19 / 04 / 2024

Aşçıoğlu Grup yeni projeleri

Aşçıoğlu Grup yeni projeleri

Aşçıoğlu Grubu, Ataköy'de yeni bir projeye daha imza atıyor. Ataköy 38. parsel için anlaşma yapan grup, projeye 2014 3. çeyrekte başlayacak. Projenin detayları önümüzdeki aylarda kamuoyu ile paylaşılacak.

Aşçıoğlu Grup 2. Selenium projesine 2014'ün 3. çeyreğinde başlayacak!

Aşçıoğlu Grubu; Fulya, gayrettepe, Ulus, Göktürk konutları ve ofis bloklarından sonra gözünü şimdi de Ataköy’e çevirdi. Selenium Ataköy projesini hayata geçiren Aşçıoğlu Grubu; bölgedeki Selenium serisine bir yenisini daha ekleyecek...

Aşçıoğlu Grup'tan Ataköy'e yeni proje!

Aşçıoğlu Grubu, Ataköy'de yeni bir projeye daha imza atıyor. Ataköy 38. parsel için anlaşma yapan grup, projeye 2014 3. çeyrekte başlayacak. Projenin detayları önümüzdeki aylarda kamuoyu ile paylaşılacak.

Aşçıoğlu Grup, Ataköy'e yeni bir proje yapacak!

Aşçıoğlu Grubu pilot bölge olarak belirlediği Ataköy'de yeril bir projeye daha imza atıyor. Ataköy 38 parsel için anlaşma yapan grup, projeye 2014'un üçüncü çeyreğinde başlayacak.

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Valentium Ispartakule resmen başlıyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye tam 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi resmen başlıyor. Aşçıoğlu İnşaat imzası taşıyan Valentium Ispartakule projesinde 574 konut ve 22 ticari alan bulunuyor.

Valentium Ispartakule projesi geliyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi için düğmeye basıldı. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede Ispartakule'ye 574 konutluk ve 22 ticari alan yer alıyor.

Aşçıoğlu'ndan Ispartakule ve Bahçeşehir'e 2 yeni proje geliyor!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada  5 milyar liralık iki projeye başlayacaklarını dile getirdi. İşte detaylar...

Aşçıoğlu Grubu, Kültür Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladı!

İstanbul Kültür Üniversitesi ve Aşçıoğlu Grubu arasında imzalanan protokol kapsamında üniversite, yeni nesil yaşam alanlarını sanatla buluşacak.

Aşçıoğlu'ndan 3 yeni proje geliyor!

İnşaat sektörünün başarılı firmalarından Aşçıoğlu, İstanbul'da 2, Muğla'da 1 yeni proje hazırlığında. Şirket projelere önümüzdeki yıl başlayacak...

Saygın Aksoy Aşçıoğlu’nun Yeni Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Aşçıoğlu’nda Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürlüğü’ne gayrimenkul sektörünün deneyimli isimlerinden Saygın Aksoy atandı. 

Aşçıoğlu İnşaat'tan tam gaz yatırım!

Ataköy merkezli yatırımlarıyla bölgede büyük değer oluşturan Aşçıoğlu, yeni yatırımlarına da hız verdi. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Aşçıoğlu'ndan Sarıyer'e lüks konut projesi geliyor!

Aşçıoğlu, İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de lüks bir konut pojesi hayata geçirecek. Aşçıoğlu yeni projesini kendi arazisinde 20 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edecek. 

Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor!

Türkiye'nin önde gelen konut müteahhitlerinden biri olan Aşçıoğlu , orta vadede yeni projeler hayata geçirmeyi planlıyor. Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor.

Aşçıoğlu Yapı yeni yılda kentsel dönüşüme ağırlık verecek!

Türkiye ve yurtdışında inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Aşçıoğlu Yapı, yeni yılda hayata geçireceği projelerini açıkladı. 

Aşçıoğlu'ndan yeni projeler yolda!

Ekonominin lokomotif sektörü olan gayrimenkul sektöründe hareketlilik devam ediyor. Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, yeni projelerin geleceğini açıkladı. 

Aşçıoğlu'ndan İstanbul'a yeni projeler geliyor!

Yaşar Aşçıoğlu Türkiye’nin ilk rezidansını yaptı. Rahmi Koç'a bile ev sattı. Yurtdışına konut markası ihraç eden ilk müteahhit oldu. Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu’nun hedefinde şimdi Avrupa metropollerinde Selenium markalı konutlar yapmak var...

Aşçıoğlu Grup yeni projeleri Haberi

Aşçıoğlu Grup yeni projeleri


ikinci proje 130 milyon dolarlık yatırım değerine sahip olan Selenium Ataköy projesini hayata geçiren Aşçıoğlu Grubu; bölgedeki Selenium serisine bir yenisini daha ekleyecek. 

Ataköy 38 parsel olarak bilinen, 8 bin 600 metrekarelik alanda, Aşçıoğlu Grubu'na ait olan bir Selenium markası daha yükselecek. Proje, 2014'ün üçüncü çeyreğinde başlayacak. Projenin tasarımı için mimari çalışmaların devam ettiğini söyleyen Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, "Projemizin detaylarını önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız"dedi. 

Aşçıoğlu Grubu'nun Ataköy'deki ilk projesi olan Selenium Ataköy'ün satışlarına nisan ayında başlamış ve projenin Temmuz 2014 itibariyle yüzde 55'i...