29 / 03 / 2024

aşçıoğlu inşaat yaşar

aşçıoğlu inşaat yaşar

Aşçıoğlu İnşaat ISO 9001 kalite belgesini yeterli görmeyip, kurumsallaşmak, yoğun rekabette ayakta durmak ve başarıyı sürekli kılmak amacıyla Kalder'in yıllardır 3000'den fazla şirkette başarıyla uyguladığı Toplam Kalite Yönetimine 4 Kasım Pazar günü Les

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Valentium Ispartakule projesi geliyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi için düğmeye basıldı. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede Ispartakule'ye 574 konutluk ve 22 ticari alan yer alıyor.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erba  Aşılıoğlu tarafından kuruldu. 

Yaşar Aşçıoğlu: Gayrimenkulde riski bölüşmeliyiz!

İNDER Onursal Başkanı ve Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aşçıoğlu, gayrimenkul sektöründe yaşanan sorunların çözümü için bir öneride bulundu...

Aşçıoğlu İnşaat'tan tam gaz yatırım!

Ataköy merkezli yatırımlarıyla bölgede büyük değer oluşturan Aşçıoğlu, yeni yatırımlarına da hız verdi. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Arıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 800 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Arı ve Musa İlhan ortaklığında kuruldu. 

Aşçıoğlu'ndan İstanbul'a yeni projeler geliyor!

Yaşar Aşçıoğlu Türkiye’nin ilk rezidansını yaptı. Rahmi Koç'a bile ev sattı. Yurtdışına konut markası ihraç eden ilk müteahhit oldu. Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu’nun hedefinde şimdi Avrupa metropollerinde Selenium markalı konutlar yapmak var...

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Burçin Pirinç imzasıyla kuruldu.

Ağcaoğlu İnşaat kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

1989 yılında temeli atılan ve 1996 Ayılından itibaren kurumsal bir yapıda faaliyetlerini devam ettirmeye başlayan Ağcaoğlu İnşaat, İstanbul Anadolu yakasında birçok projeyi başarılı bir şekilde tamamlayarak hayata geçirdi.

Aşçıoğlu, yurtdışına markasını ihraç eden ilk Türk şirketi oldu!

Aşçıoğlu, Dubai’deki Midtown projesindeki 80 dairelik bloku Selenium imzasıyla satacak. Aşçıoğlu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, “Cumhurbaşkanımız, Türkiye’nin dünyaya marka ihraç etmesi gerektiğini söyledi. Biz de bunu başardık” dedi

Osman Gümrükçüoğlu: İnşaat, Türkiye’nin lokomotifi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. İşte Osman Gümrükçüoğlu'nun inşaat sektörü değerlendirmeleri...

aşçıoğlu inşaat yaşar Haberi

aşçıoğlu inşaat yaşar

Kalder Başkanı Çetin Nuhoğlu, Aşçıoğlu'nun 80 kişilik beyaz yakalı personeline toplam kalitenin şirkete ve çalışanlarına faydalarını anlattı. Barkovizyonda kalite yönetiminin ülkemizde ve dünyada uygulayan firmaların başarı grafiklerini izah etti.

Profesyonel eğitimcilerin Aşçıoğlu'nda kuracakları kalite yönetim modelini örneklerle anlattı ve her bir çalışanın görevi ne olursa olsun şirketinin başarıya ulaşması için nasıl katkıda bulunacağını örneklerle açıkladı.

Vizyonunda dünya standartlarında global bir şirket olmayı hedef koyan Aşçıoğlu İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu ise konuşmasında " Projeleriyle dünyayla yarışan, Türkiye'nin en konforlu ve kaliteli rezidans inşaatlarını gerçekleştirmekte olan Aşçıoğlu İnşaat'ın Kalder'den alacağı toplam kalite yönetimi eğitiminden sonra sektörde kalite bakımından tek rakibi yine Aşçıoğlu olacaktır"...