20 / 04 / 2024

Asortie Mobilya murat erat

Asortie Mobilya murat erat

İyi bir koleksiyoner olan Murat Erat, doğayı da çok seviyor. Ayrıca fırsat buldukça fotoğraf çekiyor ve yeni yerler keşfediyor. En büyük meraklarından biri de klasik otomobiller.

Asortie Mobilya zevke göre mobilya üretiyor!

Türkiye’de mobilya sektörü, ekonomiye ve istihdama önemli katkıda bulunuyor. 6 milyar doları geçen üretimiyle Türkiye, dünyanın ilk 15 ülkesi arasına girdi. Asortie Mobilya, yaşam standartlarına, sosyal etkinliklerine göre mobilyalar üretiyor...

Dünya jet sosyetesinin evini bir Türk döşüyor!

Murat Erat 32 yaşında. Sivas’tan İstanbul’a göçmüş bir ailenin ikinci kuşak temsilcisi. Henüz genç yaşına rağmen dünyaca ünlü politikacıların, iş adamlarının ve sanatçıların evini sil baştan yeniden döşüyor...

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

LLeydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi Sancaktepe’de Murat Turan tarafından kuruldu. Sancaktepe’de Murat Turan tarafından kuruldu.

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Murat Turan tarafından kuruldu.

Sda Medikal İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sda Medikal İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Murat Atabek tarafından kuruldu.

Furat Mobilya Aksesuarları Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furat Mobilya Aksesuarları Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Murat Furat tarafından kuruldu.

Özekici Mobilya İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özekici Mobilya İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tezcan tarafından kuruldu.

Ashil Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Ashil Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  150 bin TL sermaye bedeli  ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Design Constructions İnşaat Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Design Constructions İnşaat Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kurt tarafından kuruldu.

Kristal Ahşap Mobilya İnşaat Asansör Matbaa İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Ahşap Mobilya İnşaat Asansör Matbaa İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kaya tarafından kuruldu.

Özşahinler Petrol İnşaat Turizm Otomotiv Mobilya Ve Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Özşahinler Petrol İnşaat Turizm Otomotiv Mobilya Ve Kuyumculuk Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahin tarafından kuruldu.

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi bugün Kartal'da 12 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kurtuluş, Murat Türkoğlu ve Özlem Demir ortaklığında kuruldu.

İlaris İnşaat Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlaris İnşaat Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 250 bin TL sermaye bedeli ile murat Murat tarafından kuruldu.

Srl Mobilya Kapı Mutfak İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srl Mobilya Kapı Mutfak İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Saral tarafından kuruldu. 

Temmimarlık İnşaat Dekorasyon Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temmimarlık İnşaat Dekorasyon Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sava ve Murat Sava ortaklığında kuruldu. 

Asortie Mobilya murat erat Haberi

Asortie Mobilya murat erat

Murat Erat 33 yaşında. Sivas’tan İstanbul’a göçmüş bir ailenin ikinci kuşak temsilcisi. Henüz genç yaşına rağmen dünyaca ünlü politikacıların, iş adamlarının ve sanatçıların evini sil baştan yeniden döşüyor.  Öyle ki; Michael Jackson dahi evini Asortie ürünleriyle döşemiş! Vefat ettiği ihtişamlı yatak odası takımını Asortie Mobilya’ya yaptıran Michael Jackson, aynı zamanda evinde bulunan sinema odası ve müzik odasının dekorasyonunu da yine Asortie Mobilya’ya yaptırmış.


İki üniversite mezunu mobilyacı: Murat Erat

Dünya jet sosyetesinin en çok konuştuğu Türklerden biri olan Murat Erat 1981 İstanbul doğumlu. Aslen Sivaslı olan bir ailenin beşinci çocuğu olarak dünya geldi. İlköğretim ve ortaöğretimi İstanbul’da tamamlayan Murat Erat Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Erciyes Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olmuş. Mezun olduktan sonra özel sektörde birkaç büyük firmada yöneticilik yapan...