25 / 04 / 2024

Asortie Mobilya modelleri

Asortie Mobilya modelleri

Son aylarda SPK'nın düzenlemeleri ile birçok önemli şirket borsadan çekilme kararı alırken, Türkiye'de lüks mobilya ve dekorasyon sektörünün önemli markası Asortie Mobilya halka açılmak için altyapı çalışmalarına başladı.

Asortie Mobilya zevke göre mobilya üretiyor!

Türkiye’de mobilya sektörü, ekonomiye ve istihdama önemli katkıda bulunuyor. 6 milyar doları geçen üretimiyle Türkiye, dünyanın ilk 15 ülkesi arasına girdi. Asortie Mobilya, yaşam standartlarına, sosyal etkinliklerine göre mobilyalar üretiyor...

Fuga Mobilya yeni Diamond koleksiyonunu satışa çıkardı!

Fuga Mobilya; en yeni modelleri ile düğün sezonuna düşsel ve iddialı bir giriş yapıyor. Diamond Yemek ve Yatak Odası koleksiyonlarını görücüye çıkaran Fuga Mobilya, evlenen ve yeni evlenecek çiftler için en özel seçenekleri sunuyor.

Asortie Mobilya, Ukrayna’da mağaza açacak!

Türkiye’de lüks mobilya ve dekorasyon alanında akla ilk gelen markalardan olan Asortie Mobilya, Ukrayna’da mağaza açıyor. Sırbistan ve Dubai’den sonra 3. yurtdışı mağazasını Ukrayna’da açacak

Asortie Mobilya misafir odalarına lüksü taşıyor!

Ürettiği mobilyaları tüm dünyaya ihraç eden Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat, “Türkler misafirlerinin görecekleri alanlarda lüks mobilyaları tercih ediyor” diyor.

İşte 2015 dekorasyon trendleri!

Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı ünlü mobilya tasarımcısı Murat Erat mobilyada ve dekorasyonda 2015 trendlerini anlatıyor. İşte 2015 dekorasyon trendleri..

Asortie Mobilya Dubai mağazası 1 Mart'ta açılıyor!

ASORTIE markası artık yurt dışında da hizmet veriyor. Dubai'de yeni şubesi açılacak olan firma, klasik mobilya modellerini yurt dışında satışa sunabilecek...

Asortie Mobilya 2. yurtdışı mağazasını Dubai’de açıyor!

Türkiye’de lüks mobilya ve dekorasyonun önemli markası Asortie Mobilya, yurtdışı açılımlarına hız verdi. 2014 yılında Sırbistan mağazasının açılışını yapan Asortie, Şubat 2015’de Dubai mağazasını açıyor.

Asortie Mobilya’dan yılın ilk mobilya ihracatı!

Asortie, 2015 yılının ilk ihracatını Masko mağazasından yaptı. İsrail’e yapılan ihracat ile 2015 yılına hızlı giriş yapan Asortie Mobilya Dekorasyon A.Ş, dünyanın 32 farklı ülkesine Türk mobilyaları ihraç ediyor.

Asortie Mobilya'da lüks daire fiyatına mobilya!

Asortie Mobilya'da lüks daire fiyatına mobilya satıyor. Klasik ve gerçek altın varaklı mobilyalar tasarlayan Asortie Mobilya, dünyanın birçok ülkesinde zenginlerin evini süslediği gibi Türkiye’de de birçok özel müşteriye sahip.

Asortie Mobilya ile evinizi kış mevsimine hazırlayın!

Türkiye’ nin lider mobilya markası Asortie Mobilya’ nın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat evimizi kış mevsimine göre ekonomik bütçelerle nasıl dekore edebileceğimizle ilgili tüyoları paylaşıyor...

Asortie Mobilya 30'u aşkın ülkeye ihracat yapıyor!

İyi bir koleksiyoner olan Murat Erat, doğayı da çok seviyor. Ayrıca fırsat buldukça fotoğraf çekiyor ve yeni yerler keşfediyor. En büyük meraklarından biri de klasik otomobiller.

Mobilya sektörünün ihracatı 10 yılda 7 kat arttı!

Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat, mobilya sektöründe alınan yüzde 18’ lik KDV oranının yüzde 8’ e düşürülmesinin kayıt altıların artarak ülke istihdamına katkı sağlayacağını söyledi.

Mobilya’daki yüzde 18’lik KDV sektörü küçültüyor!

Asortie Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erat, mobilya sektöründe alınan yüzde 18’ lik KDV oranının yüzde 8’ e düşürülmesinin kayıt altıların artarak ülke istihdamına katkı sağlayacağını söyledi.

Michael Jackson yatak odasını Asortie Mobilya’ya yaptırmış!

Özel yaşantısı, müzik kariyeri ve ilginç hayat tarzı ile vefatından sonra dahi gündemden düşmeyen pop müziğin kralı Michael Jackson, şimdilerde ilginç bir detay ile gündemde. Michael Jackson yatak odasını Asortie Mobilya’ya yaptırmış...

Asortie Mobilya modelleri Haberi

Asortie Mobilya modelleri

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Murat ERAT, Asortie Mobilya A.Ş olarak ilk beş yıllık hedeflerinin halka açılmak ve şirketi en az 4 kat büyütmek olduklarını açıkladı. Genç işadamı Murat ERAT, şirketin halka arz edilmesi ile ilgili altyapı çalışmalarına başladıklarını ve kısa zamanda tüm mali ve yasal yükümlülükleri yerine getirerek Asortie Mobilya A.Ş nin halka arzı ile ilgili işlemlere başlayacaklarını söyledi.


Halka açık bir şirket olma konusunda Asortie Mobilya A.Ş Ticaret Müdürü Gafur YILMAZ ise, “Yaklaşık 40 yıllık bir birikimin sonucu olan Asortie markası halka açık bir hale geldiğinde, çok daha büyük ve sağlam temelleri olan bir şirket haline gelecektir” dedi.


Şuan dünyanın birçok ülkesine mobilya ihracatı yapan ve 32 ülkeye Türk mobilyaları gönderen Asortie, Türkiye'de de tasarladığı lüks mobilyaları ile üst gelir...