20 / 04 / 2024

ASKON rusya avm

ASKON rusya avm

ASKON Türk markaları yurtdışına açacak yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. ASKON, Rusya ve Irak’ta sadece Türk ürünlerinin satılacağı iki Türk AVM’si açacak.

Rusya'daki AVM'lerde kira kaosu!

Rusya’da ticari emlak kiralayanlara tek taraflı sözleşme fesih hakkı verilmesini planlayan yasa tasarısıyla ilgili tartışmalar devam ediyor. Peki Duma’da bu hafta görüşülecek tasarı kabul edilirse ne gibi sonuçlara yol açabilir?

Rusya'da AVM'lerden 'Kiracılar çıkarsa 6,5 milyon kişi yoksullaşır' uyarısı!

Rusya’da ticari emlak kiralayanlara tek taraflı sözleşme fesih hakkı tanınması teklifi mülk sahiplerinin tepkisine sebep oldu. Büyük alışveriş merkezlerinin sahipleri, tasarının kabul edilmemesi talebiyle Duma’ya başvuruda bulundu...

AVM kiralarında yüzde 50 indirim beklentisi! 

ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, perakende ve hizmet sektörünün koronavirüs sebebiyle desteklenmesi gerektiğini söyledi. Aydın, "AVM kiracıları olmak üzere kira oranlarında Mayıs sonuna kadar yüzde 50 düşüş beklemekteyiz" dedi... 

ESTA'dan Rusya'da bir rekor!

Dünyaca ünlü Fransız grubu Auchan’ın Rusya’daki en büyük AVM projesi açıldı. Yaklaşık 300 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilen proje Türk inşaat şirketi ESTA Construction tarafından inşa edildi...

Odak Grubu Rusya’da yeni projeler yapacak!

Akdeniz’in en büyük AVM’sini Antalya’da açan Odak Grubu, bir süredir faaliyet göstermediği Rusya’da ve İzmir’de yeni projelere hazırlanıyor...

Türkiye ve Rusya arasında inşaat alanındaki çalışmalar artırılmalı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, Türkiye ile Rusya arasında inşaat alanındaki işbirliğinin arttırılırsa ülkeler arasındaki ticaret hedefinin 100 milyar dolarlık ulaşabileceğini dile getirdi.

ASKON, Rusya ve Irak'ta Türk AVM'si açacak!

ASKON Türk markaları yurtdışına açacak yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. ASKON, Rusya ve Irak’ta sadece Türk ürünlerinin satılacağı iki Türk AVM’si açacak.

ESTA, Moskova’nın en büyük AVM’sini inşa ediyor!

ESTA Construction, Rusya’da son üç ayda üç büyük ihale aldı. Firma, bir milyar dolan bulan ihaleler sonrasında Saratov’a havaalanı, Mercedes’e fabrika ve IMMOCHAN’a AVM inşa edecek…

Rusya’daki SEC Aquarelle AVM'yi ESTA inşa edecek!

IMMOCHAN, Rusya’da gerçekleştirdiği SEC Aquarelle isimli AVM projesiyle 120 milyon dolarlık yatırım yapmayı hedefliyor. AVM projesini, ESTA Construction inşa edecek ve projeyi 2018 yılında tamamlayacak.

Immochan'dan Rusya'ya dev AVM!

Dünyaca ünlü Fransız perakende grubu Immochan, Rusya'da dev bir alışveriş merkezi hayata geçiriyor.

AVM'lerde dövizle kira sadece Türkiye'ye özel!

DeFacto’nun CEO’su İhsan Ateş, “16 ülkede mağazamız var. Yurtdışındaki AVM’lerde kira için yerel para birimi kullanılıyor. Rusya’da ruble, Katar’da riyal ile kira ödüyoruz. Dolar ve Euro ile kiralar sadece Türkiye’ye özel” dedi.

Enka, Rusya'da Kunstevo Plaza'yı açtı!

TÜRK inşaat devi Enka, Rusya'nın başkenti Moskova'da 500 milyon doların üzerinde yatırımla "Kunstevo Plaza" adlı çok fonksiyonlu AVM ve iç merkezinin açılışını yaptı.

AVM pazarında Çin ve Rusya ile yarışıyoruz!

Dünyada geçtiğimiz yıl 11.4 milyon metre kare yeni alışveriş merkezi açıldı. Pazarın lideri Çin olurken, Türkiye ve Rusya Avrupa'nın en aktif AVM pazarları oldu.

ASKON rusya avm Haberi

ASKON rusya avm

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON),Türkiye genelinde 3 bin üye ve 40 şubesiyle faaliyet gösteriyor. 


ASKON, Türk markalarını yurtdışına açacak bir proje için düğmeye bastı. ASKON Genel Başkan Adayı Hasan Ali Cesur özellikle yurtdışı faaliyetlerine yönelik önemli adımlar atmayı planlıyor. 


TEKSTİL AĞIRLIKLI OLACAK 

ASKON, Kuzey Irak’ın Erbil bölgesinde Türk ürünlerinin toplu olarak satılacağı bir Türk AVM’si açmayı planlıyor. Hasan Ali Cesur, “Erbil’de açacağımız bu AVM’nin yerinin anlaşmaları hazırdı. Satış reyonları olacaktı, arkada da depoları olacaktı. Altyapıyı oluşturduk ama maalesef arkası gelmedi. Şimdi bunlar bizim önceliğimiz olacak. Türkiye’de üretim yapan markaların toptan ve perakende mağazasının yer alacağı tekstil ağırlıklı bir AVM’yi de Rusya’nın başkenti Moskova’da hayata geçirme niyetindeyiz. Şuanda Moskova temsilcimiz bunun altyapı çalışmalarını yürütüyor” dedi. 


YURTDIŞINA 72 YENİ ŞUBE 

Hasan Ali Cesur şunları kaydetti: “Bu...