28 / 03 / 2024

Asmalı Bahçeler

Asmalı Bahçeler

Kentsel dönüşümde alt yapı konusunda sıkıntı yaşandığını belirten Keten İnşaat'ın Başkanı Selahattin Keten, "Parsel bazında imarlarla bunu çözemeyiz. Kentsel dönüşümdeki büyümenin ada bazında imarlar verilerek düzenlenmesi gerek" dedi.

Selahattin Keten: Kentleri yenilemek için hızlı hareket etmeli!

Türkiye'de kentsel dönüşümü yıllar önce başlatan şirketlerden Keten İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, dayanıksız binaların tehlikelerine dikkat çekti.

Konut sektörü hareketlenir ancak fiyat artışına dikkat!

Konut sektörü hareketlenir ancak fiyat artışına dikkat. Konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 15 devlet desteğinin sektöre ivme kazandıracağını vurgulayan Selahattin Keten, konut fiyatlarında yaşanabilecek artışa da dikkat çekti.

Selahattin Keten: İnşaat sektörü 2015 yılında durgunluğu kentsel dönüşümle aşacak!

KETEN İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, inşaat sektörünün 2015 ' de kentsel dönüşüme odaklanacağını söyledi. Keten, dönüşüme olan taleplerin artmasıyla sektörün canlanacağını ifade etti...

Selahattin Keten: Konutta durgunluk dönüşümle aşılacak!

2014 yılının Keten İnşaat ve inşaat sektör için yoğun ve verimli geçtiğini fakat 2015 yılının daha durgun olacağını söyleyen Selahattin Keten, durgunluk tehdidiyle kentsel dönüşüm sayesinde mücadele edilebileceğini ifade etti.

Selahattin Keten: Konutta durgunluk dönüşümle aşılacak!

2014 yılının Keten İnşaat ve inşaat sektör için yoğun ve verimli geçtiğini söyleyen Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Selahattin Keten, durgunluk tehdidiyle kentsel dönüşüm sayesinde mücadele edilebileceğini ifade etti.

Selahattin Keten: İnşaat sektöründe durgunluğa çare kentsel dönüşüm!

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, 2014 yılının Keten İnşaat ve inşaat sektörü için yoğun geçtiğini ve kendilerine getirilen projelerin hemen hemen hepsini değerlendirdiklerini belirtti...

Selahattin Keten: Gayrimenkul karlılığını kanıtlamış bir yatırımdır!

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, tüm bu yatırımların yanında piyasalarda ve emlak sektöründeki dolaşan spekülasyonlar için de 'Gayrimenkul karlılığını kanıtlamış bir yatırımdır' dedi.

Selahattin Keten: Kentsel dönüşümde çevre dokusuna dikkat edilmeli!

Selahattin Keten, kentsel dönüşüm konusunda çalışırken, semt ve çevrenin dokusuna dikkat edilmesi konusunda uyardı. Keten "dönüşüm yaparken mahalle sakinlerinin isteklerine ve semt dokusuna önem gösterilmeli" dedi.

Selahattin Keten: Yeni yasayla birlikte kentsel dönüşümün önü açıldı!

İstanbul'un lüks bölgelerinde eski binaları yıkıp lüks konutlar yapan Selahattin Keten, son dönemde yasanın çıkmasıyla birlikte gelen talepleri karşılayamadıklarını söyledi. 20 şantiyesi bulunan Selahattin Keten, 300 lüks konut inşa ediyor...

Selahattin Keten: İstanbul'da yeni açılan imar alanları konut stokunu artırdı!

İstanbul'da yeni açılan imar alanlarının eldeki konut stokunu artırdığını söyleyen Keten İnşaat Genel Müdürü Selahattin Keten, bu durumun kamuoyunun kentsel dönüşüm konusundaki dikkatini dağıttığını söyledi...

Selahattin Keten: Arz fazlası dönüşümü değersizleştiriyor!

Kentsel dönüşümde arz fazlasının oluştuğunu söyleyen Selahattin Keten, 17 Aralık sonrasında projelerin yavaşladığını belirtti. Keten, " Fikirtepe'yi kentsel dönüşüm alanına sokup, orada bir arz fazlalığı yaratıldı." dedi.

Selahattin Keten kimdir?

Ali Keten ve Veli Keten’in 1977 yılında kurduğu Keten İnşaat’ın ikinci kuşak temsilcilerinden olan Selahattin Keten kimdir? Selahattin Keten, hangi projeleri hayata geçirdi? İşte yanıtı...

Selahattin Keten: Kentsel dönüşüm bir fırsattır!

Kentsel Dönüşüm denildiğinde ilk akla gelen firmaların başında gelen "Keten İnşaat", İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında Kentsel Dönüşüm çerçevesinde bir çok yenilikçi projeye imza atıyor...

