25 / 04 / 2024

Ataşehir Esatpaşa Mahallesi imar durumu

Ataşehir Esatpaşa Mahallesi imar durumu

Ataşehir Esatpaşa Mahallesi, 2547 ada, 2 parselin bir kısmına ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı..

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi için imzalar atılıyor! 

MHR GYO tarafından geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi yapılacağı açıklanmıştı. MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

MHR GYO'dan Ataşehir'e yeni proje!

MHR GYO, İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesine imza atacak. Projenin geliştirilmesine ve sözleşme yapılmasına karar verildi. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Ataşehir ilçesi, 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.01.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kanoğlu tarafından açıldı.

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi 7 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Şahin tarafından açıldı. 

Ataşehir Esatpaşa 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi Esatpaşa Mahallesi 1995 Ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Parseller, 1996 Ada 1 Parsel ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ataşehir Yenişehir Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul’un Ataşehir ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’nde Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi yılan hikayesine döndü. 

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

Medicana Ataşehir hizmete açıldı!

Tüm tıbbi branşlarda uzman sağlık profesyonellerine ve teknolojik altyapıya sahip dünya çapında bir hastane olması hedeflenen Medicana Ataşehir açıldı.

Ataşehir'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi’nde imara aykırı kaçak yapılaşmaya göz yumulduğuna ilişkin iddialara karşı yerinde incelemeler yaptı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Ataşehir Esatpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi Esatpaşa Mahallesi 1995 Ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Parsel ve 1996 Ada 1 Parsel ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Kapan Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Kapan Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Arslan tarafından açıldı.

Ataşehir Esatpaşa Mahallesi imar durumu Haberi

Ataşehir Esatpaşa Mahallesi imar durumu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Ataşehir İlçesi, Esatpaşa Mahallesi, 2547 ada, 2 parselin bir kısmına ilişkin ( Plan Notu ) 1/1000 ölçekli 19 Haziran 2018 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı değişikliği 30 Kasım 2018 tarihinde askıdan indirilecek.

Plan değişikliği onama sınırı içerisindeki Ortaöğretim Tesis Alanının zemin kotu üstünde Ortaöğretim Tesis Alanına hizmet edecek nitelikte, Spor Salonu ile bu fonksiyona hizmet edecek wc, duş, soyunma odaları vb. kullanımlar yer alabilecek.

İmar planı için tıklayın.