26 / 04 / 2024

ataşehirde ev getirisi

ataşehirde ev getirisi

İstanbul'da iki yıl önce Ataşehir, Ümraniye, Fulya, Kurtuluş gibi semtlerden ev alanlar yatırımlarını ikiye katlarken Kadıköy ve Bakırköy gibi merkezlerde konut fiyatları düştü.

TOKİ 43 ilde konut ve iş yerlerini satışa çıkarıyor!

TOKİ'den 43 şehirde satılık konut ve iş yeri duyurusu. TOKİ’den 43 şehirde ev ve iş yerleri satışa çıkardığını açıkladı. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir'in dahil olmak üzere 26 ilde konut; bu kentlerin bazılarının da yer aldığı toplam 29 ilde ise iş yeri satışı yapacağını duyurdu.

Az katlı yepyeni bir proje: Nidapark Ataşehir'de konut fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen  Nidapark Ataşehir konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Nidapark Ataşehir ev fiyatları ne kadar?

Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz! 

TMSF güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz. Peki Ataşehir Modern'de konut fiyatları ne kadar? 

Artık kiracı döneminde devir değişti! Bekara ev vermem diyenler bu ceza sizi bekliyor

Bir genç kadın, çalışmak için gittiği şehirde ev kiralamak istedi ancak emlakçı ve ev sahiplerinin "bekara ev yok" yanıtıyla karşılaştı. Bu ayrımcı davranışın üzerine Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) devreye girdi.

Ev alışverişi için en çok tercih edilen site oldu. Trendyol açıkladı hangi şehirde en çok ne satıldı?

Evlerini yenilemek isteyenlerin başlıca adreslerinden biri de Trendyol oldu. Ev kategorisinde binlerce ürün satan ve yerel satıcılarla çalışan firmadan yapılan açıklamada hangi şehirde hangi ürünlerin daha çok satın alındığı açıklandı.

Batman'da kiralık ve satılık ev fiyatları uçtu!

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, şehirde ev fiyatlarının 700 bin-1.2 milyon TL arasında olduğunu, kiraların ise astronomik rakamlara ulaştığını belirtti. Şahin, Batman kadar yeni imar alanı yarattıklarını dile getirdi ve OSB yatırımlarına ilişkin de konuştu.

İzmir'de gayrimenkul sektörü salgın sonrasına odaklandı!

Yeni tip corona salgını sonrasında İzmir'de inşaat ve konut sektörünün hareketlenmesi planlanıyor. Şehirde ev fiyatları da satışları da artıracak.

Öğrenciler Eskişehir'de emlak piyasasını hareketlendirdi!

Yaklaşık 120 bin öğrencinin eğitim gördüğü Eskişehir'de yeni kayıt yaptırmak için kente gelen öğrenciler emlak piyasasını hareketlendirdi. Şehirde ev kiraları geçen yıla oranla yüzde 15 oranında arttı. 

Linet Ataşehir'de dubleks ev aldı!

Türk-İsrailli şarkıcı Linet Menaşi, Ataşehir'de lüks bir siteden dubleks ev aldı. Yeni evi için 1 milyon 250 bin dolar ödeyen Linet kesenin ağzını açtı.

Ataşehir Modern'de ev sahibi olmanız için 5 süper neden!

Satışların devam ettiği Ataşehir Modern'de de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler yer alıyor. Projede firma bünyesinde 72 ay vade yapılıyor. İşte size Ataşehir Modern'de ev sahibi olmanız için 5 süper neden...

Ataşehir Modern'in yeni kampanyası ile ev sahibi olmak çok kolay!

Ataşehir Modern'in yeni kampanyası ile ev sahibi olmak çok kolay. Toplam 979 adet daire ile 44 adet ticari birim den meydana gelen projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor...

Aşkın Nur Yengi, Ataşehir ve Sancaktepe'den ev aldı!

Son dönemde konser çalışmalarına ağırlık veren Aşkın Nur Yengi gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Beykoz Acarkent’te 3, Ömerli’de 1 villası, Arnavutköy’de 2 yalı dairesi, Londra’da 3, Miami’de 1 evi bulunan ünlü şarkıcı şimdi de Ataşehir ve Sancaktepe'den ev aldı.

Ataşehir’de 80 ev zarar gördü!

İstanbul genelinde yaşanan aşırı yağış ve kuvvetli fırtınadan Ataşehir'de etkilendi. Bölgede 80 ev ve apartmanın çatısı uçtu.

ataşehirde ev getirisi Haberi

ataşehirde ev getirisi

'Fiyatlar dünyadaki metropollerle eşitlenecek' Konut satışlarının doruk noktasına ulaştığı 2005 yılından bugüne, ekonomik göstergelerdeki ivme ve Mortgage Yasası'nın da etkisiyle talep artarken, buna paralel olarak fiyatlar da yükselen bir seyir izledi. İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası'nın verilerine göre özellikle gelişen bölgelerdeki yeni inşaatlar, o bölgelerin değerini arttırırken, konut fiyatlarında en büyük artışların yaşandığı yerler de buralar oldu. Ataşehir'de 2005 yılında 90 bin ile 125 bin YTL arasında değişim gösteren ortalama 100 metrekarelik ev fiyatları, 2007'de 200 bin-400 bin YTL aralığına yükselirken bölge, yüzde 220 ile en çok değer kazanan yer oldu. Bunda kuşkusuz Ataşehir adının son dönemde finans merkezi olarak anılması ile TOKİ'nin konut projelerinin de büyük etkisi var. İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkan...