26 / 04 / 2024

Astro Beylikdüzü iletişim

Astro Beylikdüzü iletişim

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi farklılıklarıyla tüketicinin ilgi odağı oldu.Astro Beylikdüzü'nde 160 bin liraya! Metrobüse 10 dakika...

Astro Beylikdüzü'nde lüks evler 40 ay vadeli satılıyor!

BATI Yapı tarafından Beylikdüzü 'nde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesinde firmanın kendi bünyesinde geliştirdiği 40 ay vade ve 0 faiz ödeme sistemi ile devam ediyor.

Astro Beylikdüzü satış ofisi!

İstanbul Avrupa Yakası Beylükdüzü Hürriyet Bulvarı'nda hayata geçirilen Astro Beylikdüzü Konutları'nda 40 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Astro Beylikdüzü satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Astro Beylikdüzü'nde yılın son kampanyası! 40 ay 0 faizle!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde yükselen Astro Beylikdüzü projesi mimarisi ve inşaat kalitesi ile yatırımcının göz bebeği oldu. Kampanya düzenlenen projede 40 ay 0 faizli ödemeler için son gün 5 Ocak olarak belirlendi.

Astro Beylikdüzü'nde son satışlar! 160 bin liraya!

Yakın gelecekte Beylikdüzü ‘ nün en işlek caddelerinden biri olacak olan Hürriyet Bulvarı’ nda konumlanan proje, şu ana kadar ortaya koyduğu prim grafiğine göre her geçen gün değer kazanmaya devam ediyor.

Astro Beylikdüzü projesinde son satışlar! 160 bin liraya!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi konumu ve mimarisiyle yatırımcıların odak noktası oldu.Projede daire fiyatları 160 bin liradan başlıyor.

Astro Beylikdüzü nerede?

Daire teslimlerinin 2015 yılının Temmuz ayında yapılması planlanan Astro Beylikdüzü Evleri projesi 2 blok halinde yükseliyor. Peki satış süreci devam eden Astro Beylikdüzü nerede?

Astro Beylikdüzü fiyat!

Batı Yapı tarafından inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Satış süreci devam eden Astro Beylikdüzü fiyat listesi haberimizde mevcut.

Astro Beylikdüzü'nde 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Batı Yapı tarafından Beylikdüzü'nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi, konumu ve mimarisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Astro Beylfodüzu projesinde fiyatlar 160.000 TL' den başlıyor.

Astro Beylikdüzü projesinde 40 ay vade 0 faiz fırsatı!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi konumu ve mimarisiyle dikkatleri üzerine çekiyor…Projede fiyatlar 160.000 TL’ den başlıyor.

Astro Beylikdüzü projesinde 40 ay vade 0 faiz!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi konumu ve mimarisiyle dikkatleri üzerine çekiyor…Astro Beylikdüzü projesinde 40 ay vade 0 faiz fırsatı bulunuyor.

Astro Beylikdüzü projesinde 40 ay faizsiz taksitle!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi konumu ve mimarisiyle dikkatleri üzerine çekiyor… Projede 40 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor.

Astro Beylikdüzü'nde 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Batı Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesinden 160 bin TL' den başlayan fiyatlarla daire satışları devam ederken projenin yüzde 80'lik bir kısmı alıcıları ile buluştu.

Astro Beylikdüzü projesi 40 ay vade sıfır faiz seçeneği ile!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi konumu ve mimarisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Astro Beylikdüzü projesi 40 ay vade sıfır faiz seçeneği ile alıcılarını bekliyor.

Astro Beylikdüzü projesinde 40 ay vade 0 faiz!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi konumu ve mimarisiyle dikkatleri üzerine çekiyor...Astro Beylikdüzü projesinde 40 ay vade 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Karagöz İletişim Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöz İletişim Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Karagöz tarafından kuruldu.

İhlas Marmara Evleri 4 Beylikdüzü iletişim!

İhlas Marmara Evleri 4 projesinin inşaat çalışmaları gelecek Kasım ayında başlayacak. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesinde lüks rezidans dairelerin ve cadde dükkanların yer alması planlanıyor. Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İmamoğlu İnşaat Zigana Tria Beylikdüzü iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü-Gürpınar'da konumlandırılan Zigana Tria Beylikdüzü projesi İmamoğlu İnşaat imzası taşıyor. İmamoğlu İnşaat Zigana Tria Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Manzaram Marmara Beylikdüzü iletişim!

442 adet konut, 100 adet cadde mağazasından meydana gelen Manzaram Marmara Beylikdüzü projesinde satışlar Şubat ayında başlayacak. Manzaram Marmara Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Beylikdüzü Nevsa Konakları iletişim!

Beylikdüzü Nevsa Konakları iletişim için 0212 855 60 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatlarının 352 bin TL'den başladığı proje 24 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor.

Beylikdüzü Focus İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Focus İstanbul iletişim için satış ofisiyle 0212 856 02 57 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Metrobüse 1 kilometre uzaklıkta olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü satış ofisi iletişim!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen proje 3 etap şeklinde teslim edilecek. Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü satış ofisi iletişim bilgisine göre telefon numarası 0212 875 05 01 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Kameroğlu Evleri iletişim!

Beylikdüzü Kameroğlu Evleri iletişim için 0530 327 05 18 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İnşaat çalışmalarının Mart ayında başlaması hedeflenen proje 112 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek.

Bulvar Home Beylikdüzü iletişim!

Bulvar Home Beylikdüzü iletişim için 0212 854 11 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut ve ticari alanlardan oluşan proje 5 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek.

Dekar Asmalı Hayat Evleri Beylikdüzü iletişim!

Dekar Asmalı Hayat Evleri Beylikdüzü iletişim için satış ofisiyle 0212 875 05 01 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Dekar Yapı imzası taşıyan projenin 4 bin 350 metrekarelik ticaret alanı bulunuyor.

Denizİstanbul Beylikdüzü iletişim!

Denizİstanbul Beylikdüzü iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşeceği proje 1 milyon 200 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Viraİstanbul Beylikdüzü iletişim!

Viraİstanbul Beylikdüzü iletişim için 444 94 85 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Ödeme planı kapsamında 30 ay vade imkanı sunan projenin 2018 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Astro Beylikdüzü iletişim Haberi

Astro Beylikdüzü iletişim

Astro Beylikdüzü projesinde sosyal alanlarda hayata geçirilen uygulamalar, projenin farklılığını ortaya koyuyor. Projenin çatısında konumlanan dinlenme alanı olarak değerlendirilen mekanda her ayrıntı rahatlık ve konfor için tasarlanmış. Dilerseniz dinlenme alanlarında kahvenizi yudumlayabilir, dilerseniz bilardo ve hobi odalarında vakit geçirebilirsiniz. 


Son derece şık bir dekorasyona ev sahipliği yapan mekanın restorantında misafirlerinizi leziz tatlar eşliğinde ağırlayabilirsiniz. Projeye dahil edilen tv – sinema odaları ve şömine köşeleri ile sıcacık bir yuva ortamında ortak alanlarda vakit geçirebilir, özlenen komşuluk ilişkilerinin keyfini çıkarabilirsiniz. 


Ayrıca, iş hayatının olmazsa olmazı toplantılar için özenle tasarlanmış ve uygulanmış toplantı ve sunum odaları ile her türlü ihtiyaca cevap verebilecek özellikte hayata geçirilmiş alanları ile eksiksiz bir hizmet anlayışı sunuyor. 



160.000 ‘ den Başlayan Fiyatlarla…


47 m2 ile 93 m2 arasında değişen dairelerde kullanılan...