24 / 04 / 2024

Atarfil S.L.

Atarfil S.L.

Atarfil İnşaat Limited Şirketi, Atarfil S.L. tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Nisan'da Şişli, 19 Mayıs Mahallesi, Hamidiye Suyu Sokak, 3/9'da kuruldu.

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Emre Sülün ve Fırat Kadlan ortaklığında kuruldu.

Büyük İstanbul depremi kaç büyüklüğünde olacak? Deprem uzmanından son dakika uyarısı! İlçe ilçe açıkladı! Aman dikkat!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Peki Büyük İstanbul depremi kaç büyüklüğünde olacak? Deprem uzmanından son dakika uyarısı! İlçe ilçe açıkladı! Aman dikkat!

ASELSAN’dan KPSS şartsız personel alımı! Tecrübeli/tecrübesiz çok sayıda personel alınacak!

ASELSAN bünyesinde istihdam etmek üzere altı branşta personel alımı yapacağını duyurdu. Askeri Elektronik Sanayi (ASELSAN) bünyesinde istihdam edilmek isteyenler için kapı aralandı. Aralarında yazılım, ısıl tasarım, proje mühendisi gibi branşların da bulunduğu iş ilanında KPSS şartı aranmıyor.

Milli Emlak o ilde 39 bin 300 TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı ihale ilanlarını peş peşe  yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi Sülümenli-Altındağ Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor.

Pro Home Suit Turizm Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pro Home Suit Turizm Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ümit Çakır ve Cenker Sülün ortaklığında kuruldu.

Gram altında büyük tuzak! Bunu yapan kapana kısılır!

Altın fiyatları bu hafta zirve seviyelere yükseldi. Gram altın fiyatını 980 lira olduğunu gören yatırımcılar 'gram altınları satalım mı?' sorusunu gündeme taşırken Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcıları şok edecek açıklama geldi. Ayrıntılar haberimizde...

Motorinde büyük kriz kapıda! Stok yapmaya başladılar, vanalar kısılırsa olacaklar korkunç

Türkiye'nin motorin ihtiyacının büyük bir bölümünü karşıladığı Rusya, yaptırımlar nedeniyle zorda. OilX Kıdemli Analisti Neil Crosby, Rusya'nın ilerleyen aylarda üretiminin daha da düşeceğini söylüyor.

Rolls-Royce CEO'suna göre rekor kıran satışlarda koronavirüs ölümlerinin payı büyük!

Rolls-Royce CEO'su Torsten Müller-Otvös, pandemi döneminde araç satışlarının şirket tarihindeki en yüksek seviyeye ulaştığını açıkladı.

Dcd Grup İnşaat Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dcd Grup İnşaat Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Sülü tarafından kuruldu.

Koronavirüs lüks konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Koronavirüs nedeniyle  geçtiğimiz yıl finans ve ticaretin merkezi olan şehirlerde lüks konut fiyatlarında düşüş yaşandı. Bu düşüş yaşandığı kentler Hong Kong, Dubai, New York ve Londra oldu. 

TOKİ Samsun 297 konut ihalesi yarın!

Samsun İli, 19 Mayıs İlçesi, Yeşilova Mahallesi 297 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Samsun 19 Mayıs 297 konut ihalesi 29 Eylül'de!

Samsun İli, 19 Mayıs İlçesi, Yeşilova Mahallesi 297 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 29 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Pendik Sülüntepe'deki tapu sorunu çözüldü!

Sülüntepe Mahallesi ‘806 parsel’deki 75 adet gecekondunun tapu sorunu çözüöe kavuştu. Belediye Başkanı Ahmet Cin’in girişimleriyle Milli Emlak Müdürlüğünden devralınan parselin hak sahiplerine satışı başladı. 

Atarfil S.L. Haberi

Atarfil S.L.

Atarfil İnşaat Limited Şirketi, Atarfil S.L. tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da kuruldu. 


Atarfil İnşaat Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1) Her türlü inşaat ve taahhüt işleri. 2) Her tür su arıtma ve su yalıtımı malzemelerinin ticareti ile su arıtma, su yalıtımı korozyonla mücadele, drenaj gibi işlemlerin uygulanmasına yönelik hizmetler. 3) Her türlü malzeme döküntüsü ve diğer atıkların ticareti ile atıkların yalıtımı ve çevre korumaya yönelik uygulama hizmetleri. 4) Her türlü çatı malzemeleri ile gölge sağlayan elemanların ticareti ile bunların uygulanmasına yönelik hizmetler. 5) Her türlü ses geçirmezliği sağlayan malzemelerin ticareti ile bu yöndeki uygulamalara yönelik hizmetler. 6) Her tür su arıtma, su yalıtımı, çatı ve diğer örtülerde kullanılan malzemelerin imalatında kullanılan ham...