29 / 03 / 2024

ataşehir suare rezidans ulaşım

ataşehir suare rezidans ulaşım

Suare Residence satılık daire fiyatları 1 oda 1 salon dairelerde 230 bin TL'den başlıyor. E-7 Grup ve Selimoğlu Group ortaklığı ile hayata geçirilen proje Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirildi...

Suare Residence konut!

Suare Residence konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak müşterilere sunuluyor

Selimoğlu Group Suare Residence ne zaman teslim?

Selimoğlu Group Suare Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor...

Ataşehir Suare Rezidans ödeme planı!

Ataşehir Suare Rezidans ödeme planı haberimizde yer alıyor. Suare Rezidans satılık daire fiyatları 225 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Ataşehir Belediyesi’ne haciz geldi!

Ataşehir Belediyesi icralık oldu, onlarca daire ve rezidansı şahsı, eşi Gamze İlgezdi ve ailesi üzerine kaydettiren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Baltal İlgezdi ödeme yapmayınca, araç kiralama şirketi, 15 milyon TL'lik alacağı için dün haciz takibi başlattı.

Ataşehir Buz Rezidans vurgununda yeni gelişme!

Ataşehir Buz Rezidans’ın arsasında yer alan parselin, hiç çalışmamış ve banka hesabı olmayan Nurhan Kahvecioğlu’nun üzerinden 2 milyon 152 bin TL bedelle satın alındığı tespit edildi.

Ataşehir Skymark Rezidans teslim tarihi!

Ataşehir Skymark Rezidans teslim tarihi 2019 yılı son çeyreği olarak belirtiliyor. Skymark Ataşehir projesinde tüm daireler 1+1 olarak planlandı...

Brandium Ataşehir'de yaşam sürüyor!

3.40 metre tavan yüksekliği, deniz manzaralı farklı tiplerdeki daireler, tüm rezidans hizmetlerinden yararlanabilecek mükemmel bir ev ve iş yaşantısı sunan home-ofis seçenekleriyle Brandium Ataşehir, bölgenin yeni gözde mekanı olmuş durumda.

Ataşehir'deki kaçak rezidansta ilk yıkım gerçekleşti!

Ataşehir'de, Mustafa Sarıgül'ün oğlunun da ortak olduğu firmanın yaptığı "Maritza" adlı rezidansın giriş kısmındaki kaldırıma kadar büyütülen market ve dükkânların bulunduğu alan mühürlenme korkusuyla tıraşlandı.

2006 yılında rezidans cenneti Ataşehir!

2006 yılında inşaat şirketleri İstanbul'un dört bir yanında yeni rezidans projelerine başlayacakmış. Aynı yıl rezidans rekabetinin yaşanacağı bölge olarak Maslak gösterilse de inşaat şirketleri yeni projelerini Ataşehir'de uyguluyorlarmış.

2006 yılında Ataşehir'e 'en büyük' rezidans!

2006 yılında Ağaoğlu İnşaat, Ataşehir'e dünyanın en büyük rezidansını inşa edecekmiş. My World projesinin içinde yer alacak, Andromeda ismini alan projede yer alanda daireler 165 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Ataşehir Suare Rezidans satış ofisi!

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ataşehir Suare Rezidans satış ofisi telefon numarası (0216) 291 19 97 olarak belirlendi.

Ataşehir Suare Evleri satış ofisi iletişim!

Selimoğlu Grup ve E-7 Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Suare Evleri 3 blok şeklinde yükseliyor.Ataşehir Suare Evleri satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 0216 291 19 97.

Ataşehir Suare Residence adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 3 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Ataşehir Suare Residence adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de bulunuyor.

Ataşehir Suare Evleri satılık daire fiyatları!

Selimoğlu Grup ve E-7 Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ataşehir Suare Evleri satılık daire fiyatları 420 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ataşehir Suare Residence iletişim!

Satışları devam eden projede daire seçenekleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ataşehir Suare Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 291 19 97 olarak belirlendi.

Suare Residence Ataşehir satılık!

Toplam 206 adet daireden meydana gelen proje 3 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Suare Residence Ataşehir satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

ataşehir suare rezidans ulaşım Haberi

ataşehir suare rezidans ulaşım

Suare Residence satılık daire fiyatları ile ilgili bilgiler öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Proje Selimoğlu Group ve E-7 Grup ortak girişimi ile Ataşehir'de yükseliyor.


10 katlı 3 blok olarak planlanan Suare Residence teslim tarihi 2013 yılının sonu olarak belirlendi. Projede toplam 206 adet daireye yer veriliyor.


Suare Residence satılık daire


Suare Residence satılık daire fiyatları 


1+1 daireler 230 bin TL

2+1 daireler 285 bin TL

3+1 daireler 385 bin TL'den başlıyor.


4 bin 390 metrekarelik alan üzerine inşa edilen Suare Residence Ataşehir, sinema salonu, basketbol sahası, masaj odaları, toplantı odası, konferans salonu, fitness salonu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, güvenlik, çocuk oyun alanları gibi alanlara sahip.