18 / 04 / 2024

Aşçıoğlu İnşaat ulaşım

Aşçıoğlu İnşaat ulaşım

AŞÇIOĞLU Grubu, Ataköy’deki konut projesi Selenium’da hızlı satış yapınca yeni yatırımlara soyundu. Şirket, Ataköy-Bakırköy hattında 500 milyon dolar değerinde konut yapacak. Aşçıoğlu İnşaat yatırımı büyüttü.

Valentium Ispartakule resmen başlıyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye tam 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi resmen başlıyor. Aşçıoğlu İnşaat imzası taşıyan Valentium Ispartakule projesinde 574 konut ve 22 ticari alan bulunuyor.

Valentium Ispartakule projesi geliyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi için düğmeye basıldı. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede Ispartakule'ye 574 konutluk ve 22 ticari alan yer alıyor.

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

LTO Tiryakioğlu İnşaat Tasarım Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LTO Tiryakioğlu İnşaat Tasarım Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lütfü Tiryakioğlu ve Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu. 

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erba  Aşılıoğlu tarafından kuruldu. 

Yaşar Aşçıoğlu: Gayrimenkulde riski bölüşmeliyiz!

İNDER Onursal Başkanı ve Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aşçıoğlu, gayrimenkul sektöründe yaşanan sorunların çözümü için bir öneride bulundu...

Aşçıoğlu İnşaat'tan tam gaz yatırım!

Ataköy merkezli yatırımlarıyla bölgede büyük değer oluşturan Aşçıoğlu, yeni yatırımlarına da hız verdi. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Yaşar Aşçıoğlu: 262 bin 500 müteahhit iflas edecek!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye’de 350 bin müteahhit var. Bunların sadece yüzde 25’i kurumsal firma. Çürük elmalar yakında temizlenecek." dedi.

Aşçıoğlu'ndan İstanbul'a yeni projeler geliyor!

Yaşar Aşçıoğlu Türkiye’nin ilk rezidansını yaptı. Rahmi Koç'a bile ev sattı. Yurtdışına konut markası ihraç eden ilk müteahhit oldu. Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu’nun hedefinde şimdi Avrupa metropollerinde Selenium markalı konutlar yapmak var...

Aşçıoğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aşçıoğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İsmail Aşçıoğlu ve Engin Aşçıoğlu ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aşçıoğlu'ndan Merter ve Sarıyer'e yeni proje!

Aşçıoğlu İnşaat 2017'de de yeni projelerine devam ediyor. Selenium Retro 9 ile Ataköy'deki büyümesini devam ettiren Aşçıoğlu, Merter ve Sarıyer'de yeni proje yapacak.

Asfaltçıoğlu İnşaat İzolasyon Ve Yol Yapım Limited Şirketi kuruldu!

Asfaltçıoğlu İnşaat İzolasyon Ve Yol Yapım Limited Şirketi bugün Funda Bilgi tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy'de kuruldu.

Ağcaoğlu İnşaat kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

1989 yılında temeli atılan ve 1996 Ayılından itibaren kurumsal bir yapıda faaliyetlerini devam ettirmeye başlayan Ağcaoğlu İnşaat, İstanbul Anadolu yakasında birçok projeyi başarılı bir şekilde tamamlayarak hayata geçirdi.

Aşçıoğlu İnşaat ulaşım Haberi

Aşçıoğlu İnşaat ulaşım

LÜKS konut projeleri üreten Aşçıoğlu İnşaat, yeni merkez olarak Ataköy-Bakırköy’ü seçti. 130 milyon dolar yatırımla hayata geçirdikleri Selenium Ataköy projesinde 25 günde yüzde 81 daire satışı yaptıklarını belirten Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, “A plus konut üreten bir firma olduğumuz için Ataköy ve Bakırköy bizim için uygun bir lokasyon. Selenium Ataköy’e olan ilgi nedeniyle bölgede 2 yıl içinde 500 milyon dolarlık yatırım planladık” dedi. Bölgedeki ikinci projeleri için arsa sahipleri ile anlaştıklarını ve 100 milyon dolarlık bir proje planladıklarını belirten Aşçıoğlu, kentsel dönüşüm için de incelemeler yaptıklarını kaydetti. 


2106’DA TAMAMLANACAK

Her blokta 107 dairenin olduğu 3 blokluk Selenium Ataköy projesi 74 bin metrekare inşaat alanına sahip. 89 metrekareden 281 metrekareye kadar farklı dairelerin yer aldığı projende teslimlerin 2016 yılının...