırımları ile adından söz ettiren Gençoğlu Grubu konut projeleri içinde çalışmalara başladı.Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda.

Aşçıoğlu'ndan yeni projeler yolda!

Ekonominin lokomotif sektörü olan gayrimenkul sektöründe hareketlilik devam ediyor. Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, yeni projelerin geleceğini açıkladı. 

Burçin Yıldıran Sezen, Aşçıoğlu'nun İş Geliştirme Direktörü oldu!

Aşçıoğlu Grubu’nda İş Geliştirme Direktörlüğü’ne Burçin Yıldıran Sezen getirildi. Sezen’in kariyerinde yerli ve yabancı firmalarda yöneticilik deneyimleri yer alıyor.

Aşçıoğlu İnşaat projesiyle eğitime destek sağlayacak!

Aşçıoğlu, 'Selenium Retro' Projesiyle eğitime destek verecek Sibel TÜRKER Gayrimenkul sektörünün gerçekleştirdiği projeleri ile lider markalarından Aşçıoğlu, Ataköy'deki yeni projesi Selenium Retro ile anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atı

Aşçıoğlu, Selenium Retro'yla eğitime destek verecek!

Aşçıoğlu, 'Selenium Retro' Projesiyle eğitime destek verecek Sibel TÜRKER Gayrimenkul sektörünün gerçekleştirdiği projeleri ile lider markalarından Aşçıoğlu, Ataköy'deki Selenium Retro ile anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor.

Aşçıoğlu İnşaat'tan eğitime destek!

Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki yeni projesi Selenium Retro’dan daire sahibi olanlar, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) yapacakları bağış ile her bir daire için 13 çocuğun eğitimine destek olacaklar.

Aşçıoğlu, Deyaar ile ilk olarak Midtown'u inşa edecek!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu , yeni ortakları Deyaar Borsa'ya kote olduğu için planları önceden açıklayamadıklarını belirterek, "Ama küçük projeler düşünmediğimiz kesin." dedi.

Aşçıoğlu İnşaat Deyaar ile ortak yapacağı yeni projesine hazırlanıyor!

Aşçıoğlu İnşaat, Dubai merkezli Deyaar ile yaptığı ortaklık anlaşmasının ardından ilk projesine imza atmaya hazırlanıyor.

Aşçıoğlu Grubu projeleri Haberi

Aşçıoğlu Grubu projeleri

Aşçıoğlu, geliştirdiği iş modelleri ile yurt dışında da ilklere imza atmayı sürdürüyor. Bir dünya markası olan DEYAAR ile birlikte, Selenium markası ile yurt dışındaki ilk Türk markalı konut projesine imza atarak bir ilki gerçekleştiren Aşçıoğlu, dünyanın birçok ülkesinden firmanın davet edildiği ihale sonucunda, farklı bir faaliyet alanında hizmet veren profesyonel rezidans ve bina yönetim şirketi Se Club ile çok önemli bir projenin ihalesini kazandı.

Taşkent’te tam 80 hektarlık alan üzerinde hayata geçirilecek olan Tashkent City Projesi kapsamında; ülkenin en büyük gayrimenkul geliştirici şirketi Dream City Development tarafından inşa edilecek Lot-1 ve Lot-7’nin “Tesis Yönetim Danışmanı” görevini üstlendi.

SE CLUB Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Aşçıoğlu, yaptığı değerlendirmede şunları dile getirdi: “Gayrimenkul sektöründe 50 yılı aşkın bir şirket olarak Selenium markamızla bugüne...