25 / 04 / 2024

Asyaport limanı son durum

Asyaport limanı son durum

Türkiye’nin en büyük konteyner limanı ve Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapısı olarak inşa edilen Asyaport’ta gemi ve sahil vinçleri elektrikle, liman içi aktarma araçları ise (LNG) likit doğalgazla çalışarak çevreyi koruyacak.

Asyaport Limanı 2015'in ilk çeyreğinde faaliyete geçecek!

Asyaport, denizyolu, karayolu ve demiryolu bağlantıları ile bölgesinde bir lojistik merkez olarak gelişen Tekirdağ’ın iş ve çalışma yaşamına 1200 kişilik istihdam sağlayacak. Asyaport'un, 2015'in ilk çeyreğinde faaliyete geçmesi planlanıyor...

Datça Yat Limanı Projesi için nihai kararda son 10 gün!

Muğla Datça'da yapılması planlanan ve bölge halkının doğal yapının bozulacağı gerekçesiyle karşı çıktığı Datça Yat Limanı Projesi için nihai karar verildi. Söz konusu rapor halkın görüş ve önerileri için Bakanlıkta ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde 10 gün görüşe açıldı.

Son dakika: 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı'nı hizmete açtı.

Altında son 3 ayın en yüksek seviyesi görüldü! Kapalıçarşı'da gram altın 1856 TL oldu! 20 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcıların güvenli liman arayışı altında yükselişi tetikliyor. Kapalıçarşı'da gram altın bugün 1856 TL oldu. İşte 20 Ekim 2023 altın fiyatları.

Güvenli liman gömleğini giyen altına talep arttı! Gram altının geleceği seviye açıklandı! Uzman isimden bomba açıklama

İsrail-Filistin arasındaki sıcak çatışma piyasaları hareketlendirdi. Son günlerde düşüşe geçen altın tekrar güvenli liman gömleğini giydi ve yükselmeye devam ediyor. Peki altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Altında hareketli dakikalar! İşte son dakika altın fiyatları...

Yatırımcıların ‘güvenilir liman’ olarak gördüğü altın fiyatları 29 Temmuz Cumartesi gününe yatay seviyede başladı. Altında son günlerde yaşanan düşüş yatırımcılar tarafından merakla takip edilirken, hafta sonu da altının fiyatı sorgulanmaya devam ediliyor. Peki, altın fiyatları kaç TL? İşte detaylar

Güvenli liman gömleğini giyen altın son bir yılın zirvesinde!

Altın fiyatları bugün ABD verileri ile birlikte yükselişe geçti. Altının yükselişe geçmesi ons altın son bir yılın zirvesine taşıdı.

Güvenli liman altın 7 haftanın zirvesinden uzaklaşmaya başladı!

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın 7 haftanı  zirvesinden uzaklaşmaya başladı. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları.

Altın gümbür gümbür geliyor! Bir bir açıklanan rakamları gören inanamadı! İşte son dakika altın fiyatları 6 Kasım 2022!

Yatırımcıların güvenli liman olarak tercih ettiği altın gümbür gümbür geliyor! Bir bir açıklanan rakamları gören inanamadı! Hemen bu son dakika altın fiyatları 6 Kasım 2022'ye bakın...

Son dakika... Altın güvenli liman olarak cazibesini artırdı

Altın, haftanın ilk işlem gününde yükselen resesyon endişeleri ile tahvil getirileri ve doların zayıflaması nedeniyle güvenli liman olarak cazibesini artırarak yükselişe geçti.

"Dolar hala en güvenli liman"

Dev kuruluşların döviz analistleri son 20 yılın zirvesinde olan dolar endeksinin önümüzdeki 3 ayda da yine zirvede kalacağını ve resesyon karşısında en güvenli liman olmaya devam edeceğini söyledi.

Ukrayna Limanı'ndan yola çıkan ilk Türk yük gemisi Zonguldak'a ulaştı

Rusya'nın limanlarını abluka altına almasının ardından Ukrayna'da bekleyen gemilere izin çıktı. Türkiye, Ukrayna ve Rusya arasında son dönemde yapılan diplomasi trafiği sonuç verdi. Mariupol'den yola çıkan ilk Türk kuru yük gemisi Zonguldak Limanı'na yanaştı.

Altın fiyatlarında son dakika! Gram altın ne kadar? Gören şaşkına dönüyor! İşte 8 Haziran 2022 altın fiyatları

Haftanın üçüncü işlem gününde yatırımcılar tarafından en güvenli liman olan altın, yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki son dakika altın fiyatları bugün ne kadar? İşte gram altın, çeyrek altın, tam altın ve Cumhuriyet altını fiyatları 8 Haziran 2022...

Güvenli liman gömleğini giyen altın yükseliş trendini koruyor! İşte 28 Mayıs 2022 son dakika altın fiyatları

Altın yükseliş trendini hafta sonunun ilk gününde de korumaya devam ediyor. Ons altın dolar kurunun etkisi ile 1853 dolar oldu. Peki bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın fiyatları kaç TL? İşte güncel son dakika altın fiyatları 28 Mayıs 2022...

Asyaport limanı son durum Haberi

Asyaport limanı son durum

Türkiye’nin en büyük konteyner limanı ve Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapısı olarak inşa edilen Asyaport’ta gemi ve sahil vinçleri elektrikle, liman içi aktarma araçları ise (LNG) likit doğalgazla çalışarak çevreyi koruyacak.


Tekirdağ Barbaros’ta 320 bin metrekare alana kurulan Türkiye’nin ilk transit konteyner limanı (Hubport) olan 20 metre derinliğe kadar toplam 2 bin metre rıhtımı ve yıllık 2,5 milyon TEU’ya varacak kapasitesi ile dünya ölçeğinde bir liman olan Asyaport’ta çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Asyaport Limanı’nda 11 adet 24 yan sıraya kadar hizmet verebilecek kapasitede rıhtım vinci (Ship-to-Shore Gantry Crane) ile 33 adet lastik tekerlekli saha vinci (Rubber Tyre Gantry Crane) çevreci bir yaklaşımla, tamamen elektrik enerjisi ile çalışacak şekilde tasarlandı.


Haziran ayının sonunda açılması planlanan Türkiye’nin en büyük konteyner limanı Asyaport, yeşil liman...