16 / 04 / 2024

Asortie Mobilya Kadının Eli Emeğin Gücü müzayedesi

Asortie Mobilya Kadının Eli Emeğin Gücü müzayedesi

Asortie Mobilya showroomunda yapılacak “Kadının Eli Emeğin Gücü” isimli bağış müzayedesi 25 Mayıs'ta düzenleniyor...

Özlem Karaca ev kadınıydı fabrika kurdu! 7 ülkeye mobilya ihraç ediyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan ve 1 sene öncesine kadar ev kadını olan Özlem Karaca, iş kadını olma hayalini gerçekleştirdi.

Buca’daki geçici kadın sığınma evi gençlik merkezine mi dönüştürülecek?

Yasal zorunluluğa rağmen İzmir’in 5 ilçesinde kadın sığınma evi yok. Buca’daki geçici kadın sığınma evi ise gençlik merkezi yapmak için kapatıldı!

Ankara Altındağ'da Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi yapıldı!

Bu zamana kadar çeşitli mahallelerde 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 16 Gençlik Merkezi hizmete açan Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 1 Gençlik Merkezi'ni daha Altındağ'a kazandırdı.

Hasan Akgün İstanbul Mobilya Fuarı'nı gezdi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, TÜYAP Büyükçekmece Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşen İstanbul Mobilya Fuarı'nı gezdi, İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) 12 Ocak Salı günü kapılarını açtı.

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nda 100 kadın çalışıyor!

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yazın açılacağı müjdesini verdiği, Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerinden biri olan 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nde yaklaşık 100 kadın çalışan var.

Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Nisan'da açılacak!

Giresun'da yapımına 2011 yılında TOKİ tarafından başlanılan 150 yataklı Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bir türlü tamamlanıp hizmete açılamadı.

Kayseri Kapalı Çocuk Parkı ve Kadın Kültür Merkezi inceledi!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve eşi Emel Palancıoğlu, kadınların çocuklarını birkaç saatliğine bırakabileceği kreş tarzındaki özel olarak hazırlanan Kapalı Çocuk Parkı ve Kadın Kültür Merkezi inşaatını gezdi.

Afyon kadın doğum ve çocuk hastanesi incelendi!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya ve İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 1 Ocak 2016 tarihinde hizmete giderecek olan kadın doğum ve çocuk hastanesinde incelemelerde bulundu.

Çekmeköy'e kadın sığınma evi yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde Çekmeköy'de kadın sığınma evi yapılmasına ilişkin imar plan teklifi oy çokluğuyla kabul edildi. İBB Meclisi'nin aralık ayı toplantısının 2. birleşimi, Saraçhane'deki belediye binasında yapıldı.

Elbistan'a Kadın Kültür ve Yaşam Merkezi geliyor!

Elbistan Kaymakamlığı ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliğinde ilçeye Kadın Kültür ve Yaşam Merkezi yapılacak. Akkoyun, Büyükşehir Belediyesi ile ortak sürdürülen çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin yüzde 55'i tamamlandı!

Zeminindeki çatlaklar nedeniyle yapımı aksayan Batman yeni Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi temelinin yüzde 50’si tamamlandı

Manisa Kadın ve Çocuk Hakları Merkezi açıldı!

Manisa'da şiddet gören kadın ve çocukların başvurabilmesi ve adli işlemlerinin daha hızlı yapılarak sonuçlandırılması amacıyla baro tarafından Kadın ve Çocuk Hakları Merkezi açıldı.

Söke Güngör Pura Kadın Anı Parkı törenle açıldı!

Söke Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve Çeltikçi Mahallesi Morkent Evleri yanında bulunan Güngör Pura Kadın Anı Parkı törenle açıldı.

Asortie Mobilya Kadının Eli Emeğin Gücü müzayedesi Haberi

Asortie Mobilya Kadının Eli Emeğin Gücü müzayedesi


Son yıllarda yaptığı başarılı çalışmalar ve mobilya dekorasyon sektöründeki farklı konsepti ile dikkat çeken Asortie Mobilya toplumun önemli bir problemi olan Kadın Hakları İhlalleri ile ilgili önemli bir projeye imza atıyor.

Türkiye’de tüm illerde geliri olmayan muhtaç kadın ve genç kızları gelir sahibi yapacak bu proje ile kadınlar artık daha özgür ve daha fazla özgüven sahibi olacak.

Bu projenin tanıtımı ve ilk adımı 25 Mayıs Cumartesi günü  Asortie Mobilya showroomunda yapılacak  “Kadının Eli Emeğin Gücü” isimli bağış müzayedesi ile atılıyor. Müzayede günü sağlanan gelirden sadece kadınların çalışabileceği üretim atölyeleri açılması amaçlanıyor. Türkiye’nin dört bir yanında açılması düşünülen üretim atölyeleri belediye ve sivil toplum örgütlerinin desteği ile faaliyetlerini sürdürecek. Yardıma muhtaç kadınlar bu atölyelerde istedikleri gün ve istedikleri saatte, arzu ettikleri kadar...