16 / 04 / 2024

ASELSAN projeleri

ASELSAN projeleri

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Makedonya'da şube açtı.

Aselsan Türkiye'de çip fabrikası kuruyor!

Aselsan Türkiye'de çip fabrikası kuruyor. Savunma, uzay, haberleşme ve enerji sektörleri için Türkiye'nin ilk çip fabrikası kuruluyor. Aselsan ve Bilkent Üniversitesi ortaklığındaki fabrikanın temeli yarın atılacak

Aselsan TÜBİTAK ile anlaştı!

Aselsan ile TÜBİTAK arasında, " TÜRKSAT-6A Yerli Haberleşme Uydusu Geliştirilmesi ve Üretimi Projes i" ile ilgili 139 milyon 180 bin 936 lira tutarında bir sözleşme imzalandı.

ASELSAN'ın Ürdün'deki fabrikası açıldı!

ASELSAN'ın Ürdün'deki fabrikası açıldı. Ürdün Kralı Abdullah, ASELSAN'ın, Ürdün Silahlı Kuvvetleri ile bölge ülkelerinin sınır güvenliği ekipmanlarını üreteceği fabrikasının açılışını gerçekleştirdi.Kral Abdullah tesiste incelemede bulundu.

Aselsan kurumsal yönetim derecelendirme notunu yayınladı!

Aselsan kurumsal yönetim derecelendirme notunu yayınladı. Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıkalamaya göre Aselsan kurumsal yönetim derecelendirme notunu yayınladı.

OGS'lerin bakımı ASELSAN'dan!

ASELSAN ile Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), otoyol ve boğaz köprüleri ücret toplama istasyonlarındaki otomatik geçiş sistemlerinin ( OGS ) bakım, onarım ve servisi için anlaşma imzaladı.

ASELSAN sensör sistemlerini teslim etti!

ASELSAN sensör sistemlerini teslim etti. ASELSAN tarafından geliştirilen, Alaska’daki petrol boru hatlarını gözleyen insansız uçan sistemlerinde kullanılacak sensörler, Los Angeles'ta bulunan AeroVironment firmasına teslim edildi.

ASELSAN yerli baz istasyonu üretti!

ASELSAN liderliğinde geliştirilen 4G baz istasyonları ile cep telefonlarında internet bağlantı hızı 10 katına çıkacak.4G/LTE baz istasyonu teknolojisinin ülke ekonomisine 5 milyar doların üzerinde katkı sağlaması bekleniyor.

Cepte internet keyfi ASELSAN ile hızlanacak!

Savunma Sanayii Müsteşarlığı ve ASELSAN arasında imzalanan Dördüncü Nesil Haberleşme Sistemi Geliştirme Projesi kapsamında ASELSAN liderliğinde geliştirilen 4G baz istasyonları ile cep telefonlarında internet bağlantı hızı 10 katına çıkacak.

ASELSAN Paramount Advanced Technologies ile işbirliği anlaşması imzaladı!

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, fuarda, ASELSAN ile Güney Afrika Cumhuriyeti' nin en büyük savunma şirketlerinden " Paramount Advanced Technologies " ile işbirliği anlaşması imzalandı.

Aselsan, Kazakhstan Aselsan Engineering ile 2.9 milyon dolarlık sözleşme imzaladı!

Aselsan Elektronik, Kazakhstan Aselsan Engineering (KAE) ile elektro-optik cihazların satışına yönelik toplam bedeli 2.9 milyon dolar olan bir sözleşme imzaladı. Sözleşme kapsamında teslimatlar 2015 yılında gerçekleştirilecek.

Aselsan'dan 2.9 milyon dolarlık imza!

Aselsan Elektronik, Kazakhstan Aselsan Engineering (KAE) ile elektro-optik cihazların satışına yönelik toplam bedeli 2.9 milyon dolar olan bir sözleşme imzaladı. Sözleşme kapsamında teslimatlar 2015 yılında gerçekleştirilecek.

Gebze-İzmit yolunu Aselsan takip edecek!

ASELSAN'dan yapılan açıklamada, Türkiye’de en çok trafik kazası Gebze-İzmit batı kavşakları arasındaki 40 kilometre uzunluğundaki yolda gerçekleşiyor.Otoyollardaki ilk "akıllı yol" uygulaması Gebze-İzmit batı kavşakları arasında gerçekleştirilecek.

Aselsan en büyük ilk 100 savunma sanayi kuruluşları listesinde 67'nci oldu!

Geçen sene 74'üncü sırada yer alan yükselişe devam ediyor. ASELSAN'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ASELSAN dünyanın en büyük ilk 100 savunma sanayi kuruluşları listesinde 74'üncü sıradan 67'nci sıraya yükseldi.

Aselsan 112 Acil Yardım altyapı kurulum işi sözleşmesini imzaladı!

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan 112 Acil Yardım altyapı kurulum işi sözleşmesini imzaladı.

İnovasyon Projeleri ile Geleceği Yaratmak semineri düzenleniyor!

İnovasyon projeleri, diğer projelerden de farklı olarak geleceğe yönelik daha çok belirsizlik içeriyor. İnovasyon Projeleri ile Geleceği Yaratmak semineri 18 Eylül 2013 tarihinde Istanbul’da düzenleniyor...

Butik konut projeleri 2013!

Özlem duyduğunuz komşuluk ilişkisi yeniden canlanıyor. Butik konseptte tasarlanan konut projeleri sizleri o sıcacık mahalle konseptini yeniden yaşamaya davet ediyor.İşte o butik konut projeleri…

Ucuz konut projeleri 2013!

40-50 bin TL’ye hiç ev olur mu demeyin çünkü var. “Kalite herkesin hakkı” anlayışı ile konut üreten inşaat yatırımcıları artık çok uygun fiyatlarla ev sahibi yapıyor. İşte o ucuz konut projeleri…

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Gelir, Harcama, Kredi Yönetmeliği!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Gelir, Harcama, Kredi ve Kaynak Aktarımı Yönetmeliği 13 Eylül 2012 Perşembe günü, 28410 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelikte, gelirlerin işleyişine ilişkin usul ve esasları belirleniyor...

İstanbul büyük konut projeleri 2013!

İstanbul’da konut projeleri büyüyor. İçinde alışveriş merkezinden okula, eczaneden bankaya kadar ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi barındıran bu dev projeler adeta şehir içinde yeni bir şehir gibi yükseliyor. İşte İstanbul büyük konut projeleri…

Turyapı İstanbul ve Datça'da yeni konut projeleri inşa edecek!

Ankara merkezli Turyapı 2013 yılında yurtdışında altyapı, 2014 yılında ise İstanbul Kartal ve Bodrum Datça’da konut projeleri planlıyor. Şirket, ‘Nasıl bir proje isteniyor’ sorusunun yanıtını ise anketle arıyor...

Lüks markalı konut projeleri satış fiyatlarının çok üzerinde alıcı buluyor!

Lüks markalı konut projeleri hangi bölgede bulunursa bulunsun çevresindeki ortalama satış fiyatlarının çok üzerinde alıcı buluyor. Bu özellik, markalı konut projelerinin çevre bölgelerinde de fiyatları yukarı çekiyor...

Maslak konut projeleri 2013!

İstanbul'da iş ve finansın kalbinin attığı yer olarak tabir edilen Maslak konut projelerini mercek altına aldık. Maslak satılık daire fiyatları 324 bin TL'den başlıyor 2 milyon 151 bin TL'ye kadar yükseliyor. İşte Maslak konut projeleri...

2013 Eylül'de satışa çıkacak konut projeleri!

2013 Eylül'de satışa çıkacak konut projelerini mercek altına aldık. Önümüzdeki ay ilk kez görücüye çıkacak olan bu projeler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulacak. İşte avantajlı fiyatlarla 2013 Eylül'de satışa çıkacak o konut projeleri...

Kişiye özel ödeme planı sunan konut projeleri 2013!

İnşaat yatırımcıları kişiye özel ödeme planları ile müşterilerinin dikkatini çekmeyi başarıyor. Firmalar önce müşterilerini dinliyor sonra onların bütçe ve ödeme gücüne göre bir ödeme planı oluşturuyor. İşte kişiye özel ödeme planı sunan konut projeleri..

İzmir'de markalı konut projeleri, metrekare fiyatlarını yükseltti!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya son yıllarda artan markalı konut projeleri nedeniyle İzmir'de bazı özel projelerde metrekare birim fiyatları 10 bin TL'ye kadar yükseldiğini belirtti.

Basın Ekspres Yolu konut projeleri 2013!

İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak tabir edilen Basın Ekspres Yolu, adeta prestij yolu oldu. Markalı konut projelerinin 1,5 yılda yüzde 45 prim yaptığı bölgede bugün metrekare konut fiyatları 4 bin 500 TL'yi buldu. İşte Basın Ekspres Yolu konut projeleri.

2013 Eylül teslim konut projeleri!

Yaşam için geri sayımın başladığı 2013 Eylül teslim konut projelerini mercek altına aldık. İşte İstanbul'un farklı semtlerinde hayata geçirilen 2013 Eylül teslim konut projeleri ve fiyatları...

ASELSAN projeleri Haberi

ASELSAN projeleri

Aselsan Elektronik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz "ASELSAN Makedonya Koridor-10 Otoyolu Ücret Toplama Sistemi Projesi Şubesi" adı altında Makedonya Cumhuriyeti'nde bir şube açmış olup, şube ilgili makamlarca tescil edilmiştir. 


Söz konusu şube, Şirketimizin 12/11/2014 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformunda açıklanan Makedonya Karayolları İdaresi ile imzaladığı "Makedonya Koridor-10 Otoyolu Ücret Toplama Sistemi Projesi" kapsamındaki taahhütlerini yerine getirmek üzere...