16 / 04 / 2024

Ataşehir çevre şöleni nerede

Ataşehir çevre şöleni nerede

Ataşehir Belediyesi tarafından çevre duyarlılığının arttırılması amacıyla geleneksel olarak her yıl yapılan çevre şöleninin bu yıl 5.’ sini düzenleniyor. Ataşehir’de 5. Çevre Şöleni başlıyor.

TOKİ'den İstanbul Ataşehir'e 211 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Ataşehir'de yeni konut projesi inşa edecek.

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları'nın temeli atıldı!

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Törene katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ Ataşehir Şerifali ihalesi bugün!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ, Ataşehir projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 18 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ataşehir'in mülkiyet ve imar sorunları çözülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum ile görüştüğünü belirten AK Parti'nin Ataşehir Belediye Başkan adayı Erdem, mülkiyet ve imar sorunlarının çözüleceğini söyledi...

Ataşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Ataşehir Belediyesi n Emlak ile Çevre Temizlik Vergilerinin 2. Taksidi ile ilgili bir uyarı yaptı. 

TOKİ Ataşehir Vergi Denetim Kurulu hizmet binası ihalesi bugün!

TOKİ tarafından yapılacak olan Ataşehir İlçesi Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Ataşehir çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta!

TOKİ'nin İstanbul Ataşehir'de Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı Hizmet Binası ve çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta yapılacak.

Ataşehir Küçükbakkalköy'ün imar planı onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ataşehir’de Küçükbakkalköy Mahallesi’nde bir konut alanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin (İBB) geçen yıl reddettiği imar artışını onayladı.

Emlak Konut Ataşehir Resmi Kurum Binası'nın kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ataşehir Resmi Kurum Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin geçici kabul tutanağının onaylandığını açıkladı.

Ataşehir'deki gökdelenler şehrin tezatlığını oluşturuyor!

Ataşehir İçerenköy'de bulunan sebze meyve hali, semtin hem iş merkezlerinin hem de yaşam alanlarının genişlemesinin ardından çevre sakinlerinin kâbusu haline dönüştü.

Emlak Konut Ataşehir Resmi Kurum Binası değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut GYO İstanbul Ataşehir Resmi Kurum Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi ile ilgili hazırlatılan değerleme raporunu yayınladı.

Ataşehir çevre şöleni nerede Haberi

Ataşehir çevre şöleni nerede

Şölen kapsamında çeşitli etkinliklerle geri dönüşümün önemi vurgulanarak, çevre kirliliğinin önlenmesine dikkat çekilecek. Yarışmada dereceye girenlere ise çeşitli ödüller verilecek.

Ataşehir’de geleneksel hale gelen Çevre Şöleni süresince çevre bilincinin geliştirilmesi için Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından çalışmalar yapılacak, birbirinden renkli etkinliklerle çevre ve doğa dostları bir araya gelecek.

26 Mayıs ile 5 Haziran tarihleri arasında yapılacak Ataşehir Belediyesi 5. Çevre Şöleni’nin açılış gününde; 26 Mayıs 2014 Pazartesi saat 10:00’da Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda (Novada AVM 4. kat) “Dünyayı Kurtaran Çocuk” isimli Tiyatro gösterisi sahnelenecek.

Çevre Şöleni kapsamında 27 Mayıs Salı günü 17:00 ile 19:00 saatleri arasında Küçükbakkalköy Mahallesi Fevzipaşa Caddesi üzerinde “Ambalaj Atıklarından Defile” yapılacak.

Şölen kapsamında 28 Mayıs Çarşamba günü saat 10:00’da Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda “Ödül Töreni ve...