26 / 04 / 2024

Atasay Mücevherat mağazaları

Atasay Mücevherat mağazaları

Atasay Mücevherat, geçtiğimiz yılı yüzde 20 oranında büyüme ile kapattı. Şirket 2016'da da yüzde 14'lük büyüme gerçekleştirmeyi planlıyor.

Kira artış talepleri devam ederse verimsiz mağazaların kapısına kilit vurulacak!

Markaların başlattığı cazip kampanyalara rağmen talep, geçtiğimiz Kasım'da da  sınırlı kaldı. BMD Başkanı Sinan Öncel, piyasa gerçekleriyle örtüşmeyen kira artış taleplerinin devam etmesi durumunda verimsiz mağazaların kapanabileceğini söyledi.

Vergisiz cep telefonlarında son dakika! Mağazalar telefon satışına başladı mı?

Vergisiz telefon satışının 1 Kasım 2023 tarihi itibariyle başladığı duyurulmuştu. Peki mağazalar vergisiz telefon satışlarına başladı mı? Vergisiz telefon almak isteyenler dikkat! Vergisiz telefonda son dakika gelişmesi...

Sinan Öncel: Mağazalarımız kapanmazsa pandeminin yaralarını sarabiliriz!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Markaların tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminin hasarını onarabilmeleri amacıyla mağazaların açık kalmasının hayati önem taşıdığını dile getirdi.

Inditex, Venezuela'daki tüm mağazalarını kapatıyor!

Zara, Bershka, Pull - Bear gibi markaları bünyesinde bulunduran İspanyol moda perakendecisi Inditex, Venezuela'daki bütün mağazalarını kapatma kararı verdi. 

Haziran'a kadar AVM ve cadde mağazalarında yüzde 50 kira indirimi yapılmalı!

Orka Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "AVM ve cadde mağazalarındaki kiralarla ilgili çözüm konusunda eksiklikler olsa bile, sorun bir şekilde çözüm noktasında bir yerlere gelebiliyor" dedi. 

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Tahincioğlu imzası ile yükselen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor....

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

H&M Home mağaza açılışlarını hızlandırdı!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. H&M Home mağazalarının açılışı hızlandı. Bu konseptteki ilk mağaza Capitol AVM'nin yanında hizmete girdi.  

Beymen'in yeni mağazalarına YOO Mimarlık imzası!

Türkiye’nin ve dünyanın perakende devlerine tasarım hizmeti sunan YOO Mimarlık, son dönemde Beymen mağazalarının proje çalışmalarını hayata geçirdi.  

Kemal Baştürk: AVM mağazalarımıza kira desteklerini veriyoruz!

İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, AVM'lerin 1 Haziranda açılmasına ilişkin, "AVM sektöründe bir ilki gerçekleştirerek Perakende Performans Yönetimi (PPY) sistemimiz ile tüm mağazalarımızı sektörel kırılımlarıyla takip edip gerekli kira desteklerini de vermeye devam ediyoruz" dedi...

AVM'lerde kira sorunu: 60 marka mağazalarını açmadı!

1 Haziran tarihiyle beraber tüm AVM'ler kapılarını açtı. İstanbul’daki Forum İstanbul, Gaziantep’teki Primemall, Bodrum Midtown ve Forum Denizli AVM'lerinde ise 60 marka, kira anlaşmazlığına dikkat çekerek mağazalarını açmadı...

MediaMarkt, ülke genelindeki tüm mağazalarını hizmete açtı!

MediaMarkt Türkiye, bugün itibarıyla ülke genelindeki tüm mağazalarını yeniden hizmete açtı.

Koçtaş tüm mağazalarını yeniden hizmete açtı!

Türkiye genelinde koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında mağazalarını kapatan Koçtaş, tüm mağazalarını yeniden hizmete açtı...

Atasay Mücevherat mağazaları Haberi

Atasay Mücevherat mağazaları

Atasay Mücevherat, geçtiğimiz yılı yüzde 20 oranında büyüme ile kapattı. Şirket 2016'da da yüzde 14'lük büyüme gerçekleştirmeyi planlıyor. 


Mağazalaşarak büyüyen Atasay, bu yıl mağazalaşma konusunda geçtiğimiz yılın oldukça üstüne çıkmayı hedefliyordu. 2015'te 12 mağaza açan şirketin planı 2016'da 18-20 mağaza açılışı gerçekleştirmekti. Fakat en az 3-4 AVM projesinin 2017 yılına sarkması Atasay'ın da mağazalaşma hızını etkiledi. 

Atasay Mücevherat CEO'su Atasay Kamer, bu yıl 10'u yurt içinde 2'si yurt dışında olmak üzere toplam 12 mağaza açacaklarını belirtiyor. Bugünlerde Atasay'ın gündemindeki en önemli konu ise pırlanta kategorisinin yaşadığı büyüme. 


2014 ve 2015 yılında toplam cirodan altının yüzde 65, pırlantanın ise yüzde 35 pay aldığını belirten Atasay Kamer, bu yıl pırlantanın cirodan aldığı payın yüzde 40'a ulaştığını söylüyor. 

Üstelik bunu Türkiye pırlanta pazarında yüzde 20'lik gerileme...