20 / 04 / 2024

Ataköy Blumar son durum

Ataköy Blumar son durum

Ataköy sahilde Blumar projesinin yapılacağı tarihi Baruthane binalarının bulunduğu 160 parsel yapılaşmaya kapatıldı

Ataköy Blumar projesi durdu!

Ataköy sahilde Baruthane binalarının da bulunduğu 564 ada 160 parselde yapılması düşünülen 70 metre yüksekliğinde 7 bloktan oluşan Ataköy Blumar projesi durdu.

Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat daireler!

Rubenis İnşaat tarafından Ataköy dokuzuncu etapta inşa edilen Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.  Peki Ataköy Prestij Konakları'nda daire fiyatları ne kadar? Ataköy Prestij Konakları ile ilgili detaylar..

Ataköy-İkitelli Metro Hattı’nın inşaatında son durum!

Yapımı devam eden Ataköy-İkitelli Metro Hattı’nın, mevcut M1A Yenikapı–Atatürk Havalimanı Metrosu ile Yenibosna İstasyonu’nda entege olması için çalışmalar, 11 Eylül 2020 Cuma günü başlayacak.

İkitelli-Ataköy metro hattının tünel kazısında sona gelindi!

Beş farklı raylı sistem hattı ve Metrobüs ile entegre şekilde yapılacak Ataköy-İkitelli Metrosu’nda, tünel kazısıında sona geliniyor. Yerin altındaki kazı çalışmalarında son aşamaya gelinen 13,5 kilometre uzunluğundaki hattın iki tüneli, yarın törenle birleştirilecek.

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda son durum!

Toplam 13 kilometre uzunluğa sahip olacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Peki 5 ilçeyi birbirine bağlayacak olan Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı ne zaman açılacak?

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy yabancıların radarında!

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy bulundukları konumlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı'' dedi.

Ataköy Millet Bahçesi'nin açılış öncesi son hali görüntülendi!

İstanbul’un en değerli arazileri arasında bulunan Ataköy’deki Baruthane arazisi vatandaşın hizmetine açılıyor. Baruthane Millet Bahçesi cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak.

TOKİ Ataköy Baruthane arazisi Millet Parkı olacak!

Mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) ait olan ve halen imar planında inşaat yapılması mümkün olan Ataköy’de 564 ada 160 parselde yer alan Baruthane arazisi için son karar verildi. 

Selenium Ataköy'de son 20 daire için özel fırsat!

Aşçıoğlu Gayrimenkul, Atatöy'de inşa ettiği Selenium Ataköy'deki son 20 daire için özel bir fırsat sunuyor. Projede 48 ay 0 faiz veya yüzde 10 Peşinat ve 120 ay için yüzde 0,99 faizli banka seçenekleri bulunuyor.

Selenium Ataköy'de son 20 daire satışta!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Selenium Ataköy projesinde son kalan 20 daire için özel fırsatlar sunuluyor. Projede 48 ay 0 faiz imkanı bulunuyor. 

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda son durum!

İnşaatı son sürat devam eden Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nın kazı çalışmaları yüzde 15 oranında tamamlandı.

Ataköy Baruthane bölgesi yapılaşmaya kapatıldı!

Ataköy sahilde Blumar projesinin yapılacağı tarihi Baruthane binalarının bulunduğu 160 parsel yapılaşmaya kapatıldı

Ataköy Selenium Retro’da teslime son 20 daire!

Aşçıoğlu İnşaat'ın İstanbul Ataköy’de Haziran'da teslim etmeye hazırlandığı projesi Selenium Retro’da son 20 daire, 48 ay yüzde 0 faiz veya 120 aya kadar yüzde 0,49 faiz fırsatıyla sakinlerini bekliyor.

Arda Turan, Selenium Ataköy’deki 1+1 eve 766 bin TL ödedi!

Barcelona Futbol Kulübü’nde top koşturan Arda Turan, kazancını gayrimenkule yatırıyor. Futbolcu, en son Selenium Ataköy’den ev satın aldı.

Ataköy Blumar son durum Haberi

Ataköy Blumar son durum


Ataköy sahilde Blumar projesinin yapılacağı tarihi Baruthane binalarının bulunduğu 160 parsel mahkemenin ihaleyi iptal etmesiyle yapılaşma tehdidinden tamamen kurtuldu. TOKİ’nin yıllık 6 milyon TL’den 49 yıllığına Çelebican AŞ’ye kiraladığı parselde 80 metre yükseklikte 7 blok hayata geçirilecekti. İstanbul 8. İdare Mahkemesi kiralama işleminin hukuksuz olduğunu belirterek işlemi iptal etmişti. TOKİ, Danıştay’a itirazı bir gün geciktirince 13. Dava Dairesi mahkeme kararını temyiz yolu kapalı olmak şartıyla onadı. Böylelikle Bakırköy Belediyesi’nin park olmasını istediği alan böylelikle yapılaşmaya kapatıldı.


Tarihi Baruthane yapılarının olduğu parsel halkın sahile ulaşabildiği tek boş alan olma özelliği taşıyor. Şirket içinde tek bir anıt ağaç bulunduğu gerekçesiyle Kültür Varlıkları Koruma Kurulu’nu devre dışı bırakarak inşaat iznini Tabiat Varlıkları Komisyonu’ndan alınmış ve Bakırköy Belediyesi bu gerekçeyle alanı mühürlemişti.


İstanbul 4 No’lu...