19 / 04 / 2024

asmalı bahçeler fiyatları

asmalı bahçeler fiyatları

DEKAR DK Konut tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler de ilk etap evler 8 ay sonra teslim edilecek.

Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşin kampanyası!

Dekar DK Konut tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen ve ilk etabı 8 ay sonra teslim edilmeye başlanılacak Dekar Asmalı Bahçeler projesinde yeni kampanya başlatıldı.

Asmalı Bahçeler'de vadesiz taksit imkânı!

Dekar DK tarafından Bahçeşehir'de, 50 bin metrekarelik alan üzerinde 3 etapta oluşturulan Dekar Aşmalı Bahçeler'de 1. etap satışları tamamlanırken, 2. etap satışları yeni kampanya ile sürüyor.

Dekar DK'dan yüzde 5 peşinatlık kampanya!

DEKAR DK tarafından Bahçeşehir 'de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler 'de yeni bir kampanya başlatıldı. Her evin 30 ile 300 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor.

Dekar Asmalı Bahçeler’e taşındıktan sonra öde!

Bahçeşehir’de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’de yeni bir satış kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat ödemesi ve banka kredisini taşındıktan sonra ödemeye başlama fırsatı sunuluyor.

Asmalı Bahçeler Bahçeşehir'de yeni kampanya!

Dekar DK tarafından Bahçeşehir 'de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler 'de yeni bir satış kampanyası başlatıldı. Projede daire alanları 119 metrekareden başlayarak 188 metrekareye kadar çıkıyor.

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler satış ofisi!

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler satış ofisi iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Daire fiyatları 520 bin 150 bin TL'den başlangıç gösteren projede toplam 228 adet konut bulunuyor.

Dekar Asmalı Bahçeler güncel fiyat listesi!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen Asmalı Bahçeler Konutları 'nda 2. etap daire teslimlerinin 2016 yılı Nisan ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Dekar Asmalı Bahçeler güncel fiyat listesi...

Asmalı Bahçeler 2. etapta 520 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Asmalı Bahçeler Evleri projesi Dekar DK imzası ile hayata geçiriliyor. İstanbul Bahçeşehir 'de yükselen Asmalı Bahçeler projesi daire teslimlerinin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Asmalı Bahçeler konut fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen Asmalı Bahçeler konut projesi Dekar DK imzası taşıyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. İşte Asmalı Bahçeler Konut fiyatları...

Asmalı Bahçeler'de metrekaresi 3 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Dekar DK imzası ile hayata geçirilen Asmalı Bahçeler projesi 3 etap halinde yükseliyor. 2. etap satışlarının devam ettiği Asmalı Bahçeler'de daire teslimlerinin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Münir Tanyer: Yaşanabilir bir kent için önce işbirliği gerek!

Kente marka yaşam alanları kazandıran Tanyer İnşaat 'ın Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, yaşanabilir bir kent için tüm kurumların aynı amaç için çalışması gerektiğini söyledi.

Dekar Asmalı Bahçeler konut projesi!

Dekar Asmalı Bahçeler konut projesi Dekar DK imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 2 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı alternatifte konutlar bulunuyor.

Dekar Asmalı Bahçeler'de ulaşılabilir fiyata bahçeli ev imkanı sunuluyor!

Bahçeli ev hayata geçirme hedefiyle ilerleyen Dekar DK, Bahçeşehir 'deki yeni projesinde satışa başladı. Şirket, Dekar Asmalı Bahçeler 'de 650 bahçeli ev inşa edecek. Her bütçeye uygun bahçeli ev imkanı sunuluyor.

Asmalı Bahçeler Haziran'da teslim ediliyor!

Bu konutların Türkiye'de eşi benzeri bulunmuyor. Doğa ile iç içe ortamı, temiz havası ve sosyal donatı alanlarıyla Türkiye'nin en özel projeleri arasına girmeyi başaran Asma Bahçeler'de son 25 konut, sahibini bekliyor.

