23 / 04 / 2024

Aslan Çimento firmaları

Aslan Çimento firmaları

Aslan Çimento tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aslan Çimento Birtaş Birlik İnşaat'ı devraldı. Aslan Çimento A.Ş. ve Birtaş Birlik İnşaat devralma yolu ile birleştiler...

Deprem bölgesindeki hazır beton ve çimento firmalarına 37,8 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremlerin gerçekleştiği bölgede hazır beton ve çimento sektöründe faaliyet gösteren firmalara 37,8 milyon TL ceza uygulandığını belirtti.

Bu illerdeki bazı çimento ve hazır beton firmalarına rekabet soruşturması açıldı!

Rekabet Kurulu, Ankara, Hatay ve Malatya'da çimento ve hazır beton üretimi ile satışı yapan bazı teşebbüslere ilişkin soruşturma açılmasına karar verdi.

Çimento ihracatı 5 yılda yüzde 78 arttı!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından düzenlenen 5. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’nde, 2022 yılında ‘en fazla ihracat yapan firmalar açıklandı. Çimento ihracatı 2028'den 2022'ye kadar yüzde 78 artış kaydetti. 

OYAK’ın 5 çimento şirketi birleşti!

OYAK, üyelerine sürdürülebilir yüksek nema sağlama hedefiyle halka açık 5 şirketi; Adana Çimento, Bolu Çimento, Aslan Çimento, Ünye Çimento ve Mardin Çimento’yu, “OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.” adı altında bir araya getirdi.

OYAK'ın çimento şirketleri birleşiyor!

OYAK'ın halka açık beş çimento şirketi birleşmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar tamamlandığında Adana Çimento, Aslan Çimento, Bolu Çimento, Mardin Çimento ve Ünye Çimento birleşecek...

Çimento üretim kapasitesi yüzde 60'lara düştü!

İnşaat yatırımlarının azalmasıyla çimento üretim kapasitesi oranları yüzde 60'lara kadar azaldı. Sintek Grubu Kurucu Ortağı Onur Atakay, 'Katar, ABD ve Kanada menşeiyli yatırım fonlarının düşüşte olan firmaları almak için harekete geçti' dedi.

Türkiye'nin dev şirketleri listesine çimento firmaları damga vurdu!

İstanbul Sanayi Odası (İSO)’nın “Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2016" araştırması sonuçları açıklandı. Türkiye ekonomisinin aynası olarak nitelendirilen listede, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği üyesi 20 çimento firması yer aldı.

Cazibe Merkezleri Programı'nda aslan payı Van'ın!

23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri Programı yerli ve yabancı yatırımcıyı kendine çekti. 7 günde 1.200 yatırım başvurusunda aslan payını Van aldı. Yatırım yapacak firmalar arasında İranlı, Alman ve Fransız şirketleri öne çıkıyor

Narova 2. Etap Mart'ta teslim edilecek!

Narova'nın 2. etabı martta sahipleriyle buluşacak İzmir'in köklü çimento firmalarından Çimentaş'ın grup şirketleri arasında olan Yapıtek İnşaat'ın yürütücülüğünü üstlendiği Narova 2. Etap projesi, Mart 2017'de sahiplerini bulacak.

Çimento fiyatları 10 inşaat firmasına soruşturma kararı getirdi!

İzmir'de inşaat firmaları, müteahhitler ve hazır beton firmaları arasında uzun süre sorun olan çimento fiyatları tartışmalarının ardından Ocak ayında gelen cezaların ardından 10 firma için soruşturma kararı alındı.

Aslan Çimento 2015 yılı faaliyet raporu!

Aslan Çimento A.Ş., 1 Ocak 2015 - 31 Aralık 2015 dönemine ait yıllık faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a bildirilen rapor şöyle...

Feyyaz Ünal: yüzde 35-40 oranındaki zam gerçek değil!

Izmır'de insaat firmaları ve çimento firmaları arasında gerilime neden olan fiyat artısı konusunda çimentocular ilk kez konustu. Batıçim'in Genel Müdür Yardımcısı Feyyaz Ünal, zam tartısmasında elestirileri rakamlarla açıkladı.

Necip Nasır: Ölümü gösterip, sektörü sıtmaya razı etmeye çalışıyorlar!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, çimento firmalarının yaptığı zammın bir bölümünü geri çektiklerini, ölümü gösterip, sektörü sıtmaya razı etmeye çalıştıklarını söyledi.

Aslan Çimento firmaları Haberi

Aslan Çimento firmaları

Aslan Çimento Birtaş Birlik İnşaat'ı devraldı. Haber bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. Firmalar devralma yolu ile...