29 / 03 / 2024

ataköy konakları spor kompleksi

ataköy konakları spor kompleksi

Sınırlı sayıda dairenin kaldığı Ataköy Konakları'nın Spor ve Sağlık Kulübü hizmete açıldı. Spor ve Sağlık Kulübünde; 500 metrekarelik fitness center, spa, Ataköy Konakları spor ve sağlıkla buluşuyor.

Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat daireler!

Rubenis İnşaat tarafından Ataköy dokuzuncu etapta inşa edilen Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.  Peki Ataköy Prestij Konakları'nda daire fiyatları ne kadar? Ataköy Prestij Konakları ile ilgili detaylar..

Ataköy Konakları'nda 6 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Zeytinlik Mahallesi'nde yer alan Ataköy Konakları'ndaki daire 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ataköy Konakları'nda 4.6 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Zeytinlik Mahallesi'nde yer alan TOKİ Ataköy Konakları'ndaki C7-B girişli 7.blok 3.kat 8 numaralı daire icradan satılıyor.

Ataköy Emlak Bankası tesisleri yıkılıyor!

Ataköy Emlak Bankası tesislerinin 'Spor Tesisleri Alanı', İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yapılan plan değişikliği ile 'Mesleki ve Teknik Öğretim Tesis Alanı'na çevrildi.

Ataköy Emlak Bankası Spor Kulübü imam hatip lisesi mi oluyor?

Ataköy’de içinde tenis kortları, olimpik yüzme havuzu, futbol sahası bulunan Emlak Bankası Spor Kulübü, imam hatip lisesi oluyor

Ataköy Konakları'nda icradan 3.8 milyon TL'ye satılık daire!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, Bakırköy Ataköy Konakları'nda C1-B bloğunda bulunan daireyi satışa çıkardı. Söz konusu dairenin toplam satış bedeli 3 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Ataköy Konakları'nda icradan 3.5 milyon TL'ye daire!

İstanbul Ataköy Konakları sitesinde bulunan 252 metrekare yüzölçümüne sahip daire Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından 27 Nisan 2015 günü 11:00 ile 11:10 arası ihale ediliyor.

Nef Ataköy 22 Evleri fiyat listesi

Nef Ataköy 22 Evleri fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede; yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, otopark, güvenlik, fitness center, sauna, spor alanları yer alıyor...

Ataköy Sea Pearl fiyatları

Ataköy Sea Pearl fiyatları metrekare bazında 7 bin 200 dolardan başlayıp, 10 bin 550 dolara kadar yükseliyor. Projede; spor alanları, yürüyüş yolları, alışveriş alanları bulunuyor...

Ataköy Towers nerede?

İçinde video konferans, fitness, sauna, açık - kapalı yüzme havuzu, toplantı odaları, park alanı, spor alanları, danışma, vale, otopark, catering hizmeti bulunan Ataköy Towers nerede?

Selenium Ataköy sosyal donatı alanları!

Selenium Ataköy sosyal donatı alanları içerisinde; spor sahaları, fitness center, çok amaçlı stüdyo alanı, spa, pilates alanı, çocuk oyun alanları, bisiklet yolu, yürüyüş alanı, yüzme havuzları, kütüphane, peyzaj alanları, depo alanları mevcut...

Nef Ataköy sosyal olanakları!

E-5 Otoyolu üzerinde, Kültür Üniversitesi Yenibosna kampüsü yanında yükselen Nef Ataköy sosyal olanakları arasında; yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, otopark, güvenlik, fitness center, sauna, spor alanları yer alıyor...

Nef Ataköy 22 Evleri ulaşım krokisi!

Lokasyon olarak; CNR Expo Fuarı'na 500 metre, Sinan Erdem Spor Salonu'na 900 metre, Bakırköy Adliyesi'ne 3 kilometre mesafede konumlanan Nef Ataköy 22 Evleri ulaşım krokisi yayınlandı...

ataköy konakları spor kompleksi Haberi

ataköy konakları spor kompleksi

Sınırlı sayıda dairenin kaldığı Ataköy Konakları'nın Spor ve Sağlık Kulübü hizmete açıldı. Spor ve Sağlık Kulübünde; 500 metrekarelik fitness center, spa, açık ve kapalı yüzme havuzları bulunuyor..
 Ayrıca düzenlemesi devam eden iki çok amaçlı salonun da çok yakında tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor. Spor ve Sağlık Kulübü bünyesindeki Fitness Center'da modern cihazlar ve profesyonel eğitmen kadrosunun eşliğinde çalışmalar gerçekleştiriliyor. Fitness Center'a ek olarak, Ataköy Konakları Spor ve Sağlık Kulübü'nde iki adet SPA'nın yanı sıra Türk Hamamı, Sauna, Buhar Odası ve Masaj Odası da bulunuyor. Ataköy Konakları, sakinleri ayrıca açık ve kapalı yüzme havuzları ile, iklime bağlı kalmadan 4 mevsim boyunca yüzme imkanı sağlıyor.
açık ve kapalı yüzme havuzları bulunuyor.

Kaynak:...