26 / 04 / 2024

asray gebze tesis

asray gebze tesis

Asansör endüstrisinin önde gelen firmalarından olan Asray, daha az enerjiyle kısa zamanda kaliteli ürün elde etmek üzere imal usulü araştırmalarına devam ediyor

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım'da kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında dini tesis inşaatının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Ali Koç yönetimi Gebze'ye tesis yapabilir! 

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkan Aziz Yıldırım yönetimi döneminde aldığı Gebze’deki arazi SİT alanı olduğu için tesis yapamıyordu. Fakat Yıldırım’ın alt yapıyı taşımayı planladığı Gebze’deki araziyle ilgili bir gerçek ortaya çıktı...

Siemens'ten Gebze'deki çalışanları için spor tesisi!

Siemens Türkiye, Gebze'deki Entegre Üretim Tesisleri'nde çalışan işçileri için 1.6 milyon liraya yeni bir sosyal tesis inşa etti. Tesis, Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis'in katılımlarıyla açıldı.

Gebze'ye yeni sporcu tesisi geliyor!

Gebze’de spora ve sporculara yönelik modern bir tesis olarak inşa edilen Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nde, çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Gebze'ye iki yeni spor tesisi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'de iki tesis birden hayata geçiriyor.

Gebze'ye yeni spor tesisi!

Kocaeli'deki Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi kapsamında pilot bölge olarak belirlenen Gebze'ye yeni bir tesis inşa edildi.

Gebze'ye 4 katlı yeni spor tesisi geliyor!

Gebzespor’da mevcut binanın yerine yapılması planlanan 4 katlı tesis projesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onay gördü. Şimdi gözler Gebze Belediyesi’nde. Mevcut tesislerin yıkım işlemine yakında başlanacak.

Fenerbahçe'den Gebze'ye dev tesis!

Pendik Projesi'ne izin alamayan Fenerbahçe, B planını devreye soktu. Sarı lacivertliler, Gebze'de, Mahchester City'nin tesislerini model alarak futbolunu buraya taşıyacak. Fizibilite çalışmaları bitti, iş kazma vurmaya kaldı.

Fenerbahçe'den Gebze'ye Mahchester City modelinde tesis!

Pendik Projesi’ne izin alamayan Fenerbahçe, B planını devreye soktu. Sarı lacivertliler, Gebze’de, Mahchester City’nin tesislerini model alarak futbolunu buraya taşıyacak. Fizibilite çalışmaları bitti, iş kazma vurmaya kaldı.

Gebze'de 2 havuzlu dev olimpik tesis inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze'de yapımına başlanan olimpik yüzme havuzunun çalışmaları devam ediyor. Havuz toplam kapalı 11 bin 850 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor...

Çelik devi Voestalpine, Gebze'de tesis kuruyor!

Avrupa'nın en büyük ikinci çelik üreticisi Voestalpine, Türkiye'de dev bir tesis kuruyor. Gebze'de 16 bin metrekarelik alana kurulan yeni tesis Alman Böhler Uddeholm firmasıyla birlikte faaliyete geçecek.

Avrupalı çelik devi Voestalpine, Gebze'de tesis kuruyor!

Avrupa'nın en büyük ikinci çelik üreticisi Voestalpine, Türkiye'de dev bir tesis kuruyor. Avusturyalı çelik devi tarafından, Gebze'de 16 bin metrekarelik alana kurulan yeni tesis Alman Böhler Uddeholm firmasıyla birlikte faaliyete geçecek...

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’de Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatına devam ediyor. Tesisin en kısa zamanda gençlere kazandırılması için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Tesis tamamlandığında geleceğin altın kulaçlarına armağan edilecek.

asray gebze tesis Haberi

asray gebze tesis

Asansör endüstrisinin önde gelen firmalarından olan Asray, daha az enerjiyle kısa zamanda kaliteli ürün elde etmek üzere imal usulü araştırmalarına devam ediyor.

Gebzedeki tesislerinde asansörler için kılavuz ray üretimlerini sürdürdüklerini belirten Asray Genel Müdürü Sefa Targıt, asansörü oluşturan parçalar arasında imalatı en ciddi yatırım gerektirenin demir-çelik mamulü kılavuz raylar olduğunu söyledi. Bu rayların dünyadaki sayılı merkezlerde üretildiğini ve Asray olarak da 1968 yılından itibaren bu rayları ürettiklerini ifade eden Targıt, asansör rayı gibi standartlaşmış parçalarla ilgili ürün geliştirme çalışmaları yapmanın kolay olmadığını söyledi. Ancak bu tür ürünlerin, üretim yöntemleri üzerine çalışma yapmaya da uygun olduğunu dile getiren Targıt, Daha az enerjiyle, daha kısa zamanda ve daha kaliteli ürün elde etmek üzere imal usulü araştırmalarımızı her zaman sürdürüyoruz. Yeni teknoloji icat...