25 / 04 / 2024

Askeri tesisler ne olacak

Askeri tesisler ne olacak

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Ankara’daki askeri alanların tamamı yeşil alanla ilgili. İstanbul ve Ankara’daki bu alanların yeşil alan olarak kazandırılması lazım” dedi.

Samandıra Askeri Havalimanı'nda son dakika gelişmesi! Millet bahçesi yapılacak!

İstanbul'daki Samandıra Askeri Havalimanı’nın 275 bin metrekare büyüklüğündeki bölümü Sancaktepe Belediyesi’ne tahsis edildi. Havalimanının geri kalan kısmında ne yapılacağı henüz belli olmadı...

Atatürk Orman Çiftliği'nin yapılaşmaya açılması davasında son durum ne?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Atatürk Orman Çiftliği'nin askeri alan şeklinde yapılaşmaya açılmasıyla ilgili sürdürdüğü hukuksal mücadeleyi kazandı.

ABD, Türkiye'deki askeri üslerinin inşaat projelerini 8 Türk şirketine verdi!

Pentagon’un internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Adana’daki İncirlik Üssü dahil olmak üzere Türkiye’de ABD Hava Kuvvetleri’ne ait askeri üs tesisleri ve destek birimlerinin modernizasyon, tasarım ve altyapı projelerini 8 Türk şirketi üstlenecek....

Askeri gazino ve değerli sosyal tesisler özel şirketlere mi kiralanacak?

Askeri gazino, vardiya yatakhaneleri ve değerli sosyal tesisler özel şirketlere mi kiralanacak?

Kocaeli Darıca'daki kışla Millet Bahçesi'ne dönüştürülüyor!

Kocaeli Darıca'da bulunan askeri alan Millet Bahçesi oluyor. Proje kapsamında kamu binaları, liseler, halk plajları, sosyal tesisler ve kafeler yer alacak.

Askeri kışlalar da millet bahçesi olacak!

24 Haziran beyannamesini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı ve eski futbol stadyumlarının “millet bahçesi”ne dönüşeceğini söylemişti.  Şehir merkezi dışına taşınacak bazı askeri kışlalar da “bahçe” olacak.

Kuleli Askeri Lisesi'ne 1.7 milyonluk müze projesi!

15 Temmuz darbe girişiminin ardından askeri okulların kapatılması ile birlikte müze olmasına karar verilen Kulesi Askeri Lisesi için Ankara merkezli bir şirket tarafından 1.7 milyon TL’ye müze projesi hazırlanacak.

Kuleli Askeri Lisesi'nin akıbeti ne olacak?

Kuleli Askeri Lisesi’nin bahçesi, Milli Savunma Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'nı karşı karşıya getirdi. Milli Savunma Bakanlığı müze olarak sadece binayı vermekte diretince, 180 dönümlük bahçenin bir bölümünü de isteyen Kültür ve Turizm Bakanlığı ile görüşmeler tıkandı.

Kuleli Askeri Lisesi müze olacak!

MİLLİ Savunma Bakanı Fikri Işık, askeri okullar kapatıldıktan sonra ne olacağı merakla beklenen Kuleli Askeri Lisesi hakkında açıklama yaptı ve Kuleli Askeri Lisesi'nin müze olacağını söyledi.

Paylaşılamayan askeri alanlar ne olacak?

Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Abbas Güçlü bugünkü köşesinde "Paylaşılamayan askeri alanlar?" başlıklı yazısına yer verdi. İşte detaylar..

Bursa Suuçtu Şelalesi'ne sosyal tesisler yapılacak!

BURSA’nın Mustafakemalpaşa Belediyesi, Suuçtu Şelalesi ve Tabiat Parkı'nı sosyal tesisler yapacak.

Kuleli Askeri Lisesi rektörlük oluyor!

Hürriyet Ankara Bürosu’nun konuğu olan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Bakan Işık, Kuleli Askeri Lisesi’nin Milli Savunma Üniversitesi Rektörlüğü’ne tahsis edildiğini söyledi.

Ankara'daki askeri alanlar ne olacak?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, taşınacak askeri bölgelerden, ağaç yetişmiş olan alanların “yeşil alan” olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, “Tüm bu bölgelerin Ankara’nın yeni yeşil dokuları olması gerektiği kanaatindeyim” dedi.

Askeri tesisler ne olacak Haberi

Askeri tesisler ne olacak

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Afrika da dahil olmak üzere dışarıda ve içeride FETÖ’nün ekonomi ve iş dünyasındaki yapılanmasıyla mücadeleye aralıksız devam edeceklerini vurguladı. FETÖ ile bağlantısı tespit edilen şirketlerle ilgili olarak Zeybekci, “Türkiye’deki bütün şirketler, varlıklar bu milletin envanterindeki; Ahmet’in, Mehmet’in değil, milletin varlıklarıdır. Bu hassasiyetle bakıyoruz” dedi. Organizasyon anlamında terörün içinde yer alan kişilerle ilgili gereğinin sonuna kadar yapılması gerektiğini belirten Zeybekci, şöyle konuştu: “Bunu yaparken suça bulaşmamış aile fertlerinin varlıklarını devam ettirebilmelerini sağlamak lazım. Bunu yaparken de o kişilere ait olan, o şirketlerin şimdilik yöneticisi olan değerlerin de o suça bulaşmamış aile fertleri olarak rahatlıkla varlıklarını devam ettirebilmelerini sağlamak lazım. Ama o şirket doğrudan, fonksiyonel şekilde terör organizasyonunun merkezi haline gelmişse o şirket için gereği yapılmalı. Ben...