25 / 04 / 2024

asfalt ve kaldırım çalışmaları

asfalt ve kaldırım çalışmaları

Asfalt ve kaldırım çalışmaları sonucu kentin toplam yol ağının yüzde 70 gibi bir alanı yeniden inşa ederek hizmete açan Körfez Belediyesi, belirli programlar dahilinde çalışmalarını Atalar mahallesi Kırca sokakta devam ettiriyor.

Erzincan'da asfalt ve kaldırım çalışmaları sürüyor!

Erzincan Belediyesi, bu yıl gerçekleştirdiği asfalt ve kaldırım çalışmaları ile kent tarihinin en büyük üst yapı çalışmasına imza attı.

Ankara Haymana kalkınmada iddalı adımlar atacak!

Yer altı ve yer üstü zenginliklere sahip olmasına rağmen uzun yıllar kaderine terk edilen Haymana, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanmasının ardından, kalkınmada iddialı adımlar atmaya başladı.

Nişantaşı’ndaki kaldırımı işgal eden yapılar yıkılıyor!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki kaldırımı işgal eden yapıların yıkım çalışmalarını başlattı. Yayaların geçişini engelleyen masa ve sandalyeler kaldırılıyor, kaldırım üzerinde bulunan yapıları da iş makineleri ile yıkılıyor.

Diyarbakır'daki kaldırım yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yeni yerleşim bölgelerinde kaldırım yapım, kent genelinde ise bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Kepez Duraliler'de 8 bin metrekare kaldırım yapılıyor!

Kepez Belediyesi, Duraliler Mahallesi'nde gerçekleştirilen asfalt çalışmasının ardından 8 bin metrekare kaldırım çalışması gerçekleştiriyor.

Diyarbakır'da kaldırım yenileme çalışmaları başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde kırılan ve yerinden çıkan kaldırım ve bordür taşlarını onarmak için çalışma başlattı.

Gaziosmanpaşa`nın kaldırımları estetik görünüme kavuşuyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin asfalt ve kaldırımlarını yenileme çalışmalarını ara vermeden tüm hızıyla sürdürüyor. Daha önce asfalt çalışması yapılan Göçmenler Sokak’ın kaldırımları da estetik bir görünüme kavuşturarak yenilendi.

Turan Güneş Bulvarı'ndaki kaldırım çalışmaları tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, yol genişletme ve asfalt çalışması yaptığı Turan Güneş Bulvarı'nda refüj tamamlandı, kaldırım döşeme işlemleri ise bitmek üzere...

İskenderun'da kaldırım yenileme çalışmaları başladı!

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yol ve kaldırımlarda modernizasyon çalışmaları sürüyor.

Bafra Hacınabi Mahallesi’ne sıcak asfalt!

Yaz mevsimi ile birlikte ilçenin çeşitli mahallelerinde sürdürülen asfalt ve kaldırım çalışmaları içinde bulunulan kış mevsiminde iyi giden hava şartları da fırsata çevrilerek sürüyor.

Çatalca'da kaldırım çalışmaları başladı!

Çatalca Belediyesi'ne bağlı Yol Bakım ve Onarım Ekipleri, Çatalca merkez'de kaldırım, yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

TOBB, Bahreyn'deki iş ve yatırım forumuna çıkarma yapacak!

Bahreyn’de bugün başlayacak iş ve yatırım forumu için TOBB, Başkan Hisarcıklıoğlu önderliğinde, 250 kişilik heyetle çıkarma yapacak.

İskenderun asfalt çalışmalarıyla modernleşiyor!

İskenderun Belediyesi, sıcak asfalt ve kaldırım çalışmasıyla kenti modern bir şehir görünümüne kavuşturuyor.

Afyon Sandıklı'nın kaldırımları baştan sona yenileniyor!

Sandıklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 100.000 metrekarelik ihale kapsamında yapılan kilitli parke taşı ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Antalya Kepez'e 4 yeni yatırım müjdesi!

Kepez Belediyesi, imara uygun konut yapımı ve alt yapı çalışmaları tamamlanan mahallelerin tüm yollarının asfaltını ve kaldırımını yenilemeye devam ediyor.

asfalt ve kaldırım çalışmaları Haberi

asfalt ve kaldırım çalışmaları

Körfez Belediyesi, kentin çehresini yenilemek adına üst yapı çalışmaları sürdürüyor. Bölgenin estetik olarak şık bir görünüme kavuşmasını adına belediye ekipleri çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

Körfez Belediyesi ekipleri, profesyonel hizmet alt yapısı ile çalışmalarını çeşitli bölgelerde sürdürüyor. Sokak ve caddelerin yapımına hız kesmeden devam eden Körfez Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yol açım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kışladüzü ve Yukarı Hereke bölgesinde imara yeni açılan yolun çalışmalarını tamamlayan Körfez Belediyesi, belirlenen bölgelerde ilk olarak yolların ve sokakların sanatsal bir yapıya kavuşması adına özen ve itina gösteriyor. Ekipler, yollarla birlikte sanat yapısı, merpen, bordür ve tretuvar çalışması da yaparak çalışmaların gerçekleştiği bölgeleri modern bir görünüme kavuşturuyor. Gece ve gündüz ekipleri olmak üzere çalışmalarını geç saatlere kadar sürdüren ekipler, cadde ve sokakların alt yapı sorunları...