19 / 04 / 2024

Atabilge Aka konutlarında bu haftasonu kuralar çekilecek

Atabilge Aka konutlarında bu haftasonu kuralar çekilecek

Atabilge Konut Yapı Kooperatifi ve Fidanlar İnşaat ortaklığı tarafından Ankara'nın cazibe merkezi İncek'te yapımı süren yeni proje ATABİLGE AKA Konutları'nda, bu hafta sonu kura heyecanı yaşanacak.

Atabilge İncek Konutları geliyor!

Atabilge İncek Konutları, Atabilge İncek Yapı Kooperatifi tarafından Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilecek. Proje 5 blok halinde yükselecek..

Atabilge Aka Ankara daire fiyatları!

Atabilge Aka Ankara daire fiyatları 4+1'lerde 475 bin liradan başlayarak değişiyor. Atabilge Aka Konutları projesinde daire teslimlerinin bu yıl ağustos sonunda yapılması planlanıyor...

Atabilge Aka Konutları’nda kuralar çekildi!

Atabilge-Fidanlar İnşaat ortaklığında inşa edilen ATABİLGE AKA Konutları,27 Aralık’ta Congresium’da düzenlenen ve yaklaşık 2000 kişinin katılımıyla gerçekleşen Kura Töreni ile sahiplerini buldu.

Atabilge Aka konutlarında bu haftasonu kuralar çekilecek!

Atabilge Konut Yapı Kooperatifi ve Fidanlar İnşaat ortaklığı tarafından Ankara'nın cazibe merkezi İncek'te yapımı süren yeni proje ATABİLGE AKA Konutları'nda, bu hafta sonu kura heyecanı yaşanacak.

Atabilge Aka Konutları kura çekilişi 27 Aralık'ta!

Atabilge-Fidanlar İnşaat ortaklığında inşa edilen ATABİLGE AKA Konutlarında, 27 Aralık'ta noter huzurunda çekilecek kura ile daireler sahiplerini bulacak. Kura töreni yaklaşık 2.000 kişinin katılımıyla bu pazar Congresium’da yapılacak.

Atabilge Aka Konakları modern hayatın çıtasını yükseltiyor!

Atabilge Konut Yapı Kooperatifi ve Fidanlar İnşaat ortaklığında Ankara’nın İncek bölgesinde inşa edilen Ata Bilge Aka Konutları, konumu, inşaat kalitesi, sosyal imkânları, güvenlik ve teknolojik altyapısı ile konforlu ve huzurlu bir yaşam vaat ediyor.

Ankara Atabilge Aka Konakları' nda fiyatlar 395 bin TL' den başlıyor!

Ata Bilge Konut Yapı Kooperatifi ve Fidanlar İnşaat imzasıyla yükselen Ankara Atabilge Aka Konakları projesinde toplam 880 adet daireden oluşuyor. Proje 7 blok şeklinde yükseliyor. Ankara Atabilge Aka Konakları' nda fiyatlar 395 bin TL' den başlıyor.

Gök Deniz Konutları'nda 125 bin TL'ye!

Gök Deniz Konutları'nda fiyatlar 125 bin TL ile 315 bin TL arasında değişiyor

Ankara Parkoran Konutları'nda 250 bin TL!

Ankara'da yapımı süren Parkoran Konutları'nda fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor

Ihlamur Konutları'nda 100 bin TL'ye 2+1!

Ihlamur Konutları'nda başlatılan indirim kampanyası 2 gün sonra sona erecek

Validesuyu Konutları'nda 1.086 TL taksitle!

Validesuyu Konutları'nda 120 ay vadede yüzde 1.02 faiz uygulanıyor

Ihlamur Konutları'nda 100 bin TL'ye 2+1! Son 5 gün!

Ihlamur Konutları'nda başlatılan indirim kampanyası 5 gün sonra sona erecek

Çerkezköy Kapaklı Toplu Konutları'nda 41 bin 500 TL!

Çerkezköy Kapaklı Toplu Konutları'nda evler 300 TL taksitle satılıyor

Atabilge Aka konutlarında bu haftasonu kuralar çekilecek Haberi

Atabilge Aka konutlarında bu haftasonu kuralar çekilecek

Yıllardır başarılı biçimde tasarladığı ve inşa edip teslim ettiği konutlar dolayısıyla adı tecrübe ve güvenle özdeşleşen Atabilge Konut Yapı Kooperatifi ve Fidanlar İnşaat ortaklığınca gerçekleştirilen ATABİLGE AKA Konutları'nda bu pazar günü noter huzurunda çekilecek kurayla 884 dairenin sahipleri belli olacak. Kura çekme töreni, yaklaşık 2 bin kişinin katılımıyla ATO Congresium'da gerçekleştirilecek. Fidanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Çolak, Atabilge Konut Yapı Kooperatifi ile birlikte gerçekleştirdikleri tüm projelerde konutları kura ile sattıklarını, hem kooperatif üyelerine ait olanların, hem de yüklenici firma olarak kendilerinin sattığı dairelerin sahiplerinin aynı kurada belirlendiğini bildirdi. 


Sabah Ankara


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;

YENİ PROJEDE KURA HEYECANI 

Atabilge Konut Yapı Kooperatifi ve Fidanlar İnşaat ortaklığı tarafından Ankara'nın incek'te yapımı süren yeni proje Atabilge Aka Konutları'nda, bu hafta sonu kura heyecanı...