29 / 03 / 2024

Aşçıoğlu Grubu selenium projesi

Aşçıoğlu Grubu selenium projesi

Aşçıoğfu'ndan ikinci proje 130 milyon dolarlık yatırım değerine sahip olan Selenium Ataköy projesini hayata geçiren Aşçıoğlu Grubu; bölgedeki Selenium serisine bir yenisini daha ekleyecek.

Aşçıoğlu Grubu Ataköy'e yeni projeler için harekete geçiyor!

Aşçıoğlu Grubu, Ataköy'de hayata geçirdikleri Selenium Ataköy projesiyle yoğun talep aldı. Ataköy bölgesinde arsa sahiplerinin başvurularını değerlendiren grup, önümüzdeki dönemde yeni anlaşmalara da hazırlanıyor.

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu ‘En güvenli liman konut’ çağrısı yaptı.

Aşçıoğlu Selenium Park nerede?

Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gençoğlu Grubu’ndan Fındıklı’ya 100 milyon dolarlık yeni otel!

Kapalıçarşı'dan çıkan Gençoğlu Grubu, kuyumculuk ve AVM yatırımlarından sonra şimdi de otel yatırımıyla adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Grup, 40 milyon dolara satın aldığı İstanbul Fındıklı’daki binayı yıkıp yerine otel inşa edecek...

Aşçıoğlu Grubu, Kültür Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladı!

İstanbul Kültür Üniversitesi ve Aşçıoğlu Grubu arasında imzalanan protokol kapsamında üniversite, yeni nesil yaşam alanlarını sanatla buluşacak.

Aşçıoğlu Grubu, Se Club ile Tashkent City’nin İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı oldu!

Aşçıoğlu Grubu, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club ile Özbekistan Cumhuriyeti’nin başkenti Taşkent’te inşa edilecek dev proje Tashkent City’nin “İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı” olarak seçildi. 

Aşçıoğlu, Selenium markasını Londra’ya taşıyor!

Selenium” markasını iki yıl önce Dubai’ye taşıyan Aşçıoğlu, yurtdışında ikinci adres olarak Londra’yı seçti. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Londra’da 30 milyon Pound bütçeli bir proje gerçekleştirmek üzere görüşmeler yaptıklarını söylüyor.

Aşçıoğlu'ndan yeni projeler yolda!

Ekonominin lokomotif sektörü olan gayrimenkul sektöründe hareketlilik devam ediyor. Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, yeni projelerin geleceğini açıkladı. 

Aşçıoğlu'ndan İstanbul'a yeni projeler geliyor!

Yaşar Aşçıoğlu Türkiye’nin ilk rezidansını yaptı. Rahmi Koç'a bile ev sattı. Yurtdışına konut markası ihraç eden ilk müteahhit oldu. Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu’nun hedefinde şimdi Avrupa metropollerinde Selenium markalı konutlar yapmak var...

Aşçıoğlu Merter Projesi yıl içinde başlıyor!

125 milyon dolarlık yatırımla Selenium Retro 9 projesini hayata geçiren Aşçıoğlu Merter'deki projesine 2017 yılı içerisinde başlayacak.

Selenium Retro 9 Aşçıoğlu fiyat listesi!

Selenium Retro 9 Aşçıoğlu fiyat listesi 600 bin TL'den başlıyor. Selenium Retro 9 projesinde peşin alımlara yüzde 5 indirim uygulanıyor...

Aşçıoğlu Selenium Retro 9 fiyatları 2017!

Nakit alımlarda yüzde 10 iskonto yapılan Selenium Retro 9 projesi 225 daire ve 108 ofisten meydana geliyor. Proje 140 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. İşte Aşçıoğlu Selenium Retro 9 fiyatları 2017...

Aşçıoğlu'ndan Merter ve Sarıyer'e yeni proje!

Aşçıoğlu İnşaat 2017'de de yeni projelerine devam ediyor. Selenium Retro 9 ile Ataköy'deki büyümesini devam ettiren Aşçıoğlu, Merter ve Sarıyer'de yeni proje yapacak.

Aşçıoğlu Grubu selenium projesi Haberi

Aşçıoğlu Grubu selenium projesi


Ataköy 38 parsel olarak bilinen, 8 bin 600 metrekarelik alanda, Aşçıoğlu Grubu'na ait olan bir Selenium markası daha yükselecek. Proje, 2014'ün üçüncü çeyreğinde başlayacak. Projenin tasarımı için mimari çalışmaların devam ettiğini söyleyen Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, "Projemizin detaylarını önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız"dedi. 


Aşçıoğlu Grubu'nun Ataköy'deki ilk projesi olan Selenium Ataköy'ün satışlarına nisan ayında başlamış ve projenin Temmuz 2014 itibariyle yüzde 55'i...