16 / 04 / 2024

astoria restate

astoria restate

TURYAP, Demos Fuarcılık ve ITCO işbirliği ile Türkiye'nin ilk emlak alışveriş merkezi kuruyor. 1 Şubat 2014'te hizmete açılacak R'estate Center'da 100 firmanın 300 projesini sergilenecek...

Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı'dan 71.6 milyon TL'lik yeni şirket! Astoria Gayrimenkul kuruldu!

Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Astaş Holding, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Astoria Gayrimenkul İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Astoria Gayrimenkul İşletmecilik Anonim Şirketi Şişli'de 71 milyon 651 215,63 TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı ortaklığında kuruldu.

Iq Restate Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iq Restate Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulraouf Al Ahmad tarafından kuruldu.

Gezinomi Seyahat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Astoria Şubesi açıldı!

Gezinomi Seyahat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Astoria Şubesi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Waldorf Astoria Londra’ya geliyor!

Admiralty Arch Waldorf Astoria’nın açılışı, Londra’daki lüks otel pazarı üzerinde büyük bir etki yaratacak. 2022'de açılacak Admiralty Arch Waldorf Astoria'da yenileme çalışmaları devam ediyor. 

Astoria AVM'de mağazalar ofise dönüyor!

Yaklaşık 10 yıl önce açılan Astoria AVM, bulunduğu bölgede bir heyecan yaratmıştı. İstanbul Esentepe'de konumlanan AVM, ofislerin yer aldığı iki ikiz kuleden oluşuyor.

Ak Portföy, ilk yatırımını Astoria ofis bloklarına yapt!

Türkiye’nin ilk Gayrimenkul Yatırım Fonu’nu (GYF) kuran Ak Portföy, ilk yatırımını Astoria ofis bloklarına yaptı.

Astoria yılbaşında açık mı?

Astoria, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Astoria yılbaşında açık mı? Astoria yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Astoria 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Astoria Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Astoria, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Astoria Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Astoria Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Astoria Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Şişli'de bulunan Astoria AVM, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Astoria Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Astoria AVM bayramda kaçta açılır?

Astoria AVM bayramda açık mı?

İstanbul Şişli'de bulunan Astoria AVM, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Astoria AVM bayramda açık mı? Astoria AVM bayramda kaçta açılır?

Astoria Kuleleri'ndeki milyonluk daireler kura ile satılacak!

Astoria Kuleleri'ndeki alanları 80 ile 300 metrekare arasında değişen 128 daire, kura yöntemiyle değişe satılacakmış. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o haber...

2005 yılında Astoria Kuleleri'nde bulunan daireler kura ile satılacakmış!

2005 yılında inşa edilecek Astoria Kuleleri'ndeki alanları 80 ile 300 metrekare arasında değişen 128 daire, kura yöntemiyle 400 bin dolar ile 1 milyon 500 bin dolara arasında değişen fiyatlarla satılacakmış.

astoria restate Haberi

astoria restate

Esentepe'deki Astoria Alışveriş Merkezi (AVM) içinde yer alacak birimler haftanın 7 günü hizmet verecek. Alandaki satış ofisini gezen vatandaşlara servis hizmetiyle projeleri yerinde görme imkanı sunulacak. 


YÜZDE 25 İNDİRİMLİ EVLER SATILACAK Proje kapsamında düzenlenen fırsat günleri ile açık arttırma yapılacak ve yeni konut projeleri değerinin yüzde 25 altında satılacak. Avantajlı satışların 15 gün ara ile düzenleneceğini belirten Turyap Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, "Merkezde ofisi olan şirketlerde 1 ya da 2 ev isteyeceğiz. 

Böylece 2 haftada bir 100-200 evi uygun fiyatla satacağız" dedi. 

ESKİ EVİNİ VEREN YENİSİNİ ALACAK R'estate Center'ı ziyaret eden konut alıcıları dilediği takdirde eski evini yenisi ile değiştirebilecek. 

Gayrimenkul değerleme şirketlerinin de destek vereceği çalışmada takas ile biriken 2. el daireler de yine aynı merkezde satılacak. Projeyle, kentsel dönüşüm bölgelerinde...