29 / 03 / 2024

Ataköy Towers ulaşım krokisi

Ataköy Towers ulaşım krokisi

Konutların tamamının 1 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Aziz Yapı Ataköy Towers adres bilgileri şöyle: Ataköy 7-8-9-10 Kısım Mah. Çobançeşme E-5 Yanyol Cad. No:20/1-3 Bakırköy İstanbul...

Ataköy'deki riskli yapılara ilişkin plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Bakırköy ilçesi, Merkez Ataköy Revizyon Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Kadıköy'ün ulaşım sorununa 'metro' çözümü!

Kadıköy'ün ulaşımla ilgili hiçbir sorunu kalmayacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni metro projeleriyle ilgili konuştu.

Ataköy Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Ataköy'de yapımına başlanılan Millet Parkı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Baruthane arazisi üzerinde başlayan inşaatın kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi!

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkam Zekai Kafaoğlu, bölgede hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Kayseri'de 2017 ulaşım yılı olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'de ulaşımı daha fazla rahatlatacak olan projelerin bir bir hayata geçirileceğini belirtti. Başkan Mustafa Çelik, bu yılı ulaşım yılı ilan ettiklerini belirtti ve projeleri önümüzdeki günlerde açıklayacağını kaydetti.

Kartal Hukukçular Towers ulaşım kolaylığı sağlıyor!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Hukukçular Towers, her yere sağladığı hızlı, kolay ulaşım ve avlu alanında sunduğu çeşitlilik ile iş hayatına rahatlık katıyor.

Büyük ulaşım projelerinde yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak!

Gebze­-Haydarpaşa, Sirkeci-Halkalı Banliyö Hattının İyileştirilmesi, Demiryolu Boğaz Tüp Geçişi İnşaatı Projesi, şehir içi raylı ulaşım sistemleri ve metro yapım projeleri ve bu projelerin ihale edilebilmesi için yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak

Avrupa Konutları Ataköy projesi Kasım'da teslim!

Ataköy’e Avrupa standartlarını getiren Artaş İnşaat, nitelikli projeleriyle sektöre öncülük etmeye devam ediyor.

MULTI yeraltı ulaşımına yeni olanaklar getiriyor!

thyssenkrupp Asansör’ün geliştirdiği, dünyanın ilk halatsız asansörü olan MULTI, yeraltı ulaşımına yeni olanaklar getiriyor. MULTI, en derin yüzeylerdeki ulaşım platformlarına bile hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşmayı sağlıyor.

Artvin Borçka Karşıköy'ün ulaşım sorunu mecliste!

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin ili Borçka ilçesine bağlı bir köyün ulaşım sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan, sorularını Başbakan Davutoğlu'na iletti..

Ataköy Towers Aziz Yapı satış fiyatları!

Aziz Yapı'nın projesi Ataköy Towers'ta metrekare birim fiyatı 11 bin liradan başlıyor. Ataköy Towers projesi bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Kadıköy Velvet Towers Konutları ulaşım!

1+0 evlerin 40 metrekareden başladığı proje toplam 250 milyon TL yatırım değeriyle yükselecek. Kadıköy Velvet Towers Konutları ulaşım bilgisi kapsamında Kalamış Sahile 2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Velvet Towers Fikirtepe ulaşım!

Velvet Towers Fikirtepe ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Kadıköy Fikirtepe lokasyonunda yer alıyor. Toplam 1.250 adet daireden oluşan proje 24 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Ataköy Towers ulaşım krokisi Haberi

Ataköy Towers ulaşım krokisi

2 blok halinde yükselen Aziz Yapı Ataköy Towers adres bilgileri kapsamında projenin İstanbul Ataköy'de hayata geçirildiğini söylemek mümkün. Proje, 10 bin metrekare arsa alanına sahip. 


MFA İnşaat imzasıyla inşa edilen Ataköy Towers, E-5 Otoyolu üzerinde, Yenibosna Otobüs Garajı'nın yanında konumlanıyor. Projenin inşaat alanı 68 bin metrekare olarak belirlendi. 


LEED Sertifika Adayı olan Aziz Yapı Ataköy Towers adres bilgileri öncesinde projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. 


Ataköy Towers projesinin sosyal donatı alanları arasında; video konferans,  fitness, sauna, açık - kapalı yüzme havuzu, toplantı odaları, park alanı, spor alanları, danışma, vale, otopark, catering hizmeti mevcut. 


Aziz Yapı Ataköy Towers adres: Ataköy 7-8-9-10 Kısım Mah. Çobançeşme E-5 Yanyol Cad. No:20/1-3 Bakırköy İstanbul


Bakırköy Ataköy Towers telefon numarası: 0212 465 84 03

Web: