24 / 04 / 2024

ASELSAN internet

ASELSAN internet

Savunma Sanayii Müsteşarlığı ve ASELSAN arasında imzalanan Dördüncü Nesil Haberleşme Sistemi Geliştirme Projesi kapsamında ASELSAN liderliğinde geliştirilen 4G baz istasyonları ile cep telefonlarında internet bağlantı hızı 10 katına çıkacak.

ASELSAN, 21 farklı kadroda KPSS'siz personel alımı yapacak! Başvuru şartları açıklandı!

ASELSAN, KPSS şartı olmadan 21 farklı kadroda personel alımı yapacak! Adaylar, çeşitli mühendislik ve uzmanlık kadrolarında iş fırsatları için başvurularını ASELSAN'ın resmi internet sitesi üzerinden yapabilirler. Detaylı başvuru şartları ve kadrolar açıklandı.

Ankara Akyurt'taki Aselsan fabrikası 15 milyon TL'ye satılıyor!

Aselsan Elektronik Sanayi, Ankara Akyurt, Kızılhisar İmar Mahallesi'ndeki idari bina, fabrika ve arsasını satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon TL olarak belirlendi.

ASELSAN'ın demiryolu teknolojileri Berlin'de sergilendi!

ASELSAN'ın demiryolu teknolojileri Berlin'de sergilendi. Şirketin geliştirdiği milli demiryolu teknolojileri InnoTrans Berlin 2016 Fuarı'nda görücüye çıktı.

ASELSAN yükselişini sürdürüyor!

ASELSAN, dünyanın en büyük savunma sanayisi kuruluşları listesinde 4 sıra yükselerek 58. sırada yer aldı.

Ege Yapı’nın internet sitesine Üstün Başarı Ödülü!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, yenilenen kurumsal internet sitesiyle önemli bir uluslararası ödülün sahibi olarak Interactive Media Awards 2016’da “Gayrimenkul” kategorisinde “Üstün Başarı Ödülü”ne layık görüldü.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün gişeleri ASELSAN'dan!

Kuzey Marmara Otoyolu ve Avrupa’yı Anadolu’ya bağlayan 3. boğaz köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ücret toplama sistemi ASELSAN tarafından tesis edildi.

ASELSAN, Körfez Geçişi Köprüsü'ne gişe alanlarından birini kurdu!

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi şirketlerinden ASELSAN, körfez geçişi süresini 6 dakikaya indirecek İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'ne Türkiye'nin en büyük gişe alanlarından birini kurdu.

İnternet bankacılığı ile kira gelir vergisi ödenir mi?

1 Ocak- 31 Aralık 2015 tarihleri arasında taşınmaz malını kiraya vererek gelir elde eden kimseler, 2016 yılında vergi ödemek ile mükellef oluyor. Peki, internet bankacılığı ile kira gelir vergisi ödenir mi?

Aselsan demiryolu alanında Indra ile işbirliği yapacak!

Türkiye'nin en büyük savunma sanayi şirketi Aselsan, demiryolu alanında planlama, trafik yönetimi, sinyalizasyon ve kontrol sistemleri projelerinde, yurtiçi ve dünya pazarlarında işbirliği yapılması için Indra şirketiyle anlaşma imzaladı.

ASELSAN, TAQNIA DST şirketi ile ortaklık anlaşması yaptı!

ASELSAN ile Suudi Arabistan kamu şirketi TAQNIA Defense and Security Technologies (DST), Suudi Arabistan Savunma Elektroniği Şirketi kurulmasına yönelik ortak şirket anlaşması imzaladı.

Zermeram projesinin internet sitesi açıldı!

Zermeram projesinin internet sitesi açıldı. Seha Yapı projesi Zermeram Konya'da ev fiyatları 295 bin liradan başlıyor. Projede toplam 1.077 konut yer alıyor...

Tual Adalar'ın internet sitesi açıldı!

Dağ Mühendislik projesi Tual Adalar Kartal projesinin internet sitesi açıldı. Tual Adalar Kartal projesinde ev fiyatları 340 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Bizimtepe Aydos'un www.bizimtepeaydos.com internet sitesi açıldı!

Halk GYO Vakıf GYO'nun Bizimtepe Aydos Sancaktepe projesine ait www.bizimtepeaydos.com internet sitesi açıldı. Bizimtepe Aydos Evleri'nde fiyatlar 310 bin TL'den başlayarak değişiyor...

ASELSAN internet Haberi

ASELSAN internet

ASELSAN liderliğinde geliştirilen 4G baz istasyonları ile cep telefonlarında internet bağlantı hızı 10 katına çıkacak.


Savunma Sanayii Müsteşarlığı ve ASELSAN arasında imzalanan Dördüncü Nesil (4G/LTE) Haberleşme Sistemi Geliştirme (ULAK) Projesi kapsamında ASELSAN liderliğinde, NETAŞ ve ARGELA firmaları tarafından geliştirilen 4G/LTE baz istasyonunun ilk prototipi üretildi.


4G baz istasyonları sayesinde cep telefonlarından internete 10 kat daha hızlı bağlanılabilecek.


İlk görüşmeyi Bakan Elvan yaptı


Prototip, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın ASELSAN’ı ziyareti sırasında kullanıldı. Ziyarette, baz istasyonu ve kullanıcı ekipmanları arasında yerel bir ağ oluşturularak, yüksek kalite görüntü aktarımı ve görüntülü konuşma kablosuz olarak başarılı şekilde gerçekleştirildi. Gösterim sırasında cep telefonu üzerinden kesintisiz yüksek kalite video aktarımını ve görüntülü görüşmeyi izleyen Bakan Elvan, Türkiye’de kurulacak 4G alt yapısında bu ürünün  kullanılması gerektiğini ifade...