25 / 04 / 2024

ATAKÖY Tema İstanbul

ATAKÖY Tema İstanbul

KONUT, ofis, otel ve eğlence parkını bir araya getiren proje Tema İstanbul, Mesa, Artaş, Öztaş ve Kantur Akdaş ortaklığı tarafından inşa ediliyor.

Yalı Ataköy adres!

Yalı Ataköy adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 16 katlı 5 bloktan oluşan Yalı Ataköy projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Bakırköy'e bağlı Ataköy sahilde yükseliyor. 

SeaPearl Ataköy fiyatları 2017!

Kuzu Grup imzasıyla yükselen SeaPearl Ataköy projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Ataköy sahilinde inşa ediliyor. İşte SeaPearl Ataköy fiyatları 2017...

Ataköy Route İstanbul ne zaman tamamlanacak?

Özyazıcı İnşaat imzasıyla dizayn edilen Ataköy Route İstanbul projesi 300 daire ve 20 ticari birim meydana geliyor. Peki Ataköy Route İstanbul ne zaman tamamlanacak?

Ataköy Route İstanbul Residence fiyatlar!

Ataköy Route İstanbul Residence fiyatları 570 bin TL'den başlıyor. Özyazıcı İnşaat'ın yeni projesi Route İstanbul'da teslimler 24 ay sonra gerçekleştiriliyor...

Hyatt Regency Ataköy'e entegre çözümler sunuldu!

Türkiye’de Hyatt markasını taşıma özelliğine sahip Hyatt Regency İstanbul Ataköy’ün yangın algılama sistemi, acil anons sistemi, kartlı geçiş sistemi ve IPCCTV sistemi kurulumları Ateksis tarafından hayata geçirildi.

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi'nin ÇED raporuna itiraz!

DATİ Yatırım Holding tarafından Ataköy sahilde yapılmak istenen İstanbul Turizm Merkezi projesi için hazırlanan ÇED raporuna Ataköy 1. Kısım Koruma ve Güzelleştirme Derneği itiraz etti.

Topkapı-Ataköy bölgesinde metrekare fiyatları yükseldi!

İstanbul'un yeni cazibe merkezi olma yolunda ilerleyen Topkapı-Ataköy bölgesinde konut metrekare fiyatları 15 bin liraya kadar yükseldi. Bölge yabancı yatırımcının da hedefinde.

Ataköy'den sonra sıra Florya sahilde!

İstanbul Ataköy sahilinde devam eden yapılaşma tehdidi şimdi de Florya sahiline yansıyor. 2013 yılında başlayan ve bu ay tamamlanan plan değişikliği Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı.

Hampton by Hilton Ataköy açıldı!

Hilton Worldwide’ın orta fiyat segmentinde yer alan ve kaliteye önem verenlere yönelik küresel markası Hampton by Hilton, en yeni oteli Hampton by Hilton İstanbul Ataköy’ün açılışını gerçekleştirdi.

Radisson Blu İstanbul’daki 7'nci otelini Ataköy’de açıyor!

Yönünü inovasyon ve tasarıma göre belirleyen ikonik otel markası Radisson Blu, İstanbul’daki yedinci oteli olan Radisson Blu Hotel, İstanbul Ataköy’ün açıldığını duyurdu.

Sea Pearl Ataköy'ün ilk etabı Temmuz 2017'de teslim edilecek!

SeaPearl Ataköy ihtişamı yaşayanların yeni adresi. Ataköy’de, İstanbul’un denize sıfır son arazisinde lüks bir yaşam yükseliyor... SeaPearl Ataköy, denize sıfır konumuyla görenleri kendine hayran bırakıyor.

Halk GYO Ataköy Bina değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde yer alan İstanbul merkezli "Ataköy Bina"nın 2015 yıl sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte rapor...

Cevizlibağ- Ataköy hattı konut bölgesi oluyor!

İstanbul'un eski sanayi bölgesi Cevizlibağ ile toplu konut alanı Ataköy arasındaki 7 kilometrelik hat, yeni imar planları ile konut hattı oluyor.

ATAKÖY Tema İstanbul Haberi

ATAKÖY Tema İstanbul

İstanbul'da en hızlı konut satışının, 1.3 gün ile Atakent'te gerçekleştiğini belirten Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "Biz bunun yaklaşık 7 kat üzerinde, 1 günde 5 konuttan fazla satış yapıyoruz" dedi. 



Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Süleyman Çetinsaya da, 481 mahallenin 'refah ve yaşanabilirlik seviyesi' ile 'kültürel düzey' açısından değerlendirildiği Sosyo Ekonomik Derecelendirme (SED) raporunun, Küçükçekmece Atakent Mahallesi'nin sosyo ekonomik durumunu ortaya koyduğuna dikkat çekti. 

Atakent'in, 481 mahalle arasında 37 bin 637 adetlik toplam daire sayısı ile konut yoğunluğu en yüksek olan mahalle konumunda olduğuna dikkat çeken Çetinsaya, "Atakent yükseköğrenim oranı açısından 49'ncu sırada yer alıyor. Tema İstanbul'u tercih eden müşterilerimizin yüzde 72'si lisans ve lisansüstü eğitime sahip. Aynca konutlarımızda peşin satış oram ise yüzde 30.4" dedi. Atakent'in coğrafi açıdan da...