19 / 04 / 2024

Atakent Terrace Su telefon

Atakent Terrace Su telefon

Halkalı Terrace Su satış ofisi irtibat telefonu 444 2 002 olarak belirtiliyor. Satışların Nisan-Mayıs gibi başlayacağı proje Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne yakın bir bölgede bulunuyor.

İnanlar İnşaat’a 11 suç duyurusu daha!

Çekmeköy Terrace Koru sitesinden 16 kişinin Serdar İnan hakkında kırmızı bülten talepli suç duyurusunun ardından, Küçükçekmece’deki Terrace Tema sitesinden aldıkları evlerde dolandırıldığını iddia eden 11 kişi daha İnanlar İnşaat hakkında nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu.

İnanlar İnşaat'a nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusu!

İnanlar Çekmeköy Terrace Koru sitesinden aldıkları konutlarda dolandırıldıklarını söyleyen 16 kişi, nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu. İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan hakkında da kırmızı bültenle arama kararı çıkarılması istendi.

Terrace Tema Atakent ödeme şartları!

İstanbul Halkalı Atakent'te yükselen Terrace Tema Projesi'nde 0,89 faizle 120 aya kadar ödeme yapılabiliyor. Projede daire fiyatları 540 bin TL'den başlıyor...

Küçükçekmece Terrace Tema Rezidans fiyatları!

İstanbul Halkalı Atakent bölgesinde konumlandırılan Küçükçekmece Terrace Tema Rezidans fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. İşte detaylar...

Terrace Tema fiyat listesi 2017!

İnanlar İnşaat imzasına sahip Terrace Tema projesi İstanbul Halkalı Atakent'te inşa edildi. Peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyası bulunan Terrace Tema iki kule olarak yükseliyor...

Atakent Terrace Tema nerede?

Toplam 416 daireden meydana gelen Terrace Tema projesinde aylık taksitler 3 bin TL'den başlayarak değişiyor. Peki Atakent Terrace Tema nerede?

Atakent Terrace Tema ödeme planı 2017!

İnanlar İnşaat imzası taşıyan Terrace Tema projesinde 100 ay vade farksız taksitli ödeme fırsatı sunuluyor. Projede aylık taksitler 3 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Sefaköy Terrace Su Evleri!

Sefaköy Terrace Su Evleri projesinde satışlar 1,5 - 2 ay içerisinde başlayacak. 160 konuttan meydana gelen Terrace Su projesi İnanlar İnşaat imzasını taşıyor...

Terrace Su Sefaköy iletişim!

Terrace Su Sefaköy iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İnanlar İnşaat imzasını taşıyan Terrace Su Evleri için ön talep toplanıyor. Projede 160 daire olacak...

Halkalı Terrace Su satış ofisi!

Halkalı Terrace Su satış ofisi irtibat telefonu 444 2 002 olarak belirtiliyor. Satışların Nisan-Mayıs gibi başlayacağı proje Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne yakın bir bölgede bulunuyor.

İnanlar Terrace Su ne zaman satışa çıkacak?

İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da inşa edilecek Terrace Su Evleri 30 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselecek. Peki İnanlar Terrace Su ne zaman satışa çıkacak?

Terrace Su Atakent'in www.terracesu.com sitesi açıldı!

Terrace Su Atakent'in www.terracesu.com sitesi açıldı. İnanlar İnşaat imzası ile hayata geçirilecek projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri yer alıyor.

İnanlar İnşaat Terrace Su için ön talep topluyor!

İnanlar İnşaat, yeni projesi Terrace Su için ön talep toplamaya başladı. Halkalı Atakent'te yapılacak olan Terrace Su projesinde 160 adet daire yer alıyor...

Atakent Terrace Su telefon Haberi

Atakent Terrace Su telefon

Terrace Su Atakent tek blok halinde inşa edilecek. İnanlar İnşaat imzası taşıyan proje 30 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek. 


Halkalı Terrace Su satış ofisi ile iletişime geçmek için 444 2 002 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. 


Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne yakın bir bölgede olan Terrace Su Evleri 160 daireden oluşuyor. Projenin fiyat listesi ve ödeme koşulları henüz netlik kazanmadı. 


Terrace Su Residence'nin 2 ay içerisinde satışa sunulması bekleniyor. Proje İstanbul Küçükçekmece Halkalı Atakent'te yükselecek.


Halkalı Terrace Su satış ofisi

Tel: 444 2 002

Web: http://www.terracesu.com/

Özge...