Asmalı Bahçe Şehir’de fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir ’de, 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla hemen teslim bahçeli evlere kira öder gibi sahip olunabiliyor. 

Asmalı Bahçe Şehir'de kredi faizleri sabitlendi!

Asmalı Bahçe Şehir projesinde banka kredisi faizi yüzde 0.99’da sabitlendi. Ayrıca sabitlenen fiyatlar üzerinden konut alımı yapanlara, ayrıca yüzde 10 indirim imkanı sağlanacak..

Asmalı Bahçe Şehir liste fiyatları yüzde 15 indirimli! 

Bahçeli yaşam alanları sunan Asmalı Bahçe Şehir projesinde peşin ödemelerde liste fiyatları üzerinden yüzde 15 indirim sağlanıyor. İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen projede fiyatlar minimum 614 bin TL'den başlıyor...

Asmalı Bahçe Şehir Dekar fiyatları!

Asmalı Bahçe Şehir projesinde dairelerin 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Lansmana özel yüzde 20 indirim sağlanan projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Asmalı Bahçe Şehir Proje fiyatları!

Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla inşa ediliyor. Asmal Bahçe Şehir projesinde lansmana özel yüzde 20 indirim yapılıyor...

Bahçeşehir Dekar Asmalı Bahçe Şehir fiyatlar!

Toplam 600 milyon TL yatırım bedeline sahip Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Bahçeşehir Dekar Asmalı Bahçe Şehir fiyatlar metrekare bazında 4 bin 400 TL'den başlıyor.

Dekar Asmalı Bahçe Şehir Evleri fiyatları!

Dekar Asmalı Bahçe Şehir Evleri fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 400 TL'den başlıyor. Projede ilk konut teslimleri 2018 yılında yapılacak...

Demiröz Asmalı Bahçe Şehir Evleri fiyatları!

Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir Evleri projesinde ilk teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor...

Bahçeşehir Asmalı Bahçe Şehir ödemeleri!

Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla hayata geçirilen Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesi 600 milyon TL yatırım bedeline sahip. Projede fiyatlar metrekare bazında 4 bin 400 TL'den başlıyor. İşte Bahçeşehir Asmalı Bahçe Şehir ödemeleri!

Dekar Asmalı Bahçe Şehir ev fiyatları!

Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla hayata geçirilen Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesi 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana geliyor. İşte Dekar Asmalı Bahçe Şehir ev fiyatları...

Asmalı Bahçe Şehir görücüye çıktı! Metrekaresi 4 bin 400 TL!

Asmalı Bahçe Şehir projesi tanıtıldı. 600 milyon TL’lik yatırımla gerçekleştirilecek, 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden oluşan proje, 4 bin 400 TL’den başlayan avantajlı lansman fiyatlarıyla görücüye çıktı.

Asmalı Bahçe Şehir ödeme seçenekleri!

6 etap şeklinde yükselen Asmalı Bahçe Şehir Dekar projesinde 3+1 fiyatları 1 milyon 15 bin TL'den başlıyor. İşte Asmalı Bahçe Şehir ödeme seçenekleri..

Asmalı Bahçe Şehir Dekar fiyatları!

Asmalı Bahçe Şehir Evleri projesi İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Projede toplam 499 adet daireye yer veriliyor...

asmalı bahçeler fiyatları Haberi

asmalı bahçeler fiyatları

Şirket projeden ev alacaklara yüzde 5 peşinat kolaylığı sunuyor. Şirket yetkilieri, 50 bin metrekarelik alan üzerinde 3 etaptan oluşan Dekar Asmalı Bahçeler de ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli evler inşa ettiklerini söyledi. 




Birinci etabının satışlarının yüzde 85'i tamamlanan projenin 2. Etap satışları devam ediyor. Bilinci kısmı toplamda 228 bahçeli evden oluşan Dekaı Aşmalı Bahçeler'de 2+l'den 5+l'e kadar 8 farklı büyüklükte ev bulunuyor. Tek kat veya dubleks olarak tasarlanan bahçeli evlerin metrekareleri 119 ile 188 arasında...