25 / 04 / 2024

asgari ücret ne kadar olacak 2021

asgari ücret ne kadar olacak 2021

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2021'de geçerli olacak asgari ücretin belirleneceği 4'üncü ve son toplantısını yarın yapacak. Toplantı sonrasında herkesin merak ettiği asgari ücret ne kadar olacak, asgari ücrette zam oranı ne soruları yanıtlanacak. 

Bugün belli oluyor! 2021 asgari ücret ne kadar olacak?

2021 asgari ücretinin belli olacağı kritik görüşme bugün yapılacak. Doğrudan 7 milyon çalışanı, dolaylı olarak 20 milyon kişiyi ilgilendiren asgari ücrette sona gelindi. Yeni ücretle asgari geçim indirimi, GSS primi ve tazminatlar da değişecek.

Asgari ücret görüşmelerinde kritik toplantı! Asgari ücret ne kadar olacak?

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2021'de geçerli olacak asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamında yarın üçüncü toplantısını gerçekleşitirecek.

2021’de asgari ücret kaç lira olacak?

2021 yılının asgari ücreti belirlenmesi için bugün ikinci toplantı gerçekleşecek. Yılın son haftasına girilmeden ücret tespit komisyonu son toplantısını da gerçekleştirerek, 2021’in asgari ücreti açıklanacaktır.

Asgari ücret 10 yıl sonra 300 doların altına indi!

2020 yılı Ocak ayında 392 dolar karşılığı 2 bin 324 lira olarak belirlenen asgari ücret, yılın sonunda 296.8 dolara geriledi. Böylece asgari ücret 2010 yılından bu yana ilk kez 300 doların altına inmiş oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücret açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Asgari ücret görüşmeleri devam ediyor, bu görüşmelerden sonra durum bizim önümüze gelecek ondan sonra adımları birlikte atacağız, temennimiz odur ki isabetli bir karar çıkar ve yola devam ederiz." dedi.

 7 milyon kişi bekliyor! İşte olası asgari ücret zamları!

Yaklaşık 7 milyon çalışanı ilgilendiren asgari ücrete ilişkin toplantıların yapılmasına devam ediliyor. Çalışanlar ise maaşlarına yapılacak zammın ne kadar olacağını bekliyor.

Son dakika haberi! Asgari ücret maaşı 9 ücreti daha etkileyecek!

Milyonlarca çalışanla birlikte herkesi ilgilendiren 2021 yılındaki asgari ücret için ilk toplantı gerçekleşti. Bu ayın sonunda asgari ücretin rakamı belli olacak. Rakamın duyurulması ile birlikte işsizlik maaşı, kısa çalışma ödeneği ve diğer birçok ücret değişecek.

DİSK: Asgari ücret net 3 bin 800 lira olmalı!

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, 2021 yılı asgari ücretinin net 3 bin 800 bin lira olmalı dedi.

Milyonlarca çalışan bu haberi bekliyor! Yeni asgari ücret ne kadar olacak?

İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2021'de geçerli olacak asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamında, ilk toplantısını yarın yapacak.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Asgari ücret 2021'de ne kadar olacak?

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücret görüşmeleri, bu sene Kovid-19 salgınının gölgesinde gerçekleştirilecek. 4 Aralık'taki toplantı internet üzerinden yapılacak.

Son dakika haberi! Asgari ücret belirlenmesine yönelik ilk açıklama!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk "2021'de uygulanacak asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamında ilk toplantı 4 Aralık'ta yapılacak" dedi.

Zehra Zümrüt Selçuk: Bu yıl asgari ücretin tüm tarafların uzlaşısı ile tespit edilmesini diliyorum!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bu yıl asgari ücretin tüm tarafların uzlaşısı ile tespit edilmesini dilediğini söyledi.

Milyonlara zam öncesi müjde! 2021 yılı asgari ücret zammı ne kadar olacak? 

Asgari ücret ile çalışmakta olan işçiler 2021 yılında asgari ücrete ne kadar zam yapılacağını sorgulamaya başladılar. Peki, 2021 asgari ücret zammı ne kadar olacak? Asgari ücret ne zaman belirlenir? İşte tüm merak edilenler...

Asgari ücret çalışanların eline geçmeden 15 dolar eridi! 

Son zamanlarda gündemden düşmeyen asgari ücret çalışanların eline geçmeden erimeye başladı. Günden güne eriyen asgari ücret sosyal medyada da viral oldu. Peki asgari ücret ne kadar eridi? Asgari ücret ne kadar değer kaybetti? Güncel asgari ücret kaç dolar ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtlar

Asgari ücret 17 bin 2 TL oldu, herkes bu soruyu sordu: 2 TL’ye ne yapılır? İşte 1 lotu 2 TL'nin altında olan şirketler!

Milyonlarca çalışan tarafından merakla beklenen asgari ücret 17 bin 2 TL olarak açıklandı. Asgari ücretin açıklanmasından sonra herkes aynı soruyu sordu: 2TL’ye ne yapılabilir? İşte 1 lotu 2 TL'nin altında olan şirketler...

Asgari ücret için 2. toplantı bugün! Zam oranı ne kadar olacak, masada hangi formüller var?

Asgari ücret için merakla beklenen 2. toplantı bugün yapılacak. Peki zam oranı ne kadar olacak, masada hangi formüller var? İşte milyonlarca çalışan tarafından merak edilen o soruların yanıtları...

TÜRMOB Başkanı asgari ücret zam tahmininde bulundu! Asgari ücret ne kadar olacak?

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, yapılacak olan asgari ücret zammı hakkında değerlendirmeler yaptı. İşte haberin detayları...

Asgari ücrette zam pazarlığı yarın başlıyor! Milyonları ilgilendiriyor! 2024 asgari ücret ne kadar olacak? 

İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinin bir araya gelmesi ile oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, ilk toplantısını yarın yapacak.

Mehmet Şimşek'le görüşme yapan Cem Küçük'ten asgari ücret haberi: 2024 asgari ücret için rakam belli oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gazeteci Cem Küçük’ü makamında ağırlayarak kendisine sorulan soruları yanıtladı. Bunlardan en önemlisi de asgari ücret zammıydı. Peki 2024 asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete ne kadar zam gelecek?

2024 asgari ücret ve emekli maaşları ile ilgili uzman isimden açıklama geldi! İşte 2024 zamlı maaş hesaplaması!

2023 yılının sonların doğru yaklaşırken, asgari ücret, vatandaşların gündemine yerleşti. Öte yandan milyonlarca emekli de zamlı maaşlarını bekliyor. SGK Uzmanı Emin Yılmaz zamlı maaşlarla ilgili açıklama yaptı. Peki asgari ücret ne kadar olacak? Emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek?

6.6 milyon asgari ücretli dikkat! Bakan Işıkhan'dan son dakika asgari ücret açıklaması geldi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücretli sayısının 6.6 milyon olduğunu bunun da çalışanların yüzde 40’ını oluşturduğunu belirterek son dakika önemli açıklamasında buldu. Peki asgari ücret ne kadar olacak? İşte 2024 asgari ücret tutarı...

Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Beklenen haber geldi! Asgari ücret maaş zammında net rakam açıklandı!

Asgari Ücret Tespit Komisyonu Aralık ayında ilk toplantısını gerçekleştirecek. Yapılacak refah payı ilavesiyle yüzde 50 oranına yakın bir artış yapılması bekleniyor. Peki asgari ücret ne kadar olacak? 2024 asgari ücret kaç lira olacak?

Asgari ücret zammı için ilk adım atılıyor: Pazarlık masasında 16 bin TL var…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret zammının yıl başında kapsamlı bir güncelleme ile ele alınacağını belirtmişti. Ekim ayı enflasyon rakamlarının Cuma günü açıklanması öncesinde, "Asgari ücret ne kadar olacak?" sorusu gündemi oldukça meşgul ediyor. 

Asgari ücret zammında yeni rakamlar peş peşe ortaya çıktı! 2024 Ocak ayında maaşlar ne kadar olacak?

Milyonlarca asgari ücretli 2024 maaş zamlarının ne kadar olacağını sorguluyor. Asgari ücret zammında yeni rakamlar ortaya çıktı! 2024 Ocak ayında maaşlar ne kadar olacak?

Asgari ücret için ilk kez net rakamı verdi, yüzde 40 oranında zam kapıda! 2024 yılında asgari ücret ne kadar olacak?

Asgari ücretli çalışan milyonlarca kişinin merak ettiği 2024 yılı maşları için yeni rakam geldi. Peki, 2024 yılında asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak? İşte merak edilen tüm detaylar...

Asgari ücret zammında ilk sinyal verildi! Oran belli oldu! Bu rakamı gören asgari ücretliler havalara uçacak!

Asgari ücret zammı merakla bekleniyor. Milyonlarca kişi asgari ücret ne kadar olacak? diye mera ederken ilk sinyal verildi. Aralık ayında belli olacak zamla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından önemli açıklama geldi. 

asgari ücret ne kadar olacak 2021 Haberi

asgari ücret ne kadar olacak 2021

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2021'de geçerli olacak asgari ücretin belirleneceği 4'üncü ve son toplantısını yarın yapacak. İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, saat 10.30’da toplanacak. Toplantı sonrasında herkesin merak ettiği asgari ücret ne kadar olacak, asgari ücrette zam oranı ne soruları yanıtlanacak. 

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2021'de geçerli olacak asgari ücretin belirleneceği 4. ve son toplantısını yarın düzenliyor.Takvim'de yer alan habere göre; işçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, saat 10.30'da toplantı yapmak üzere bir araya gelecek. 

AZALMA OLMASIN

Toplantıya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk başkanlık edecek.

Türkİş, Hak-İş ve DİSK ortak bir açıklama yaparak, yeni yılda geçerli olacak asgari ücretin insan onuruna yaraşır geçinmeyi sağlayacak bir seviyede düzenlenmesi gerektiğine...