25 / 04 / 2024

astoria pahalı mı

astoria pahalı mı

İstanbullular 2 yeni alışveriş merkeziyle daha tanışıyor. Nişantaşı City's ve Esentepe'deki Astoria, ilginç mimarileri, lüks markaları, `ekstra' hizmetleri ile alışveriş kültürüne yeni bir soluk getirecek.

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışını karşılaştırmak doğru mu? İstanbul'da emlak gerçekten pahalı mı?

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışında çeşitli yerlerdeki ev fiyatları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki bu karşılaştırma doğru mu? İşte konuyla ilgili gelen açıklama ve vatandaşların yorumları...

En pahalı beton hangi şehirde?

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasının (TTSO) müteahhitlerin yer aldığı 21. Meslek Komitesinden meclis üyesi Aytaç Aydoğan yaptığı açıklamada en pahalı betonun hangi şehirde olduğunu açıkladı. Peki en pahalı beton hangi şehirde?

Borsada bir hisse ucuz mu pahalı mı nasıl anlaşılır? F/K oranı nedir, nasıl hesaplanır?  

Borsa İstanbul’da hisse senedi alan küçük yatırımcıların aklına takılan sorulardan biri de şirketlerin F/K oranı ve bu oranın nasıl hesaplanacağı. Borsa Filozofu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, F/K oranı nedir, nasıl hesaplanır sorularının cevabını verdi.

Konut fiyatları sizce pahalı mı? Fiyatlar nereye gidiyor!

Ev sahibi olmak ortalama gelir seviyesine sahip kesimin alım gücünü aşarken, fiyatlardaki artış dolar bazında gerilemeye başladı. Gayrimenkul piyasasında durgunluk devam ederken Borsa Analisti Tardu Barlas, “Konut fiyatları sizce pahalı mı?” diye sordu.

Kasım ayında ortalama konut fiyatı 3 milyon 60 bin 980 TL oldu! Üç büyük şehrin en pahalısı İstanbul!

Endeksa tarafından açıklanan resmi verilere göre Kasım ayında ortalama konut fiyatı 3 milyon 60 bin 980 TL oldu. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

İstanbul gayrimenkulde Londra’dan pahalı mı?

Gayrimenkul yatırımcısı son dönemlerde Londra'ya ilgi gösteriyor. Özellikle kentte üretilen yeni projeler, İstanbul’un fiyatlarının gerisinde kaldı...

ABD'li milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach'te dünyanın en pahalı evini inşa edecek!

Citadel Risk Fonu’nun kurucusu milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach’teki 27 dönümlük mülkünde 1 milyar dolarlık ev inşa edecek. Bu ev dünyanın en pahalı evi olacak...

Müteahhitlerden yeni imar alanı çağrısı: Arsaların çok pahalı olması maliyetleri arttırıyor!

Konut, kira ve arsa fiyatlarının artmasını değerlendiren Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Salih Yıldız, yeni imar alanlarının açılması gerektiğini vurguladı.

Kreş ücretleri yıllık 750 bin TL’ye kadar çıktı! Resmen dünyanın en pahalı üniversiteleriyle yarışıyor!

İstanbul'daki bazı kreş ve anaokulu ücretlerinin 500 bin TL’nin üstüne çıktı. Fiyatların dünyanın en pahalı üniversiteleriyle de yarışması dikkat çekti. Üstelik, zorlu görüşmelerden sonra kayıt yaptırılan bu okullarda boş yer bulmak da mümkün olmuyor.

Çarşı, pazardaki fiyatlar el yakıyor! Hem vatandaş hem esnaf dertli: Böyle bir zulüm görülmedi

Hayat pahalılığı halkı perişan ediyor. Çarşı pazarda her geçen gün artan fiyatlara yetişmek mümkün değil. Vatandaş, çarşı ve pazardaki fiyatları görünce şaşkına dönerken, esnaf satışların azaldığından dert yanıyor.

Türk futbol tarihinin en pahalı takımı Galatasaray oldu!

Yaz transfer sezonu devam ederken son 10 günde yapılan transfer ataklarından sonra Süper Lig’in kadro değeri, 1 milyar euroya dayanarak rekor kırdı. Kadro değeri 215.98 milyon euroya ulaşan Galatasaray da “Türk futbol tarihinin en pahalı takımı” olarak zirveye oturdu.

Apple Türkiye'den İPhone fiyatlarına büyük zam! En pahalı İPhone 86 bin TL oldu! İPhone 1 Temmuz 2023 fiyat listesi

Apple Türkiye'deki tüm ürünlerine büyük zam yaptı. Gelen son zamların ardından en pahalı İPhone telefon fiyatı 86 bin TL oldu. İşte  İPhone 1 Temmuz 2023 güncel fiyat listesi.

Hayat pahalılığı nedeniyle vatandaş giderek fakirleşiyor! Sosyal yardım alan hane sayısı 4 milyonu geçti!

Son 5 yıl içerisinde artan hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşlar sosyal yardım almadan hayatını sürdürmekte zorlanıyor. Hükümetin yoksullukla mücadele iddiasına rağmen sosyal yardım alan hane sayısı 4 milyonu geçtiği gözleniyor.

astoria pahalı mı Haberi

astoria pahalı mı

Bu ayın sonuna kadar İstanbullular 2 yeni alışveriş merkeziyle daha tanışacak. Nişantaşı'nda bulunan City's ve Esentepe'de yeralan Astoria, İstanbul alışveriş kültürüne farklı bir soluk getirmek konusunda oldukça iddialılar. Nişantaşı'nda açılacak City's de Esentepe'deki Astoria da standardın üzerindeki kira rakamlarına rağmen yerli yabancı dev markaların yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı. Şimdi shop mix'ler tamamlandı ve son rötuşlar yapıldı. Alışverişin en cafcaflı dönemi olan yılbaşı arifesi kaçırılmış olsa da her iki alışveriş merkezi de açılışa hazır. Peki 18 Ocak'ta açılacak City's Nişantaşı ve 21 Ocak'ta hizmete girmesi planlanan Kampinski Residences Astoria nasıl bir fark yaratmayı planlıyor? Lüks tüketimin bu 2 yeni adresi,...