19 / 04 / 2024

Ataşehir meyve sebze hali

Ataşehir meyve sebze hali

Ataşehir’in 46 yıllık sebze-meyve hali, Tuzla yolcusu. Tuzla Aydınlı’da 450 bin metrekarelik alana kurulacak yeni hal 2018 yılı sonunda hizmete alınacak.

Konya'ya meyve sebze hali ve entegre lojistik merkezi inşa edilecek!

Hal Yasası’nda bir kez daha değişikliğe gidiliyor. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen 1 milyon 200 bin dekar alana teknoloji yoğun yaş meyve sebze hali ve entegre lojistik merkezi inşa edilecek.

Tuzla Sebze ve Meyve Hali'nin ihalesi 23 Ocak'ta!

Ataşehir Meyve ve Sebze Hali Tuzla Aydınlı’daki yeni komplekse taşınacak. Tuzla Meyve ve Sebze Hali'nin ihalesi 23 Ocak'ta saat 11:00'de gerçekleşecek.

Ataşehir sebze ve meyve hali taşınıyor!

İBB, 1970 yılından beri Anadolu Yakasında hizmet veren, günümüz ihtiyaçlarını karşılayamayacak duruma gelen Ataşehir Meyve Sebze Halini, Adapazarı, Kocaeli ve Gebze bölgesine de hizmet verecek modern bir komplekse taşıyacak.

İstanbul'a yeni sebze meyve hali geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 1970 yılından beri Anadolu yakasında hizmet veren, günümüz ihtiyaçlarını karşılayamayacak duruma gelen Ataşehir Meyve Sebze Hali'ni, Adapazarı, Kocaeli ve Gebze bölgesine de hizmet verecek modern bir komplekse taşıyacak.

Ataşehir’in 46 yıllık sebze-meyve hali, Tuzla yolcusu!

Ataşehir’in 46 yıllık sebze-meyve hali, Tuzla yolcusu. Tuzla Aydınlı’da 450 bin metrekarelik alana kurulacak yeni hal 2018 yılı sonunda hizmete alınacak.

Ataşehir’de 8 Mart Kadın Eli Parkı açıldı!

Ataşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, 81 ilden gelen kadınlarla birlikte 8 Mart Kadın Eli Parkı’nı açtı. Kadınlar, illerinden getirdikleri meyve fidelerini dikerek park içinde bir meyve bahçesi oluşturdu.

Ataşehir'deki gökdelenler şehrin tezatlığını oluşturuyor!

Ataşehir İçerenköy'de bulunan sebze meyve hali, semtin hem iş merkezlerinin hem de yaşam alanlarının genişlemesinin ardından çevre sakinlerinin kâbusu haline dönüştü.

Pera Evleri Ataşehir'de 250 bin TL'ye!

Satışta son 17 konutun kaldığı Pera Evleri Ataşehir'de fiyatlar 250 bin TL'den başlayarak 340 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede konut teslimleri hemen yapılıyor...

Ataşehir Şehir Işıkları'nda 159 bin TL'ye!

Ataşehir Şehir Işıkları'nda 59 metrekarelik stüdyo ara katlar 159 bin TL ila 185 bin TL’ye satılıyor. Şehir Işıkları’nda 0,38’den başlayan faiz oranlarıyla 120 aya kadar kredi kullanılabiliyor

Ataşehir Anadolu Ulu Camii'nin inşasına başlandı!

Başbakan'ın 'Anadolu Yakası'nda yükselecek' dediği caminin adı Ataşehir Anadolu Ulu Cami olacak. İnşaatın bir buçuk yılda bitmesi bekleniyor. Ataşehir'de yapılan cami, altı ayaklı ve altı yarım kubbeli olarak tasarlandı

Ataşehir Deluxia Suites'te 170 bin 800 TL!

Ataşehir’de Teknik Yapı tarafından inşa edilen Deluxia projesinin Deluxia Suites bölümünde 36-39 metrekare stüdyo dairelerin fiyatları 170 bin 800 TL ile 196 bin 200 TL arasında değişiyor

Ataşehir Deluxia Palace'ta 391 bin 200 TL'ye 2+1!

Ataşehir’de Teknik Yapı tarafından inşa edilen Deluxia projesinin Deluxia Palace bölümünde 98 metrekare 2+1’ler 391 bin 200 TL ila 491 bin 800 TL’ye satılıyor…

İşte Toki Ataşehir arsası!

TOKİ'nin Ataşehir arsasını havadanemlak.com ekibi havadan fotoğrafladı. TOKİ Ataşehir arasını görebilmek için lütfen linke tıklayınız...

Ataşehir meyve sebze hali Haberi

Ataşehir meyve sebze hali


ATAŞEHİR’de 46 yıl önce kurulan, uzun süredir trafiği olumsuz yönde etkileyen sebze ve meyve hali, Tuzla’ya taşıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)tarafından Aydınlı’da 450 bin metrekarelik araziye kuralacak hal, çağdaş, modern, çevre dostu ve dünyaya örnek olacak bir proje olarak tasarlandı. 90 bin metrekarelik alanda hizmet veren mevcut hal sosyal alanların eksik olmasının yanı sıra, ürün getiren kamyonların TIR’lara dönüşmesi, paketleme, kasa yıkama gibi tesislerin eksikliği gibi nedenlerle yetersiz kalıyor.


2018’DE HİZMETE GİRECEK

İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın “Dünyaya örnek olacak bir hal projesi” dediği kompleksin projesi 1 ay içinde ihaleye çıkacak, şubat ayı ortasında temeli atılacak. 2018 sonuna kadar hizmete alınması planlalan yeni hal, İstanbul’un yanı sıra, Adapazarı, Gebze ve Kocaeli’ni de kapsayacak şekilde, bölge hali olarak da kullanılabilecek.


450 bin metrekare büyüklüğündeki...