18 / 04 / 2024

ataşehir satılık konut

ataşehir satılık konut

Atabel İnşaat Temizlik Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan 10 konutu 1 milyon 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

Satılık konut fiyatları en hızlı hangi ilde arttı?

sahibindencom ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM)’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporunda satılık konut fiyatlarının en hızlı arttığı illere yer verildi. İşte detaylar...

Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il!

Hürriyet Emlak Kasım 2020 Emlak Endeksi’ne göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep (yüzde 59,14), Adıyaman (yüzde 49,33), Antalya (yüzde 48,57) Eskişehir (yüzde 43,70) ve Sakarya (yüzde 43,07) geldi.

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık konut tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Artaş İnşaat imzası taşıyan projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Nidapark Kayaşehir satılık daire!

Toplam 843 konut ve 23 ticari birimden meydana gelen Nidapark Kayaşehir satılık daire fiyatları 534 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Konya Temaşehir satılık ev fiyatları!

Torkam İnşaat tarafından Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Konya Temaşehir satılık ev fiyatları 350 bin liradan başlıyor.

Satılık konut fiyatları neden en çok Rize’de arttı?

REIDIN Genel Müdürü Kerim Bertrand, Rize’yi “satılık konut fiyatlarının en çok yükseldiği şehir” yapan 3 nedeni açıkladı.

Türkiye'de satılık konut fiyatları Ekim ayında en çok Rize'de arttı!

Türkiye’nin 68 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları Rize'de yüzde 2.00 oranında arttı ve Rize fiyatların en çok yükseldiği şehir oldu. Aynı dönem içerisinde konut kira değerleri yüzde 2.08 ile en çok Yozgat’ta arttı.

Türkiye'de satılık konut fiyatları Mayıs'ta en çok Muğla'da arttı!

REIDIN Emlak Endeksleri Mayıs ayı raporu açıklandı.Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan rapora göre, Türkiye’nin 62 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları en çok yükselen şehir yüzde 2,33 ile Muğla oldu.

Kayaşehir Adım İstanbul satılık konut!

Kayaşehir Adım İstanbul satılık konut fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükselen projede 615 adet daire ve 120 adet ticari birim bulunuyor.

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir satılık dükkan!

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir satılık dükkan fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlıyor. İnşaat alanı 148 bin 587 metrekare olarak belirlenen proje 30 katlı tek kule halinde inşa ediliyor.

Adım İstanbul Kayaşehir satılık konut!

Adım İstanbul Kayaşehir satılık konut alanları 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor. 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede banka kredisi kullanılabiliyor.

ataşehir satılık konut Haberi

ataşehir satılık konut

Atabel İnşaat Temizlik Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından, İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan 10 konut satışa çıkarıldı.

2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu 36. ve devamı maddelerine göre Atabel İnşaat tarafından gerçekleştirilecek konut satış ihalesi 23 Maysı tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek. 

İşte ev sahibi olmak isteyenleri heyecanlandıran konut satışının detayları..

Atabel İnşaat tarafındans satışa sunulan konutların büyüklükleri 84 ile 97 metrekare arasında değişiyor. Konutlar, İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3374 ada 1 parselde yer alıyor. 

İhaleye katılım için şartname alınması gerekiyor. Şartname bedeli 1.000 TL olarak belirlendi. İhale  Ataşehir Belediye Başkanlığı 7. Kat Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. 

Ataşehir'de satışı yapılacak dairelerin fiyatlar 1 milyon 115 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 510 bin TL'ye kadar yükseliyor. 

İşte Atabel İnşaat...