Dekar Asmalı Bahçe Şehir ödeme planı!

Başakşehir Asmalı Bahçeler projesinin hemen yanında inşa edilen Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesi 6 etapta toplamda 499 adet daireden meydana geliyor. İşte Dekar Asmalı Bahçe Şehir ödeme planı...

Dekar Asmalı Bahçeler 2016 satış fiyatları!

50 bin 125 metrekarelik alan üzerinde Dekar Yapı tarafından hayata geçirilen Dekar Asmalı Bahçeler'de avantajlı satışlar devam ediyor. İşte, Dekar Asmalı Bahçeler 2016 satış fiyatları...

Dekar Asmalı Bahçeler ev fiyatları!

Dekar Asmalı Bahçeler ev fiyatları 649 bin 430 TL'den başlayarak değişiyor. Asmalı Bahçeler'de teslimler hemen yapılıyor...

Dekar Asmalı Bahçeler’in son etabı teslim edildi!

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de 50 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’in son etabıda zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Bahçeler’in 2. etabı tam zamanında teslim edildi!

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de 50 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’in ikinci etabı da tam zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Bahçeler güncel fiyatları!

Dekar Asmalı Bahçeler güncel fiyatları 593 bin 880 TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Bahçeşehir'de yer alan Asmalı Bahçeler projesinin ilk etabında teslimler hemen yapılıyor...

Dekar Asmalı Bahçeler'de 3. etap satışları başladı!

Dekar Asmalı Bahçeler’de 3. Etap satışları yeni bir kampanya ile başladı. Kampanya kapsamında projeden ev alacaklara peşin alımlarda yüzde 10 indirim sağlanırken, anlaşmalı bankalardan alınacak konut kredileri faizleri de 0,75’ten başlıyor.

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinatla ev imkanı!

Bahceşehir'de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler'den ev sahibi olmak şimdi yüzde 5 peşinle mümkün, ilk ekabı 7 ay sonra teslim edilecek projede konutların 300 metrekareye kadar bahçeleri bulunuyor.

Dekar Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat fırsatı!

Dekar Asmalı Bahçeler'den ev sahibi olmak şimdi yüzde 5 peşinle mümkün, ilk etabı 7 ay sonra teslim edilecek projede konutların 300 metrekareye kadar bahçeleri bulunuyor.

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler'de 969 bin TL'ye 4+2 dubleks!

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler projesinde yer alan konutlardan 4 oda 2 salon dublekslerin fiyatları 969 bin TL'den başlıyor. Projede bahçeli ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor.

Asmalı Bahçeler Bahçeşehir'de 2+1 daireler 541 bin TL'den başlıyor!

Dekar DK imzasıyla yükselen Asmalı Bahçeler projesi İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Fiyatları 541 bin TL'den başlayan projenin daire alanları ise 119 metrekareden başlıyor.

Asmalı Bahçeler Bahçeşehir'de fiyatlar güncellendi! 541 bin TL'ye 2+1!

Daire fiyatlarının güncellendiği Asmalı Bahçeler Bahçeşehir projesinde yer alan konut seçeneklerinin fiyatları 541 bin 360 TL'den başlıyor. Projede daireler 2+1'den bahçe ve dublekslere kadar değişiklik gösteriyor.

Dekar Asmalı Bahçeler'de 627 bin TL'ye 3 oda 1 salon dubleks!

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 1 salon ile bahçe katı ve dublekslerden oluşan Dekar Asmalı Bahçeler'de 3+1 dublekslerin fiyatları 627 bin TL'den başlıyor.

Asmalı Bahçeler Haberi

Asmalı Bahçeler

İstanbul'da kentsel dönüşümün geç başladığını belirten Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, şu anda Türkiye genelinde 6,5 milyon civarında depreme dayanıksız bina bulunduğunu söyledi. Bu yapıların bir an önce yenilenmesi gerektiğine dikkat çeken Keten, "Aslında devlet yeterli desteği sağlıyor ancak biz inşaatçıların en büyük sıkıntısı, en büyük zorluk noktası bürokrasi oluyor. Bürokrasinin bu yönde daha hızlı bir şekilde dönmesi lazım ki eski bina rezervlerinin yenilenmesi kolaylaşabilsin" dedi. Keten, bir diğer sıkıntılarının ise plansız bir kentsel dönüşüm olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Alt yapı konusunu yeteri kadar çözemedik. Ancak parsel bazında imarlarla bunu çözemeyiz. Kentsel dönüşümdeki büyümenin ada bazında imarlar verilerek organize edilmesi gerekiyor." Başta Nişantaşı olmak üzere İstanbul'un farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan Keten İnşaat, Ulus, Şişli,...