26 / 04 / 2024

Aslan Çimento a.ş.

Aslan Çimento a.ş.

Aslan Çimento A.Ş. 26 Ağustos 2013 tarihinde yapılan özel durum açıklaması çerçevesinde sermayesinin %24,24'ine tekabül eden Ordu Yardımlaşma Kurumu'nun sahibi bulunduğu 12.121 TL nominal değerli hisse alımı gerçekleştirdi...

Türkçimento açıkladı: Çimento sektöründe üretim yüzde 7,7, satış ise yüzde 14,4 arttı!

Çimento sektörünün öndeliğini üstlenen TÜRKÇİMENTO, bu yılın ilk yarısına dair üretim ve satış rakamlarını açıkladı. Bu kapsamda, çimento üretimi geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 7,7 artarak 36,7 milyon tona yükseldi. İç satışları ise yüzde 14,4 arttı.

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy tipi afet konutları Ramazan Bayramı'na yetişecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan yaptığı açıklamada afetzedeler için inşa edilen köy tipi evlerin inşaatının yüzde 90, kiminde yüzde 85 seviyelerinde olduğunu söyledi.

Deprem bölgesinde ekmek aslanın ağzında! Esnaf feryat etmeye başladı

Zelzelenin ardından harabeye dönen bölge de esnaf en çok etkilenenler arasındaydı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 2023'ün Ocak ve Şubat aylarında 23 bin 592 esnafın iflas ettiğini belirtti.

Çelik ihracatçıları ABD’den ek vergi zararının iadesini talep edecek!

Çelik İhracatçıları Birliği Başkanı Adnan Aslan yaptığı açıklamada "Trump’ın yüzde 25 oranındaki keyfi ek vergisinden ötürü ihracatçımız zarara uğradı. Zararın karşılanmasını talep edeceğiz." diye konuştu.

Çelik sektörünün hedefi Batı Afrika ve Latin Amerika!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aslan yaptığı açıklamada küresel ticaretin kademeli olarak açıldığını söyleyerek, "Güneydoğu Asya, Batı Afrika ve Latin Amerika ihracattaki yeni hedef pazarlarımız arasında." şeklinde konuştu.

OYAK’ın 5 çimento şirketi birleşti!

OYAK, üyelerine sürdürülebilir yüksek nema sağlama hedefiyle halka açık 5 şirketi; Adana Çimento, Bolu Çimento, Aslan Çimento, Ünye Çimento ve Mardin Çimento’yu, “OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.” adı altında bir araya getirdi.

Çelik ihracatçıları yeni pazarlara odaklandı!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Başkanı Adnan Aslan yaptığı açıklamada, yeni pazar arayışları doğrultusunda Güneydoğu Asya, Batı Afrika ve Latin Amerika bölgelerini radara aldıklarını dile getirdi.

Adnan Aslan: Çelikteki Çin boşluğunu Türkiye doldurabilir!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aslan, yaptığı açıklamada "Çelikteki Çin boşluğunu Türkiye doldurabilir" dedi.

OYAK'ın çimento şirketleri birleşiyor!

OYAK'ın halka açık beş çimento şirketi birleşmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar tamamlandığında Adana Çimento, Aslan Çimento, Bolu Çimento, Mardin Çimento ve Ünye Çimento birleşecek...

Çelik ihracatı gerileyebilir!

Çelik İhracatçıları Birliği Başkanı Adnan Aslan yaptığı açıklamada, çelik ihracatının geçen yılki 21.4 milyon tondan 15-16 milyon tonlara gerileyebileceğini söyledi.

Türk çeliğine İran tehdidi!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Başkanı Adnan Aslan yaptığı açıklamada İran'ın son yıllarda hızla artan çelik üretimi ve devlet destekli düşük fiyatlarının Türk çelik üreticilerini tehdit etmeye başladığını söyledi.

STFA Yatırım Holding'in yeni icra başkanı Aslan Uzun olacak!

STFA Yatırım Holding İcra Başkanı (CEO) Yetik Kadri Mert, görevini STFA Grubu Enerji Grup Başkanı Aslan Uzun’a devrediyor. Yetik Kadri Mert, kendi isteği ve vizyonu doğrultusunda değişik projelerde yer almayı hedeflerken, STFA Grubu şirketlerinin Yönetim Kurullarındaki görevlerine devam edecek.

Onur Park Life Evleri daire teslimleri!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento A.Ş tarafından hayata geçirilen Onur Park Life projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Projede evlenen çiftlere özel cazip ödeme kampanyası bulunuyor...

Aslan Çimento a.ş. Haberi

Aslan Çimento a.ş.



Aslan Çimento A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;



26 Ağustos 2013 tarihinde yapılan özel durum açıklaması çerçevesinde; Aslan Beton A.Ş.'nin sermayesinin %24,24'ine tekabül eden Ordu Yardımlaşma Kurumu'nun sahibi bulunduğu 12.121 TL nominal değerli hissenin,8.806.600,09-TL(sekizmilyonsekizyüzaltıbinaltıyüzliradokuzkuruş) bedel ile satın alınması işlemi...