18 / 04 / 2024

aslandağ ahşap kapı üretimi

aslandağ ahşap kapı üretimi

Aslandağ Ahşap (Artella), bu yıl 90 bin kapı üretim hedefine sahip. Sakarya’da daha büyük bir fabrika yatırımı için arsa alan firmanın 60 milyon liralık cirosu içinde yüzde 10 olan ihracatın payı da hızla yükseliyor.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Batı Ahşap Kapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Ahşap Kapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Çay tarafından kuruldu.

Epa Kapı Ahşap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epa Kapı Ahşap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Ilık tarafından kuruldu.

Aslandağ Grup Sakarya'da ahşap fabrikası kuruyor!

Aslandağ Grup yeni ahşap fabrikası kuruyor. Aslandağ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aydın Aslandağ, yeni fabrika yatırımına 15 Temmuz'dan sonra karar verdiklerini söyledi.

Gözüm Ahşap dev projelerin tedarikçisi oldu!

EMEKLİ gazeteci Ebubekir Gözüm ile eşi Gülsüm Gözüm’ün kurduğu Gözüm Ahşap; mutfak, kapı, banyo üreticisi Eurodecor’un, Bakırköy İncirli’deki mağazasını devraldıktan sonra dev projelerin tedarikçisi olmayı başardı.

Artella Ahşap Kapı Sistemleri ile kullanım alanları artıyor!

Mekana özel çözümler sunarak, yaşam alanlarını çok daha kullanışlı hale getiren ürünlere imza atan Artella Ahşap Kapı Sistemleri, “gizli sürme kapılar” ile ortalama 8 metrekare fazladan kullanım alanı sağlıyor.

Aslandağ Ahşap yılda 90 bin kapı üretiyor!

Aslandağ Ahşap (Artella), bu yıl 90 bin kapı üretim hedefine sahip. Sakarya’da daha büyük bir fabrika yatırımı için arsa alan firmanın 60 milyon liralık cirosu içinde yüzde 10 olan ihracatın payı da hızla yükseliyor.

Balat'ta ahşap bir bina yandı!

Fatih'te yanan ahşap binadan bahçeye atlayan 2 kişi yaralandı.Binayı tamamen saran alevler nedeniyle paniğe kapılan ve ikinci katta yaşadığı öğrenilen Ala Race ve Ahmed Halil, bahçeye atladı.

Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera!

Ahşabın doğallığından ve sıcaklığından vazgeçemeyenler, VitrA'nın ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera'yı tercih ediyor. Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera modelleri seçenek sunuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 5 ahşap iskele için ihaleye çıkıyor!

Kentin tarihi belleğinde yer etmiş ahşap iskeleleri Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda yeniden canlandırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş’tan Üçkuyular’a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 adet ahşap iskele yapacak.

İzmir'de kıyı şeridine 5 ahşap iskele yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 ahşap iskele yapacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na 5 ahşap iskele yapımı işi için ihaleye çıktı.

4A Ahşap Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

4A Ahşap Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm ve Sanayi Limited Şirketi, Hüseyin Ertana, Servet Kantar, Adnan Yüce, Ertuğrul Ayhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

aslandağ ahşap kapı üretimi Haberi

aslandağ ahşap kapı üretimi

KASTAMONULU Aslandağ Ailesi’nin 1988’de 70 metrekarelik bir atölyede kurduğu Aslandağ Ahşap, kapı, mutfak ve banyo üretiminde Türkiye’nin en güçlü sanayicileri arasına girdi. Firmanın sanayi cirosu 70 milyon lirayı bulurken, ihracatın ciro içindeki payı da yüzde 10’a ulaştı. Artella markasıyla piyasada yüksek bir pazar payına sahip firmanın hedefi, ihracatını artırarak ‘dünyanın kapıcısı’ olmak. Bunun için Sakarya’da yeni fabrika yatırımı planlayan Aslandağ Group Yönetim Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Aslandağ şöyle konuşuyor:


MARANGOZ BABA

“Aslandağ Group’un kökeni marangozluktan gelir. 60 yıl önce memleketimiz Kastamonu’da, ahşap ev ustası olan babamız Sadettin Aslandağ, bir evi temelinden çatısına kadar ahşaptan ve tamamı el işçiliğiyle yapıyordu. Biz ise, bugünün şartlarına uygun olarak, kurumsal, yeni teknoloji ve endüstriyel üretim sistemlerini kullanan bir şirket olarak aslında baba mesleğimizi devam ettiriyoruz....