24 / 04 / 2024

ataşehir trendist projesi

ataşehir trendist projesi

K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Trendist Ataşehir projesinde dairelerin fiyatları 320 bin lira ile 1 milyon 119 bin lira arasında değişiyor...

Trendist Ataşehir'de yüzde 5 peşinatla! Eylül 2016'da teslim!

K Yapı ve Solid înşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir, 13 adet 8 katlı ve 3 adet de 33 katlı olmak üzere toplam 16 bloktan oluşuyor...

Trendist Ataşehir'de Rezidans Kule'ye özel kampanya!

Trendist Ataşehir projesinde Rezidans Kule satışa sunuluyor. Rezidans Kule'den lansmana özel kampanya fırsatıyla yüzde 5 peşinatla alınıp, peşinatın kalan yüzde 20'si bir yıl sonra ödenebilecek.

Trendist Ataşehir'de rezidans kule satışa çıktı!

İstanbul Ataşehir'de yükselen Trendist Ataşehir'de Rezidans Kule satışa sunuldu. Düzenlenen kampanya ile yüzde 5 peşinatla ev alınırken, peşinatın kalan yüzde 20'si ise bir yıl sonra ödenebiliyor.

Trendist Ataşehir'in Rezidans Kule'si satışa sunuldu!

Ataşehir'in yoğun ilgi gören projesi Trendist Ataşehir 'in Rezidans Kule'si satışa sunuldu. Lansmana özel fırsatlarla rezidans sahibi yapan Kule'de 1+0'dan 2+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor

Trendist Ataşehir'de 310 bin liraya! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir'den yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

Ataşehir Trendist'de 310 bin liradan başlayan fiyatlarla!

K Yapı-Solid İnşaat ortaklığında İstanbul 'un Anadolu Yakası'nda hayata geçirilen Ataşehir Trendist projesi 13 blok halinde yükseliyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 310 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Trendist Ataşehir projesi!

33 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 blok halinde inşa edilen Trendist Ataşehir projesinden konut sahibi olmak isteyenlere banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor

Ataşehir Trendist'te yüzde 5 peşinatla!

Ataşehir'de inşa edilen Trendist Ataşehir'de inşaatın yüzde 30 seviyesine gelinirken, satışlarının yüzde 55'i tamamlandı. Trendist Ataşehir'de, daire sahibi olmak isteyenler için iki alternatifli ödeme planı sunuluyor.

Ataşehir Trendist satış ofisi!

Ataşehir Trendist satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Ataşehir Trendist Evleri projesinde fiyatlar 295 bin lira ile 953 bin lira arasında değişiyor...

Trendist Ataşehir nerede?

Trendist Ataşehir nerede sorusuna İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de yer alıyor yanıtını verebiliriz. 33 katlı üç kule ve 8 katlı on üç blok halinde yükselen Trendist Ataşehir projesi kapsamında 820 daire ve 40 dükkan bulunuyor.

Trendist Ataşehir adres!

K Yapı ve Solid İnşaat projesi Trendist Ataşehir adres bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Trendist Ataşehir projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Ataşehir Trendist vaziyet planı!

Ataşehir Trendist vaziyet planı haberimizin içinde yer alıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Ataşehir Trendist projesi!

Ataşehir Trendist projesinde fiyatlar 395 bin lira ile 953 bin lira arasında değişiyor. Ataşehir Trendist projesinde yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor. Proje Ekim 2016'da tamamlanacak...

K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir güncel fiyatlar!

K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir güncel fiyatlar haberimizin içinde yer alıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Ataşehir Modern nerede? Konum bilgisi!

Ataşehir Modern nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve Ataşehir Modern konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Ataşehir Modern projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Ataşehir Modern Projesi'nden 1.3 milyar TL hasılat bekleniyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Ataşehir'de hayata geçen Ataşehir Modern Projesi'nden 1,2-1,3 milyar TL hasılat beklendiğini dile getirdi. 

Ataşehir Modern inşaatında son durum ne?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, inşaatı devam eden Ataşehir Modern projesi hakkında bilgi verdi. 

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ataşehir Modern Projesi inşaatını yarım bırakan firma 45 milyon TL tazminat aldı!

TMSF Ataşehir’de sahip olduğu arsaları Aksüs Yapı adlı şirkete Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı Sözleşmesiyle 2016'da verdi. Sayıştay, 2018'de yaptığı denetimde ihalesiz olarak seçilen yüklenicinin bu işi sonuçlandıramayacağının anlaşıldığını belirtti.

Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisleri 2022'de teslim!

“Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisler inşaatı” Mustafa Ekşi-İlkyapı İnşaat ortaklığında yapılacak... 

Ataşehir Modern satışları başladı mı?

Ataşehir Modern projesi Gergül İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Ataşehir Modern satışları başladı mı?

Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat imzasıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesi Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek. Peki, Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat Ataşehir Modern projesi!

Gergül İnşaat Ataşehir Modern projesi hakkındaki detaylar henüz netleşmedi. İzmir Karşıyaka'da inşa edilecek projede  satışlar henüz başlamadı.

Karşıyaka Ataşehir Modern satış ofisi!

Ataşehir Modern satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Satışların henüz başlamadığı Ataşehir Modern projesi İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek.

Gergül İnşaat'tan Ataşehir Modern projesi geliyor! Yeni proje!

Gergül İnşaat İzmir Karşıyaka'da yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yer alacak proje Mavişehir Modern projelerine benzeyecek...

Ataşehir Modern fiyatları!

Lens Yapı imzasıyla hayata geçirilen Ataşehir Modern projesi toplamda 979 daire ve 44 adet ticari alandan meydana geliyor. Peki, Ataşehir Modern fiyatları ne kadar?

Ataşehir Modern'de kampanyalı ödeme fırsatı!

Lens Yapı Grup imzasıyla hayata geçirilen Ataşehir Modern projesi 979 daireden ve 44 adet ticari alandan meydana geliyor.  Ataşehir Modern projesinde çok özel bir kampanya başladı.

ataşehir trendist projesi Haberi

ataşehir trendist projesi

Dairelerin stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde tasarlandığı K Yapı-Solid İnşaat Trendist Ataşehir adres bilgilerine geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


13 katlı 3 kule ile 8 katlı 13 blok halinde yükselen  Trendist Ataşehir projesi toplam 820 adet konuttan meydana geliyor. Ataşehir Trendist projesinde teslimlerin 2016 yılının Ekim ayında yapılması planlanıyor.


Ataşehir Trendist ödeme kapsamında yüzde 5 peşinat veriliyor. Bir sene sonra taksitlerin başladığı projede yüzde 20'lik tutarda bir yıl sonra ödeniyor. 


Trendist Ataşehir fiyatları!

1+0 dairelerin fiyatları 320 bin ile 354 bin TL, 

1+1 dairelerin fiyatları 329 bin ile 483 bin TL, 

2+1 dairelerin fiyatları 536 bin ile 632 bin TL, 

3+1 dairelerin fiyatları A blok 697 bin ile 828 bin TL, 

3+1...