26 / 04 / 2024

Ataşehir bina tahliyesi

Ataşehir bina tahliyesi

Ataşehir Kayışdağı Caddesi üzerinde bulunan apartman riskli olduğu gerekçesiyle tahliye edildi. Olay sırasında bina sakinleri ile belediye görevlileri arasında arbede çıktı. 

Ataşehir'de 19 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve bina!

İstanbul Anadolu 12. İcra Dairesi, İstanbul Ataşehir'de yer alan arsa ve binayı 19 milyon 50 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ataşehir'de 8.6 milyon TL'ye icradan satılık 5 katlı bina!

T.C. İstanbul Anadolu 25. İcra Dairesi, İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan 5 katlı binayı 8 milyon 616 bin 438 TL'ye satıyor...

Ataşehir'de 11.9 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul Anadolu 17. İcra Dairesi, Ataşehir ilçesi, Barbaros mahallesinde bulunan Hayat İş Merkezi ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 11 milyon 912 bin TL olarak belirlendi.

Ataşehir'de riskli bina boşaltılırken arbede yaşandı!

Ataşehir'de riskli binanın boşaltılması sırasında bina sakinleri ve belediye görevlileri arasında tartışma çıktı. Olayın büyümesini polis ekipleri engelledi.

Ataşehir'de riskli binanın boşaltılması sırasında arbede çıktı!

Ataşehir Kayışdağı Caddesi üzerinde bulunan apartman riskli olduğu gerekçesiyle tahliye edildi. Olay sırasında bina sakinleri ile belediye görevlileri arasında arbede çıktı. 

Emlak Konut, Ataşehir'deki eski genel müdürlük binasını sattı!

Emlak Konut Ataşehir'de bulunan eski genel müdürlük binasını sattı. 25 milyon 650 bin TL'ye satılan bina 3 bin 381 metrekare alan sahip.

Ataşehir'de icradan 19.6 milyon TL'ye satılık 9 bina!

İstanbul 10.İcra Dairesi, İstanbul İli, Ataşehir İlçesi'nde bulunan 9 binayı satışa çıkardı. Söz konusu binanın toplam satış bedeli 19 milyon 628 bin 910 TL olarak belirlendi.

Erguvan İnşaat'ın Ataşehir'deki durdurulan inşaatında son durum!

Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi'nin sahibi olduğu Erguvan İnşaat, belediye encümeninin yıkım kararı vermesi ve inşaatı mühürlemesine rağmen ilçede kaçak bina yapmaya devam ediyor.

İstanbul Ataşehir'de 19.6 milyon TL'ye satılık 9 bina!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi'nde bulunan 9 bina, İstanbul 10.İcra Dairesi tarafından 31 Temmuz 2015 günü 10:00 ile 10:10 arası açık artırma usulü ile ihale ediliyor.

Ataşehir'deki okul ve sağlık kurumları onarılacak!

Ataşehir Belediyesi, Ataşehir'deki belediye hizmet binaları ve tesisleri ile okul ve sağlık kurumlarının bakım onarımlarının yapılması işini ihaleye çıkardı. Bina bakım onarım işi ihalesi, 12 Ocak 2015 tarihinde yapılacak.

Ataşehir Gençlik Merkezi Binası 45 günde yenilenecek!

Ataşehir Gençlik Merkezi Binası Tadilat İşi, Ataşehir Belediyesi tarafından 21 Ekim 2014 tarihinde saat 09.00'da ihaleye çıkıyor. Söz konusu bina tadilatı 45 günde tamamlanacak.

Ataşehir Belediyesi, Toplum Sağlığı Merkezi yaptıracak!

Ataşehir Belediyesi, Toplum Sağlığı Merkezi prefabrik bina yapılması işini ihaleye çıkardı. Ataşehir Toplum Sağlığı Prefabrik Binası, toplam 302 metrekare büyüklüğünde olacak. İşte Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen o ihale...

Nidakule Ataşehir Kuzey'de metrekaresi 5 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Nidakule Ataşehir'in ilk etabı olan Nidakule Ataşehir Kuzey'de yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 5.500 TL +KDV'den başlıyor. Proje; akıllı bina sistemi ile yükseliyor...

Ataşehir bina tahliyesi Haberi

Ataşehir bina tahliyesi

Ataşehir'de bulunan riskli bina tahliye edilirken bina sakinleri ile belediye görevlileri arasında arbede çıktı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; doğalgazı kesmeye çalışan görevli ile vatandaşlar arasında çıkan arbedenin büyümesi çevik kuvvet ekipleri tarafından engelledi. 

Kayışdağı Caddesi üzerinde bulunan apartmana riskli olduğu gerekçesiyle yıkım kararı verildi. Tebligat yapılmasının ardından bu sabah saatlerinde belediye ekipleri çevik kuvvet polisi ile binaya geldi. 

Gaz ve elektriklerin kesilmesi için çalışma başlatıldı. Tahliye sırasında vatandaşlar görevlilerle tartıştı. Görevli ile vatandaşlar arasında çıkan arbedenin büyümesini çevik kuvvet engelledi. Polis ekipleri eşliğinde binaya giren görevliler doğalgaz ve elektriği kesti. Yıkımın önümdeki zamanda yapılacağı öğrenildi.