27 / 04 / 2024

ataşehir kayışdağı itfaiye istasyonu

ataşehir kayışdağı itfaiye istasyonu

İstanbul'a 9 yeni itfaiye istasyonu kazandıran Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 38 olan istasyon sayısını 10 yılda 108'e çıkardıklarını ve teşkilatı modern araç gereçlere kavuşturduklarını söyledi...

Ataşehir'deki 200 bin 700 metrekarelik rezerv yapı alanının imar planı plan notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallesi Yaklaşık 20,07 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Ataşehir Kayışdağı ve İnönü mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallelerine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kayışdağı 1/5000, 1/1000 ve 1/100.000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir İlçesi, Kayışdağı Mahallesi, 1252 ada, 10 parsele ilişkin 1/5000 / 1/1000 ve 1/100.000 ölçekli 29.09.2021 tasdik tarihli Nazım Uygulama İmar Planı ve Çevre Düzeni Plan Tadilatı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı. Ş.PLN askıya çıktı.

Ataşehir'de Kayışdağı ve İnönü mahallelerinin imar planları kabul edildi!

İstanbul Ataşehir'e bağlı Kayışdağı ve İnönü mahallelerinin Revizyon Nazım İmar Planlarına yönelik teklif, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Ataşehir Gündüz Bakımevi'nin temeli atıldı!

Ataşehir Belediyesi tarafından Kayışdağı Mahallesi 80. Yıl Parkı yanında inşa edilecek Gündüz Bakımevi'nin temeli atıldı.

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi açıldı!

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Etöz tarafında kuruldu.

Ataşehir-Kadıköy-Maltepe Çamaşırcı Deresi Islah Projesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir - Kadıköy - Maltepe İlçeleri, Çamaşırcı Deresi Islah Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Ataşehir'de riskli binanın boşaltılması sırasında arbede çıktı!

Ataşehir Kayışdağı Caddesi üzerinde bulunan apartman riskli olduğu gerekçesiyle tahliye edildi. Olay sırasında bina sakinleri ile belediye görevlileri arasında arbede çıktı. 

Ataşehir Mozaik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataşehir Mozaik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Ünal tarafından kuruldu...

Ataşehir imar iskan blokları TOKİ tarafından yenilenecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince İstanbul Kayışdağı Caddesi'nde gerçekleştirilen Ataşehir İlçe Mitingi'nde vatandaşlara hitap etti.

Ataşehir Küçükbakkalköy Mahallesi imar planı askıda!

Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3332 ada, 18 ( Eski: 4, 6 ) parsele ilişkin tadilat imar planı askıda...

Ataşehir Nazım İmar Planı plan notu değişikliği askıda!

Ataşehir İlçesi'ne bağlı Ünalan - Örnek - Esatpaşa ve Fetih Mahalleleri Nazım İmar Planı plan notu Değişikliğine ilişkin imar planı askıda...

ataşehir kayışdağı itfaiye istasyonu Haberi

ataşehir kayışdağı itfaiye istasyonu


İstanbul İtfaiyesi New York ile yarışıyor


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Büyükçekmece Mimarsinan'da düzenlenen törenle çeşitli ilçelerde inşa edilen 9 modern itfaiye istasyonunu hizmete aldı.  Tören'e Başkan Topbaş'ın yanı sıra İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Feyzullah Kıyıklık, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Genel Sekreter Yardımcıları Abdurrahman Uçak, Köksal Tandıroğlu, İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.


Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, modern araç gereçlerle donattıkları İstanbul İtfaiyesi'ni dünyanın en iyi teşkilatından biri haline getirdiklerini belirterek, "2004 yılında 38 olan itfaiye istasyon sayısı 108’e, personel sayısı 1.852’den 4 bin 254’e, araç sayısı 292’den 635’e ulaştı" dedi.


İstanbul İtfaiyesi; modern istasyon, araç ve ekipmanlarla dünyanın önde gelen itfaiyelerinden biri haline geldiğine dikkat çeken Başkan Topbaş, "Bugün burada, İstanbul'da Asya ve...