25 / 04 / 2024

Astro Beylikdüzü daire fiyatları

Astro Beylikdüzü daire fiyatları

Batı yapı tarafından inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi Hürriyet Bulvarı’nda hayata geçiyor. Projede 1+1 ve 2+1 tiplerinde farklı homeofis daireler bulunuyor. Astro Beylikdüzü fiyat listesi haberimizde bulunuyor...

Astro Beylikdüzü teslim tarihi!

Beylikdüzü Hürriyet Bulvarı'nda hayata geçen Asrto Beylikdüzü projesi 1+1 ve 2+1 homeoffice daire seçenekleriyle inşa edilliyor. Astro Beylikdüzü teslim tarihi haberimizde yer alıyor...

Astro Beylikdüzü satış ofisi iletişim!

Batı Yapı tarafından inşa edilen Astro Beylikdüzü Konutları 47 metrekare ile 93 metrekare arasında dizayn ediliyor. Projede yer alan konutların teslimi Mart ayı civarında yapılacak.

Astro Beylikdüzü'nde 160 bin liraya! Metrobüse 10 dakika!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi farklılıklarıyla tüketicinin ilgi odağı oldu.Astro Beylikdüzü'nde 160 bin liraya! Metrobüse 10 dakika...

Astro Beylikdüzü fiyatları!

Ocak, mikrodalga fırın, davlumbaz ve klima gibi beyaz eşyaların yer aldığı Astro Beylikdüzü Konutları'nın teslimleri Temmuz 2015'te gerçekleşecek. Peki Astro Beylikdüzü fiyatları ne kadar?

Astro Beylikdüzü projesinde son satışlar! 160 bin liraya!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi konumu ve mimarisiyle yatırımcıların odak noktası oldu.Projede daire fiyatları 160 bin liradan başlıyor.

Astro Beylikdüzü projesinde 40 ay vade 0 faiz!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi konumu ve mimarisiyle dikkatleri üzerine çekiyor…Astro Beylikdüzü projesinde 40 ay vade 0 faiz fırsatı bulunuyor.

Astro Beylikdüzü projesi 40 ay vade sıfır faiz seçeneği ile!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi konumu ve mimarisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Astro Beylikdüzü projesi 40 ay vade sıfır faiz seçeneği ile alıcılarını bekliyor.

Viraistanbul Beylikdüzü daire fiyatları 2017!

Viraistanbul Beylikdüzü daire fiyatları 2017 kapsamında daireler minimum 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Gül İnşaat imzasıyla yükseliyor...

Akros İstanbul Beylikdüzü daire fiyatları!

Akproje-Ertok Yapı ve Kaysel İnşaat tarafından hayata geçirilen Akros İstanbul Beylikdüzü daire fiyatları 330 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede teslimler Aralık 2018'de yapılacak.

Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Kale Kent Beylikdüzü projesi Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale Gayrimenkul ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları 380 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Metrohome Beylikdüzü daire fiyatları!

Metrohome Beylikdüzü daire fiyatları 258 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Kameroğlu Metrohome projesinde teslimler 2018'in sonunda yapılıyor...

Kale Kent Beylikdüzü 2016 Nisan daire fiyatları!

Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kale Kent Beylikdüzü projesinde 12 ay vade farksız taksitli ödeme seçeneği sunuluyor...

Aris Grand Tower Beylikdüzü daire fiyatları!

Aris Grand Tower Beylikdüzü daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiyor. E5 Otoyolu'na 2 dakikalık mesafede olan projede 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

11. Mahalle Beylikdüzü daire fiyatları!

11. Mahalle Beylikdüzü daire fiyatları 345 bin liradan başlıyor. Gül İnşaat imzasını taşıyan 11. Mahalle Beylikdüzü projesinde teslimler Ekim 2018'de yapılıyor...

11. Mahalle Evleri Beylikdüzü daire fiyatları!

11. Mahalle Evleri Beylikdüzü daire fiyatları 345 bin liradan başlıyor. Gül İnşaat'ın yeni projesi 11. Mahalle Evleri'nde daireler 2018 yılı Ekim ayında teslim ediliyor...

Astro Beylikdüzü'nde sosyal alanlar farklılık yaratıyor!

Astro Beylikdüzü projesinde sosyal alanlarda hayata geçirilen uygulamalar, projenin farklılığını ortaya koyuyor. Projenin çatısında konumlanan dinlenme alanı olarak değerlendirilen mekanda her ayrıntı rahatlık ve konfor için tasarlanmış.

Astro Beylikdüzü satışları devam ediyor!

Batı Yapı 'nın Astro Beylikdüzü projesinde 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla home office satışları devam ederken projenin yüzde 80 'lik bir kısmı alıcılarla buluştu.

Westside Beylikdüzü telefon numarası!

Westside Beylikdüzü daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. 1.155 tane daire ve 166 tane dükkandan meydana gelen projede teslimler 2017 yılında gerçekleşecek. Westside Beylikdüzü telefon numarası 0212 871 41 02.

Astro Beylikdüzü satış ofisi iletişim!

Batı Yapı tarafından inşa edilen Astro Beylikdüzü Konutları 47 metrekare ile 93 metrekare arasında dizayn ediliyor. Projede yer alan konutların teslimi Mart ayı civarında yapılacak.

Astro Beylikdüzü telefon!

Astro Beylikdüzü Konutları Beylikdüzü'nde hayata geçiyor. Proje 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon homeoffice daire seçenekleriyle inşa edilliyor. Astro Beylikdüzü telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Astro Beylikdüzü daire fiyatları Haberi

Astro Beylikdüzü daire fiyatları

2 blok halinde hayata gelen Astro Beylikdüzü Batı yapı tarafından hayata geçiyor. Projede 42 adet home office ve 9 adet dükkan bulunuyor. 


İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen proje Hürriyet Bulvarı'nda bulunuyor. Projedeki daireler 47 metrekare ile 93 metrekare arasında dizayn ediliyor. Asrto Beylikdüzü Mart'ta teslim edilecek.


Astro Beylikdüzü fiyat listesi!

Astro Beylikdüzü fiyat listesi şöyle:

1 oda 1 salon homeofis daireler 190 bin TL,

2 oda 1 salon homeofis daireler 280 bin TL.


Astro Beylikdüzü Konutları, Ambarlı Limanına 1 kilometre uzaklıkta, E-5 karayoluna 2 kilometre, TEM bağlantı yoluna ve Tüyap Fuar merkezine 3 kilometre, deniz otobüslerine 4 kilometre mesafede bulunuyor.


Astro Beylikdüzü Satış Ofisi

Tel: 444 49 33

Web: www.astrobeylikduzu.com

Merve...