25 / 04 / 2024

asfalt yenileme mersin

asfalt yenileme mersin

Mersin’in Erdemli Belediyesi, ilçenin birçok mahallesinde yolları yeniliyor. Sıcak asfalt çalışmalarının yapıldığı Erdemli’de başta yol hizmeti olmak üzere her alanda geliştiriliyor.

Galata Köprüsü’ndeki çalışmalar planlanandan önce bitirildi

İBB’nin Eminönü ve Karaköy semtlerini birbirine bağlayan Galata Köprüsü’nde yaptığı “Derz Değişimi ve Asfalt Yenileme İnşaatı” planlanan tarihten önce bitirilerek yol trafiğe açıldı.

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

Bursa şantiye alanına döndü!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadelede hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasaklarında Bursa’nın ana arterlerinde asfalt yenileme çalışmalarına hızla devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan mahallelerde yıllar boyunca beklenen hizmetler yerine getiriliyor.

Mersin'de mimari yenileme çalışmaları hazırlanıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bölgede bulunan mimari düzenleme ve yenileme planı kapsamında geniş kapsamlı çalışmalar düzenleniyor.

Mersin Yeşilçimen'deki taziye evi açılacak!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceledi. Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

Karabük Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Karabük Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Bölgede asfalt çalışlarını hızla sürüyor.

İpekyolu Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Van merkez İpekyolu Belediyesi Başkanlığının asfalt çalışmaları Cevdet Paşa Mahallesindeki sokaklarda kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Niğde'de asfalt yenileme çalışmaları başladı!

Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte kentteki yıpranmış ve bozuk yolların onarımına başladı.

Mersin Erdemli'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Mersin Erdemli Belediyesi, Erdemli Lisesi civarında sıcak asfalt çalışması başlattı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışamlarla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Mersin Mut'ta 1,5 günde 60 kamyon asfalt döküldü!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına devam ediyor. Kış aylarında ara verilen çalışmalar Mut ilçesinde yeniden başladı.

Mersin Erdemli'de asfaltlar yenileniyor!

Mersin’in Erdemli Belediyesi, ilçenin birçok mahallesinde yolları yeniliyor. Sıcak asfalt çalışmalarının yapıldığı Erdemli’de başta yol hizmeti olmak üzere her alanda geliştiriliyor.

Mersin kentsel tasarım çalışmalarıyla yeniden inşa ediliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından merkez Akdeniz ilçesindeki Atatürk ve Silifke caddeleri ile Ulu Camii ve Taş Bina çevresini değiştirecek olan 'Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi'ne Uray Caddesi, Mücahitler Caddesi ile bu caddelere bağlanan ara sokaklar da katıldı.

Mersin Uray ve Mücahitler Caddeleri yenileniyor!

Mersin’in merkezi konumunda bulunan ancak kaderine terk edildiği için eski cazibesini kaybeden Uray ve Mücahitler Caddesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi’ne dahil edildi.

asfalt yenileme mersin Haberi

asfalt yenileme mersin

Mersin’in Erdemli Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmaları kapsamında Alata Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması yapıyor.


Erdemli Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, ilçede birçok mahallenin ilk defa sıcak asfaltla tanıştığı bildirildi. Çalışmaların şu an Alata Mahallesi’nde sürdüğü kaydedilirken, eş zamanlı olarak da birçok hizmetin gerçekleştirildiği belirtildi.


Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Erdemli genelinde sıcak asfalt çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü ifade etti. Ekiplerin, Merkez, Türbe, Barbaros, Koyuncu Mahalleleri, Yüksek Mahalle, Adnan Menderes ve Alata Mahallelerinde çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Tollu, kış günlerinin yavaş yavaş sona ermesiyle birlikte plan dahilindeki tüm yolları sıcak asfaltla buluşturacaklarını kaydetti. Başkan Tollu, ekiplerin çalışmalarını Alata Mahallesinde yoğunlaştırdığı bilgisini vererek, asfalt çalışmaları konusunda belediye olarak üzerlerine düşen görevi yaptıklarını vurguladı. Tollu, “Belediye olarak asfaltlama hizmeti konusunda...