29 / 03 / 2024

ataşehir kolon otel nerede

ataşehir kolon otel nerede

Ekinkar Turizm, İstanbul Ataşehir'e 140 odalı otel yatırımı yapıyor. Kolon Otel adıyla hizmete açılacak olan proje 22 katlı tek blok olarak planlandı...

Assan Gayrimenkul'den, Ataşehir'e 213 odalı otel geliyor!

Assan Gayrimenkul, Ataşehir'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Assan Gayrimenkul'ün otel projesi 749 milyon 256 bin 976 TL'ye mal olacak.

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Park Inn by Radisson Ataşehir açıldı!

Park Inn by Radisson Ataşehir hizmete açıldı. 128 odadan meydana gelen otel Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanına yakın konumda yer alıyor. 

Sheraton Grand İstanbul Ataşehir açıldı!

İstanbul'un finans merkezi Ataşehir'de gerçekleştirilen otel yatırımı Sheraton Grand İstanbul Ataşehir'in resmi açılışı gerçekleştirildi. Otel 80 milyon dolarlık bir yatırımla, 25 Sheraton Grand arasında yerini aldı.

Kolon Otel ile Ataşehir'e 140 odalı otel!

Ekinkar Turizm, İstanbul Ataşehir'e 140 odalı otel yatırımı yapıyor. Kolon Otel adıyla hizmete açılacak olan proje 22 katlı tek blok olarak planlandı...

Ataşehir; ofis, konut ve otel yatırımlarının gözde merkezi!

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği TDUB, Anadolu yakasının yükselen değeri Ataşehir'i mercek altına aldı. TDUB'un araştırması, Ataşehir'in daha da değerleneceğini ve yeni yatırımlar için önemli fırsatlar barındırdığını ortaya koyuyor.

Cevahir Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sheraton Otel İstanbul Ataşehir Şubesi açıldı!

Cevahir Yapı Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Sheraton Otel İstanbul Ataşehir Şubesi, 50 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sokak Varyap Meridian I Blok'ta açıldı.

Sheraton Ataşehir projesi Berker by Hager’i tercih etti!

Cevahir yapının son otel projesi olan Sheraton Ataşehir projesi Berker by Hager’i tercih etti. Projede, B3 Alüminyum antrasit anahtar priz grubu tercih edildi.

İstanbul Çevre Platformu toplantısı Ataşehir'de gerçekleşti!

Marmara Belediyeler Birliği Çevre Platformu İstanbul Toplantısı’na Ataşehir Belediyesi ev sahipliği yaptı. Toplantı 15 Nisan Çarşamba günü Green Park Otel’de saat 10:00’da yapıldı.

Ataşehir Küçükbakkalköy otel alanı imar planı askıda!

Ataşehir Küçükbakkalköy'deki Vedat Günyol Caddesi üzerinde bulunan 2081 Ada 1 Parseldeki otel alanının 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planını 16 Mayıs 2014'te onayladı.

Brandium Ataşehir ulaşım!

Brandium Ataşehir ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Brandium Ataşehir Evleri projesi konut, ofis, otel ve alışveriş merkezi birimleriyle karma bir proje olarak hayata geçiriliyor

Ataşehir'i marka şehir yapacak 81 proje 2 Mart'ta açıklanıyor!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Nimetullah TOPU, Ataşehir’i ‘MARKA ŞEHİR’ yapacak 81 proje açıklıyor. Toplantı 2 Mart Pazar günü saat 11'de Silence İstanbul Otel'de gerçekleştirilecek.

ataşehir kolon otel nerede Haberi

ataşehir kolon otel nerede


Ekinkar Turizm, Kolon Otel projesini İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir Küçükbakkalköy'de hayata geçirecek. Kolon Otel Ataşehir projesi 140 odalı olarak planlandı.


Yaklaşık 18 milyon TL'ye mal olması beklenen Ataşehir Kolon Otel projesi 22 katlı tek blok olarak tasarlandı. Ataşehir Kolon Otel projesi 14 bin 533 metrekare alanda inşa edilecek.


Mehmet Aşıkkutlu Camii'nin yanında yer alan Kolon Otel Atraşehir projesinde fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor sahaları, otopark, bay-bayan soyunma odaları, balo salonu gibi ortak alanlar olacak.




Gülcihan...