25 / 04 / 2024

ataşehir fenerbahçe arsası imar

ataşehir fenerbahçe arsası imar

Belediye, FB'nin avm yapmak istediği 58 dönüm araziyle ilgili 46 dönüm inşaat isteğini geri çevirdi ve 12 dönüme izin verdi.

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Ataşehir arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Ataşehir arsasının değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Ataşehir arsasının 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Ataşehir'deki arsasını satıyor! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Ataşehir 1970 ada 1 parselde yer alan ticaret ve konut alanı fonksiyonlu arsasını 85 milyon TL'ye satıyor...

Emlak Konut'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir'deki 3 arsasına 205.1 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut'un İstanbul'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir ilçelerinde bulunan toplam 3 adet arsasına 205.1 milyon TL'lik teklif geldi.

Ataşehir imar iskan blokları TOKİ tarafından yenilenecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince İstanbul Kayışdağı Caddesi'nde gerçekleştirilen Ataşehir İlçe Mitingi'nde vatandaşlara hitap etti.

Mavişehir Modern’e Yeni Etap: Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat, son dönemin en gözde semti olan Ataşehir’de yeni proje müjdesini verdi. Mavişehir Modern’e yeni etap geliyor: Ataşehir Modern İzmir..

Fenerbahçe'den 6 büyük yatırım!

Fenerbahçe; Samandıra tesislerinin karşısındaki tapusu alınan 230 dönümlük araziye altyapı yer yapacak. Sarı lacivertliler bunun dışında Antalya, Ataşehir ve Gebze’de de kulübe yeni gelir sağlamak adına projeler de geliştiriyor.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı ihalesi 21 Eylül'e ertelendi!

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu İnşaat ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma İşleri yapım işinin ihalesi 21 Eylül'e ertelendi.

Ataşehir Düştepe Oyun Müzesi’nin alanı müftülüğe mi tahsis edildi?

Küratörlüğünü Sunay Akın’ın yaptığı Ataşehir Mimar Sinan Parkı’ndaki Düştepe Oyun Müzesi’nin alanı sessiz sedasız ilçe müftülük alanı ilan edildi. Müzeye boşaltılması için verilen süre geçen günlerde doldu.

Kolon Otel ile Ataşehir'e 140 odalı otel!

Ekinkar Turizm, İstanbul Ataşehir'e 140 odalı otel yatırımı yapıyor. Kolon Otel adıyla hizmete açılacak olan proje 22 katlı tek blok olarak planlandı...

Ataşehir Belediyesi'nden Temel Afet Bilinci eğitimi!

Ataşehir AKOM ve Ataşehir Belediyesi AKUT Enstitüsü işbirliğiyle 1-7 Mart “Deprem Haftası” etkinlikleri çerçevesinde, ilçe sınırlarındaki 5 bin 368 ilköğretim ve lise öğrencisine “Temel Afet Bilinci” eğitimleri verildi.

Ataşehir'e WaterGarden yaşam, eğlence ve gastronomi merkezi açılıyor!

Ataşehir'in kalbinde 'yaşam, eğlence ve gastronomi' merkezi olarak konumlandırılan WaterGarden, İstanbullular'ın sosyal hayatına yön verecek. Nostalji Sokağı'ndan organik pazara pek çok alan mayısta ziyaretçiyle buluşacak

My Newwork Ataşehir'de metrekaresi KDV dahil 6 bin 40 dolara!

İstanbul Ataşehir'de Fenerbahçe Ülker Sports Arena'ya yakın mesafede yükselen My Newwork projesinde ofislerin metrekaresi KDV dahil 6 bin 40 dolardan başlangıç gösteriyor.

ataşehir fenerbahçe arsası imar Haberi

ataşehir fenerbahçe arsası imar

İmar Komisyonu, Fenerbahçe'nin alışveriş merkezi ve basketbol sahası yapmak istediği 58 dönüm araziyle ilgili 46.4 dönüm inşaat isteğini geri çevirdi ve 12 dönüme izin verdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Ataşehir'de yapmayı planladığı alışveriş merkezi ve spor salonu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar Komisyonu'ndan beklenen vizeyi alamadı. Önceki gün içinde finans merkezinin de olduğu Ataşehir planlarını görüşen İmar Komisyonu, Fenerbahçe'nin Kadıköy Belediyesi'nden aldığı 58 dönümlük araziye yapmayı düşündüğü kapalı spor salonu ve alışveriş merkezi için emsali 0.2 değil 0.8 belirlenmesi isteğini uygun görmedi. Böylece yerüstünde kalacak alan için 46.4 dönüm olabilecek inşaat alanı yerine 12 bin metrekare inşaat izni verdi. Önümüzdeki günlerde İBB meclisine gönderilecek planların onaylanması bekleniyor.