28 / 03 / 2024

Ata Demirer evini kiraya verdi

Ata Demirer evini kiraya verdi

Eski eşi Özge Borak’la 2.5 yıl yaşadığı evi kiraya vermeye çalışan Ata Demirer, sonunda muradına erdi. Cihangir’deki deniz manzaralı lüks apartman dairesine 1.5 yıldır kiracı arayan komedyen, sonunda 12 bin TL’ye oturacak birini buldu.

Ata Demirer: Bursa Altıntaş inşaat baskıyla yıkılmış!

Bir süredir Bozcaada'da yaşayan ve deniz tutkusuyla bilinen komedyen Ata Demirer, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Demirer, hayatının en önemli yerlerinden biri olan eski evini sosyal medyadan yayınladı. 

Ata Demirer yeni evinin tadilatı için 100 bin TL harcadı!

Hayranları nedeniyle Bozcaada’daki evinin adresini değiştiren ünlü oyuncu Ata Demirer, yeni evini tadilat ettirmek için 100 bin lira harcadı.

Kibariye hacizden kaçmak için Ataşehir’deki lüks evini boşalttı!

Ünlü şarkıcı Kibariye eşinin borçları nedeniyle zor bir dönemden geçiyor. Kibariye’nin, hacizden kaçmak için Ataşehir’deki lüks evini boşalttığı öne sürüldü.

Ata Demirer, Bozcaada'daki evini değiştirdi!

Bir Bozcaada tutkunu olarak bilinen Ata Demirer, evini değiştirdi. Yılın büyük çoğunluğunu ailesiyle birlikte yaşadığı Bozcaada’da geçiren ünlü komedyen evinin adresini değiştirdi.

Ata Demirer Cihangir’deki evini 12 bin TL'ye kiraya verdi!

Eski eşi Özge Borak’la 2.5 yıl yaşadığı evi kiraya vermeye çalışan Ata Demirer, sonunda muradına erdi. Cihangir’deki deniz manzaralı lüks apartman dairesine 1.5 yıldır kiracı arayan komedyen, sonunda 12 bin TL’ye oturacak birini buldu.

Ata Demirer Cihangir’deki evine kiracı bulamıyor!

Ünlü komedyen Ata Demirer, yaklaşık bir yıl önce boşalttığı Cihangir’deki boğaz manzaralı evine kiracı bulamıyor. Boğaz manzaralı lüks daire için aylık 10 bin lira kira isteyen Demirer evdeki eşyaları ihtiyaç sahiplerine dağıtmıştı.

Ata Demirer'in Bozcaada'daki evini su bastı!

Ata Demirer bayramı Bozcaada'daki evinde geçirdi. Çıkan fırtınata çatısı uçan evi su bastı. Demirer, yakınlarını arayarak bu durumdan dert yandı.

Ata Demirer Özge Borak'la yaşadığı evi satıyor!

Ata Demirer, geçen Kasım ayında boşandığı Özge Borak ile yaşadığı evi satışa çıkardı. Demirer ayrılık sonrası Cihangir'de bulunan evden taşınmış; annesinin yanında yaşamaya başlamıştı.

Ata Demirer Cihangir'deki evine tadilat yaptırdı!

Habertürk Gazetesi magazin sayfası köşe yazarı Esin Övet, bugünkü yazısında Ata da evini 2.5 milyon dolara aldı başlığına yer verdi. İşte Övet'in yazısı;

Ata Demirer evini 5 bin dolara kiraya verdi!

Niyazi Gül Dörtnala filmini vizyona sokacak olan Ata Demirer, sonunda muradına erdi. Geçtiğimiz gün camından kiralık yazısını kaldıran Ata Demirer sonunda muradına erdi ve evi kiraya verdi.

Ata Demirer Cihangir'deki evine kiracı buldu!

Ata Demirer kiracı buldu. Ata Demirer, Özge Borak’la evliyken oturduğu Cihangir’deki evine kiracı buldu. Camdaki “kiralık” yazısı, 3 ay sonra kaldırıldı.

Ata Demirer'den kiralık ev!

Evliyken oturduğu evi kiraya vermek için bir emlak şirketiyle anlaşan Demirer, önceki gün Cihangir’deydi. Ata Demirer, Özge Borak’la ayrıldıktan sonra boşalttığı Cihangir’deki evine kiracı arıyor.

Ata Demirer Cihangir'de yeni evine taşındı!

Ata Demirer Cihangir'de yeni evine taşındı. Özge Borak’la oturduğu evin tüm eşyasını akrabalarına ve ihtiyaç sahiplerine dağıttığı iddiasını yalanlamayan Demirer, “Artık orada oturmuyorum” dedi ve muhabirlere yeni evini gösterdi.

Ata Demirer evini kiraya verdi Haberi

Ata Demirer evini kiraya verdi

Eski eşi Özge Borak’la 2.5 yıl yaşadığı evi kiraya vermeye çalışan Ata Demirer, sonunda muradına erdi.


Cihangir’deki deniz manzaralı lüks apartman dairesine 1.5 yıldır kiracı arayan komedyen, sonunda  12 bin TL’ye oturacak birini buldu. Demirer, iki yıl önce Borak’tan boşandıktan kısa bir süre sonra evi boşaltıp başka bir yerde oturma kararı almıştı.


Milliyet



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ata Demirer'in uzun süredir kiracı bekleyen evine talip bulundu. Eski eşi Özge Borak’la yaşadığı evi, boşandıktan sonra terk eden ve kiracı arayan Ata Demirer uzun bir süredir beklemede olan evine nihayet kiracı buldu. Borak'la 2.5 yıl yaşadığı evi kiraya vermeye çalışan Ata Demirer, muradına erdi. Başarılı komedyen Ata Demirer, Cihangir'deki deniz manzaralı lüks apartman dairesine 1.5 yıldır kiracı arayan Demirer, sonunda 12 bin...