28 / 03 / 2024

Astro Beylikdüzü ulaşım

Astro Beylikdüzü ulaşım

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi farklılıklarıyla tüketicinin ilgi odağı oldu.Astro Beylikdüzü'nde 160 bin liraya! Metrobüse 10 dakika...

Astro Beylikdüzü satış ofisi!

İstanbul Avrupa Yakası Beylükdüzü Hürriyet Bulvarı'nda hayata geçirilen Astro Beylikdüzü Konutları'nda 40 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Astro Beylikdüzü satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Astro Beylikdüzü ödeme planı!

Satış süreci devam eden Astro Beylikdüzü konut projesinde yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.İşte Astro Beylikdüzü ödeme planı...

Astro Beylikdüzü'nde yılın son kampanyası! 40 ay 0 faizle!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde yükselen Astro Beylikdüzü projesi mimarisi ve inşaat kalitesi ile yatırımcının göz bebeği oldu. Kampanya düzenlenen projede 40 ay 0 faizli ödemeler için son gün 5 Ocak olarak belirlendi.

Astro Beylikdüzü'nde son satışlar! 160 bin liraya!

Yakın gelecekte Beylikdüzü ‘ nün en işlek caddelerinden biri olacak olan Hürriyet Bulvarı’ nda konumlanan proje, şu ana kadar ortaya koyduğu prim grafiğine göre her geçen gün değer kazanmaya devam ediyor.

Astro Beylikdüzü projesinde son satışlar! 160 bin liraya!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi konumu ve mimarisiyle yatırımcıların odak noktası oldu.Projede daire fiyatları 160 bin liradan başlıyor.

Astro Beylikdüzü projesinde 40 ay faizsiz taksitle!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi konumu ve mimarisiyle dikkatleri üzerine çekiyor… Projede 40 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor.

Astro Beylikdüzü projesinde 40 ay vade 0 faiz!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi konumu ve mimarisiyle dikkatleri üzerine çekiyor...Astro Beylikdüzü projesinde 40 ay vade 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Beylikdüzü'ne metro ve tramvay müjdesi!

''Şehrin tüm ulaşım ihtiyacını ortadan kaldıracak projelerle geliyoruz'' diye konuşan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Beylikdüzü'nde ulaşım komisyonu kurulacak!

Ulaşım hizmetlerinin iyileştirilmesi hususunda esnafı dinleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, oluşturulacak komisyonla halkın kaliteli hizmet alması, esnafın vereceği hizmete standartlar getirilmesi için görüş birliğine vardı.

Keller Williams, Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı!

Keller Williams Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı. Güldamlası, Beylikdüzü bölgesinin gayrimenkul potansiyeline dikkat çekerek “80 danışman sayısına ulaşarak bölgenin en önemli gayrimenkul danışmanlık firması olmayı hedefliyoruz” dedi.

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Konutları ulaşım bilgilerine göre proje, Demir Romance projesinin yanında yer alıyor. Projede konut ve rezidans daireler ile mağaza, otel ve hastane de bulunuyor.

Beylikdüzü'nde tapu işlemlerine teknolojik çözüm!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki binlerce vatandaşın tapu sorununu bir bir çözerken, şimdi de Beylikdüzü Tapu Müdürlüğü ile bir protokol imzaladı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun imzaladığı protokol ile artık süreç daha kısalmış olacak.

Beylikdüzü Denizİstanbul ulaşım!

Beylikdüzü Denizİstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Projenin Mercan Konakları etabında 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Vira İstanbul Beylikdüzü ulaşım!

Vira İstanbul Beylikdüzü ulaşım bilgilerine göre proje Kavaklı sahile 3 dakika uzaklıkta bulunuyor. Teslimlerin 2018 yılı sonunda yapılacağı proje Gül Proje imzası taşıyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü ulaşım!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü ulaşım bilgileri doğrultusunda proje İstanbul Beylikdüzü - Yakuplu'da inşa ediliyor. Satışları devam eden projede fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor.

Babacan Premium Beylikdüzü ulaşım!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen proje 1.400 adet daire ve 115 ticari üniteden oluşuyor. Babacan Premium Beylikdüzü ulaşım bilgileri kapsamında E5’e 100 metre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Beylikdüzü Kalekent ulaşım!

Beylikdüzü Kalekent ulaşım bilgilerine göre proje, Adnan Kahveci Mahallesi üzerinde bulunuyor. İlk etabı bu yıl sonunda teslim edilecek olan proje 33 blok halinde hayata geçiriliyor.

Denizİstanbul Beylikdüzü ulaşım!

Denizİstanbul Beylikdüzü ulaşım bilgileri kapsamında proje, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Toplam yatırım bedeli 1 milyon dolar olarak belirlenen projede teslimlerin 2021 yılında yapılması öngörülüyor.

Deniz İstanbul Marina Beylikdüzü ulaşım!

Deniz İstanbul Marina Beylikdüzü ulaşım bilgileri kapsamında proje, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Banka kredisine uygun olan proje Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat ulaşım!

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Beylikdüzü Yakuplu lokasyonunda yer alıyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği projede banka kredisi ile vade imkanı sunuluyor.

Astro Beylikdüzü ulaşım Haberi

Astro Beylikdüzü ulaşım

Astro Beylikdüzü projesinde sosyal alanlarda hayata geçirilen uygulamalar, projenin farklılığını ortaya koyuyor. Projenin çatısında konumlanan dinlenme alanı olarak değerlendirilen mekanda her ayrıntı rahatlık ve konfor için tasarlanmış. Dilerseniz dinlenme alanlarında kahvenizi yudumlayabilir, dilerseniz bilardo ve hobi odalarında vakit geçirebilirsiniz. 


Son derece şık bir dekorasyona ev sahipliği yapan mekanın restorantında misafirlerinizi leziz tatlar eşliğinde ağırlayabilirsiniz. Projeye dahil edilen tv – sinema odaları ve şömine köşeleri ile sıcacık bir yuva ortamında ortak alanlarda vakit geçirebilir, özlenen komşuluk ilişkilerinin keyfini çıkarabilirsiniz. 


Ayrıca, iş hayatının olmazsa olmazı toplantılar için özenle tasarlanmış ve uygulanmış toplantı ve sunum odaları ile her türlü ihtiyaca cevap verebilecek özellikte hayata geçirilmiş alanları ile eksiksiz bir hizmet anlayışı sunuyor. 



160.000 ‘ den Başlayan Fiyatlarla…


47 m2 ile 93 m2 arasında değişen dairelerde kullanılan...