20 / 04 / 2024

Astaş Holding projeleri

Astaş Holding projeleri

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, 5 yılda 5 yeni proje ile 5 milyar liralık yatırım yapacaklarını söyledi.

Astaş Holding projelerini Expo Turkey by Qatar'da tanıtacak!

Astaş Holding, Katar'da bugün açılan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na katılacak. Şirket, yeni proje ve yatırımlarını tanıtacak.

İnşaat sektörü 20-30 yıl daha gelişmeye devam edecek!

Astaş Holding, İstanbul'un gözde lokasyonlarında yatırım için kolları sıvadı. Yönetim Kurulu Başkanı Aşçı, "Tek parti iktidarıyla önümüzü görüyoruz. 2 yılda 2 milyar dolarlık yatırım planımız var. Kentsel dönüşüme yoğunlaştık" dedi.

Astaş Holding Bafra'da cami, kurs ve lojman yaptıracak!

ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Samsun Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı H. Kaya Aşçı. öğle namazından sonra cami çıkışında cemaatle bir araya geldi. Aşçı. "Ben Bafra ve Samsun aşığı bir kişiyim" dedi

Astaş Holding Uluslararası Emlak Fuarı'nda projelerini tanıttı!

ASTAŞ Holding, 8-10 Nisan'da Dubai'de düzenlenen Uluslararası Emlak Fuar'ına katıldı. Şirket, fuarda İstanbul ve Bodrum'da, Kempinski Residences, Mandarin Oriental Hotel Group ve lüks tasarım markası Armani/Casa ile geliştirdiği projelerini tanıttı...

Tuncay Aşçı: Lüks yaşam tarzı sunan projelerimiz yoğun ilgi gördü!

Dubai'de Uluslararası Emlak Fuarı ile ilgi izlenimlerini aktaran Astaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşçı, "Fuarda İstanbul ve Bodrum'daki lüks yaşam tarzı sunan projelerimize bölgeden yoğun bir ilgi oldu" dedi.

Astaş Holding, portföyünün yüzde 12'sini Körfez'e sattı!

Astaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşçı yaptığı açıklamada, mütekabiliyet yasasının yatırımların önünü açtığını belirterek, " Biz de portföyümüzün yüzde 12'sini Körfez yatırımcısına sattık " dedi.

Astaş Holding projeleri, Körfez ve Ortadoğulu yatırımcılardan yoğun ilgi gördü!

Astaş Holding’in projeleri, Körfez ve Ortadoğulu yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. Türkiye, fuarda dünyanın parlayan yıldızı olarak dikkat çekerken, ülkedeki gayrimenkul projeleri cazip birer yatırım aracı olarak öne çıkıyor.

Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı'dan 71.6 milyon TL'lik yeni şirket! Astoria Gayrimenkul kuruldu!

Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Astaş Holding, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Vedat Aşçı yeni şirket kurdu! Astaş Holding'ten 2 milyon TL'lik yeni yatırım! 

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı yeni şirket kurdu. Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon lira sermaye ile kuruldu. Peki Vedat Aşçı kimdir? İşte detaylar...

Polat Holding'ten 'Macaristan' çıkartması: Yüzde 50 hissesi olan şirketi alarak tek sahibi oldu!

Polat Holding, Macaristan’da Gayrimenkul Geliştirme projeleri hayata geçirmek için kurduğu PD Real Estate Kft. şirketinin yüzde 50 hissesini de ortaklarından satın alarak şirketin yüzde 100 sahibi oldu.

Kempinski Residence Balmumcu'da yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatı! 2+1'den 9+2'ye farklı seçeneklerle

Kempinski Residence Astaş Holding ve Yapı ve Yapı tarafından Boğaz’ın en değerli bölgelerinden biri olan Beşiktaş, Balmumcu'da hayata geçiriliyor. Kempinski Residence Balmumcu'da yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.  

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi!

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, İstanbul’un en değerli ve prestijli projesi olarak dikkat çeken Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi...

Vedat Aşçı: Bu yıl gayrimenkul sektörü için güzel geçecek!

Gayrimenkul sektörü özellikle inşaat sektöründeki artan maliyetler nedeniyle arz ve talepte dengelerin değiştiği yeni bir dönem yaşıyor. Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı iyimser. Bu yıl gayrimenkul sektörünün çok iyi bir performans ortaya koyacağını söyledi.

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Rönesans Holding'in inşaat projeleri pandemiden nasıl etkilendi?

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, şirketin büyüme stratejilerine ve pandemide yaşadıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

İnşaatın devlerinden 2 yeni şirket!

Peker GYO ve Astaş Holding iki yeni şirket kurdu. Yeni şirket yatırımları rekor sermaye bedelleri ile yapıldı. 

Mandarin Oriental'den 'Uğur Akkuş davalık oldu' haberlerine yalanlama!

The Residences at Mandarin Oriental ve yatırımcısı Astaş Holding basında çıkan ''Uğur Akkuş Bodrum'daki lüks siteyle davalık oldu!'' haberlerini yalanladı ve tekzip metni yayınladı...

Astaş Holding'ten koronavirüsle mücadele desteği!

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı ile Hong Konglu iş ortağı Mr. Kai Johan Jiang, koronavirüs salgınına karşı, Sağlık Bakanlığı'na 3 milyon TL'lik tıbbi malzeme bağışı gerçekleştirdi.

Astaş Holding projeleri Haberi

Astaş Holding projeleri


Turizm ve gayrimenkul alanında yatırımları olan Astaş Holding gelecek 5 yılda 5 yeni proje ile 5 milyar liralık yatırım yapacağını açıkladı. İstanbul Kuruçeşme’de açılacak Mandarin Oriental hakkında da bilgi veren Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, otel için 550 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını belirtti.


ASTAŞ Holding olarak daha güçlü bir Türkiye için yatırımlara devam ettiklerini söyleyen Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, 5 yeni yatırım için start verdiklerini, amaçlarının 5 yılda , 5 yeni proje ile 5 milyar TL’lik yatırım yapmak olduğunu belirtti.


Gelecek 5 yıl içinde 5 bin kişilik istihdam sağlamayı hedeflediklerini söyleyen Vedat Aşçı, “Firmamız özellikle markalı ve nitelikli projeler yapıyor. 


Kempinski, Giorgio Armani, Mandarin Oriental ve görüşmekte olduğumuz yeni üç marka ile kaliteli ve sofistike projeler hayata...