29 / 03 / 2024

astorıa avm

astorıa avm

Astoria AVM'de mağaza açmaya hazırlanan Migros, şimdi de Ataköy Konakları'nın girişindeki alışveriş merkezine giriyor

Perakendecilerin kira pazarlığı kızıştı!

AVM'lerde perakendeciler arasındaki kira pazarlığı kızıştı. Eylül ayı yaklaşıp cirolar artmaya baladıkça AVM'ler eski sözleşmelere dönmenin planını yapıyor.  

Kayseri Kocasinan'a AVM yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kocasinan bölgesine AVM müjdesi verdi.

KİPA 3 ildeki AVM'sini satıyor!

Türkiye’nin önde gelen perakende zinciri Kipa (Kitle Pazarlama A.Ş.), AVM'lerini satışa sunuyor. 3 ilde bulunan AVM'ler için son teklif verme tarihi 9 Ağustos.

CarrefourSA Bayrampaşa AVM satıldı!

Bayrampaşa'nın ilk alışveriş merkezi olan CarrefourSA için satış işlemi gerçekleştirildi. Bayrampaşa CarrefourSA'nın satışı 28 Şubat 2018 Çarşamba günü yapıldı. 

Sakarya Unigarden'a AVM geliyor!

Sakarya Üniversitesi'nin yanı başında yer alan Unigarden projesinin yüzde 95'i satıldı. Fixus Yapı tarafından inşa edilen Unigarden Evleri'nin üst tarafına şimdi de AVM inşa edilecek. İşte detaylar...

AVM yatırımları mağazalaşmayı artırıyor!

Vepa Grup Genel Müdürü Murat Usta mağaza sayısındaki artışa AVM yatırımlarının etkisi olduğunu ifade etti. 2004 yılında ilk mağazayı açtıklarını söyleyen Usta 2016 itibariyle Türkiye genelinde 38 mağazaya sahip olduklarını belirtti.

ESTA, Moskova’nın en büyük AVM’sini inşa ediyor!

ESTA Construction, Rusya’da son üç ayda üç büyük ihale aldı. Firma, bir milyar dolan bulan ihaleler sonrasında Saratov’a havaalanı, Mercedes’e fabrika ve IMMOCHAN’a AVM inşa edecek…

Özdilek'ten Aksaray, Amasya ve Samsun’a AVM!

12 şehirde 20 AVM’si bulunan Özdilek Holding yeni AVM yatırımlarını Aksaray, Amasya ve Samsun’da hayata geçirecek.

Antalya Düden Park'a AVM mi yapılacak?

Antalya'nın dünyaca ünlü falezleri üzerinde yer alan Düden Park’ın tekrar ruhsat verilerek restoran ve cafe’lere açılmak istenmesi bölge halkının büyük tepkisini çekiyor.

Çapa ve Cerrahpaşa AVM mi olacak?

İstanbul'daki Çapa ve Cerrahpaşa hastanelerine ait arazilerin yabancı firmalara satılacağı iddiası CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş tarafından Meclis'e taşındı.

Eminevim'den Erzurum'a AVM, Afyon'a termal otel yatırımı!

Elbirliği Sistemi ile 30 bin kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, bir yandan da konut projeleri geliştiriyor. Şirket Kurtköy ve Beylikdüzü'nde iki projesine devam ederken, Erzurum'da AVM, Afyon'da ise termal otel yatırımı yapacak

Esas Holding Ayvalık'a AVM yapacak!

Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakam Binali Yıldırım ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, şehirdeki yeni yatırımlarla ilgili olarak bir görüşme gerçekleştirdi...

Urban Statıon Kafe ve Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi Astorıa Şişli Şubesi açıldı!

Urban Statıon Kafe ve Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi Astorıa Şişli Şubesi, Efem Esi ve Gökdoğan Beydoğan Şube Müdürlüğü'nde 4 milyon 22 bin 360 TL sermaye ile 30 Ekim'de Şişli'de açıldı.

astorıa avm Haberi

astorıa avm

Koç Grubu şirketlerinden Migros bir yandan Anadolu'da lokal zincir marketleri alıp inorganik büyürken bir yandan da yüksek kiralar ödemeyi göze alıp potansiyel müşterilerinin bulunduğu bölgelerdeki alışveriş merkezlerine (AVM) girerek organik büyüyor. Son olarak Esentepe Astoria'da gurme marketi Okko'nun boşalttığı yere mağaza açmaya hazırlanan Migros, Ataköy Konakları'nın girişindeki AVM'nin 2 bin 500 metrekarelik hipermarket alanına mağaza açacak. Migros'un, uzun süredir CarrefourSa'nın da gurme mağaza açmak için sıkı pazarlık yaptığı alışveriş merkezine son anda yüksek kira teklif ederek pazarlıktan lider çıktığı konuşuluyor.

OKKO DA GÖRÜŞÜYORDU
Ataköy çevresi tabiri caizse Migros'un kalesi. Bölgede Capacity'de Tansaş, Galleria ve Atrium alışveriş merkezlerinde ise Migros'un hipermarketleri var. CarrefourSa'nın ise sadece Fly Inn'de mağazası bulunuyor. Ataköy'deki AVM'de CarrefourSa dışında Okko da 3 aydır A+ bir gurme...