28 / 03 / 2024

astoria avm emlak satış ofisi oluyor

astoria avm emlak satış ofisi oluyor

İstanbul Esentepe'de 2008 yılında açılan 27 katlı ikiz kulelerden oluşan Astoria Alışveriş Merkezi'nin ofis katlarındaki 8 bin metrekare gayrimenkul şirketlerinin showroom'u olacak. Astoria'nın Alışveriş merkezi tarafı aynen devam edecek..

AVM’ler konut projesine mi dönüşecek? Konut yok, AVM çok!

Türkiye’deki konut sorunu acil çözüm beklerken, Emlak ve Yatırım Danışmanı Mert Başaran X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konuya farklı bir bakış açısıyla yaklaştı getirdi. İşte ülkenin AVM çöplüğüne döndüğünü söyleyen Başaran’ın önerisi ve vatandaşın yorumları..

Pasifik GYO ve Emlak Konut GYO, Merkez Ankara'daki AVM'nin işletilmesi için kurulacak şirkete ortak oluyor!

Pasifik GYO, Merkez Ankara projesinde yer alan AVM'nin işletilmesi amacıyla kurulacak şirkete ortak oluyor. Emlak Konut GYO ile ortak olunacak şirketin sermayesi 2 milyon TL olarak açıklandı. İşte detaylar...

V Mall İstanbul AVM 2024'te açılıyor!

Başakşehir'de Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan alınan arsada İsra Holding tarafından inşa edilen V Mall İstanbul AVM, 2024 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor.

Beşiktaş’taki askeri lojmanların planları değiştirildi: AVM ve rezidans mı yapılacak?

Jandarma Genel Komutanlığı’nın TOKİ’ye devrettiği Beşiktaş Ortaköy’deki askeri lojmanların olduğu yaklaşık 20 dönümlük arazinin imar planları Emlak Konut GYO tarafından değiştirildi. Arazide, AVM, otel ve rezidans inşa edilebilecek. 

Bankalar en büyük emlakçı olacak!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'deki Palladium AVM, Tahincioğlu Holding'in borçları karşılığında Akbank'a geçmişti. Bankalar, ödenemeyen kredilerin karşılığında; firma, fabrika, konut, işyeri ve otomobil alıyor. Artık bankalar en büyük emlakçılar olacak...

Sincan AVM 43.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Sincan AVM'yi satışa çıkardı. 24 Aralık'ta gerçekleşecek ihalenin satış bedeli 43 milyon 685 Bin 140 TL olarak belirlendi.

Tepe Emlak Yatırım, Çankaya’da 365 AVM’yi portföyüne ekledi!

Ankara ve İstanbul’da öncü alışveriş merkelerinin yönetim ve kiralamasını yürüten Tepe Emlak Yatırım, Ankara Çankaya’da 365 AVM’yi portföyüne ekledi.

İstmarina AVM 28 Mart'ta açılacak!

Emlak Konut GYO ve DAP Yapı ortaklığı ile İstanbul Anadolu yakasının yeni çekim merkezi Kartal’da hayata geçirilen Dünya’nın En İyi Yapı Geliştirme projesi ödüllü İstMarina projesinin önemli bir parçasını oluşturan İstmarina AVM açılış için gün sayıyor.

365 AVM'yi Tepe Emlak Yatırım yönetecek!

Tepe Emlak Yatırım 2018 yılında da AVM yönetimi ve kiralaması konusunda yeni projeleri bünyesine dahil edecek.

İstmarina AVM'nin 48 bin 359 metrekaresi kiralandı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen İstmarina projesinin AVM'sinde kiralamalar başladı...

Astoria AVM'de mağazalar ofise dönüyor!

Yaklaşık 10 yıl önce açılan Astoria AVM, bulunduğu bölgede bir heyecan yaratmıştı. İstanbul Esentepe'de konumlanan AVM, ofislerin yer aldığı iki ikiz kuleden oluşuyor.

City Van AVM'deki 77 adet işyeri ve otopark kiraya veriliyor!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak İstimlak Daire Başkanlığı, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan City Van AVM'deki 77 adet işyeri ve otoparkın yüzde 50'lik hissesini kiraya verilecek. Gayrimenkullerin 3 yıllık kira bedeli 23 milyon 542 bin TL olarak belirlendi.

Antalya'daki eski spor alanın yerine AVM mi yapılacak?

Antalya Bahçelievler'deki eski spor alanı Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 190 milyon TL bedelle satın alındı. Antalya Barosu avukatlarından Tuncay Koç, "Arsaya rezidans ve AVM yapılabilir" dedi.

astoria avm emlak satış ofisi oluyor Haberi

astoria avm emlak satış ofisi oluyor

Geliştirdikleri projeler için şehir merkezlerinde tanıtım ve satış ofisi arayan gayrimenkul firmaları alışveriş merkezlerinin ofis kısımlarını gözlerine kestirdi. İstanbul Esentepe'de 2008 yılında açılan 27 katlı ikiz kulelerden oluşan Astoria Alışveriş Merkezi'nin ofis katlarındaki 8 bin metrekare gayrimenkul şirketlerinin showroom'u olacak. 


'8 BİN METREKARELİK ALAN AYIRACAĞIZ' 


Astoria'nın yatırımcısı Astaş Gayrimenkul'ün patronu Vedat Aşçı, "Ofis katlarımızda gayrimenkul şirketlerinin projelerini tanıtmaya yönelik showroom'lar oluşturmayı planlıyoruz. 

Yaklaşık 8 bin metrekarelik alanı bulunan bu katta gayrimenkul firmaları buralarda yer alacak, bunun için görüşmelere başladık. Türkiye'de ilk defa hayata geçireceğimiz proje ile yerli ve yabancı müşterilere projelerin tanıtılacağı, kredi verileceği yerler olmasını hedefliyoruz" dedi. 


'AVM konseptini koruyacağız ' 


Astoria'nın tamamının ofise çevrilmesi için daha önce banka ve şirketlerden teklif aldıklarını ifade eden Vedat Aşçı, yaklaşık 110 mağazaya ev sahipliği yapan...